Fantastidche sleutelhangers

Wij zijn echt ontzettend blij met deze prachtige sleutelhangers

Ik heb mutsen laten bedrukken. Heel goed geholpen. Snel afgehandeld Ik heb ze snel thuis gekregen. Logo staat er perfect op en mutsen zijn van goede kwaliteit. Heel tevreden.

Goede service en een uitstekend product !!

Aanvankelijk duurde het wat lang voordat ik een reactie op een bedrukking kreeg, maar verder zeer vriendelijk geholpen en voorzien van het product

De klantenservice maakt het goed voor de gebrekkige website.

In het begin was ik een beetje zoekende. Op de website kon ik de producten niet zelf met mijn eigen logo ontwerpen, waardoor ik verplicht was contact op te nemen met de klantenservice. Gelukkig heeft Rik mij super goed geholpen. Hij heeft meerdere mock-ups gemaakt en vervolgens geholpen de bestelling af te ronden. De producten waren snel geleverd en in goede staat. Hier zijn we erg tevreden over. Wat ook wel een beetje vervelend was, is dat de website aangeeft dat iets op voorraad is en ik vervolgens van de klantenservice te horen krijg dat dit niet zo is. Dit is wel een belangrijk verbeterpunt voor in de toekomst.

Goede communicatie, snelle levering

Duidelijk en snel gecommuniceerd met de medewerkers van Promothing. Binnen een dag het gewenste product (Spoed aanvraag) ontvangen.

top

als nieuwe klant direct en snel en uit de brand geholpen. kun je van op aan

Prachtige mutsen

Mutsen met logo zijn heel mooi geworden. Ik kan jullie dit bedrijf zeker aanbevelen.

snel en netjes geleverd

Zeer snel in reactie bij vragen. Pakketje in goede orde ontvangen en super snel!

Snel en volgens de informatie op de website

Snelle en goede levering

Binnen 1 dag geleverd de producten en duidelijke communicatie

Zeer tevreden met dit bedrijf !

Super service , snel en betrouwbaar, volgend jaar bestel ik daar zeker weer !

Prima service en vlot contact

Fijn meegedacht met ons en uiteindelijk tot een mooi product gekomen. Leveringstermijn ruim gehaald. Wij zijn tevreden!

Super snelle levering en kwaliteit met verhouding prijs goed

Goed en snel geholpen.

Na een mail met een offerte goed verder geholpen.

Goeie service snelle levering

Voor het bedrijf zochten we wat leuks en simpels voor een presentje. Even snel gebeld voor info en persoonlijk vriendelijk te woord gestaan. Levering binnen drie dagen Top

Niks op aan te merken.

Niks op aan te merken.

Prima alles netjes optijd en goed verpakt

Snelle, nette, duidelijke communicatie. Muts en borduring waren ook erg mooi.

Levering, kwaliteit en bestellen ging vlekkeloos. Wat er voor mij uit sprong waren de persoonlijke status updates!

Heel prettig contact met mensen die ook met je meedenken.

Altijd snel mailtjes terug en heel fijn eindresultaat voor een hele mooie prijs. Zeer tevreden!!

Prima, snelle levering.

Site was prima, spullen zien er goed uit en snelle levering

Snel geregeld en prijs-kwaliteit is prima

Superleuke kerstsokken voor een schappelijke prijs!

Super snelle en volledige levering!

vriendelijk, vlot en vertrouwingwekkend.

vriendelijk, vlot en vertrouwingwekkend.

Super snelle en volledige levering

Gebeld om informatie in te winnen en of het de volgende dag geleverd kon worden. Ik kreeg snel en volledig antwoord en de volgende ochtend was mijn bestelling binnen. Super!

Postbus 30040 --

8003 CA zwolle