super

goede comunicatie via de mail

Uitstekende service. Denkt mee met de klant

Heerlijk als een bedrijf met je meedenkt om een mooi product te maken tegen laagst mogelijke kosten. Dank.

Geweldige service!

Wij hadden voor een scouting kamp met spoed trainingshesjes nodig. Ze hoefden niet bedrukt te worden en zijn nog dezelfde dag verzonden. De volgende dag werden ze al afgeleverd. Mooie kwaliteit hesjes en super snelle service!

Vlotte afhandeling. Goede kwaliteit

Vlotte communicatie, behulpzaam en resultaat zoals verwacht.

Geweldige service. Zeer behulpzaam

Goede service, snelle levering

Top!!

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Snel en betrouwbaar

Had iets nodig binnen 10 werkdagen, na een belletje konden ze mij verzekeren dat het moest kunnen en het was de volgende dag binnen!

Snel, duidelijk en men houd zich aan de gemaakte afspraken.

Snelle levering en goede service

Vorige week bedrukte hoedjes besteld die we gisteren al in goede orde mochten ontvangen. Goede service en snelle levering. Erg tevreden.

Snelle levering, goede communicatie, top product

Communicatie ging erg goed, werd snel geantwoord op mailtjes. Denken zelf ook erg goed mee. Product is van hoge kwaliteit. Kortom aanrader km bij Promothing te bestellen!

Goede klantenservice

De petten zien er goed uit. Promothing heeft een goede klantenservice, ze denken mee na met de klant om de beste aanbieding te kunnen leveren. Bovendien is er een snelle levering!

Fijn contact en uitstekende kwaliteit product

Ik had wat vragen over het product en kon die telefonisch direct kwijt. Op dat moment meteen een en ander afgestemd en uitgekomen op een offerte. Die werd snel toegestuurd en na wat bedenktijd alles snel geregeld.

Hele snelle service, wordt goed op de hoogte gehouden van het proces. Keurig verpakt

Goede prijs en snelle levering

Ooie producten. Wordt snel geleverd. Scherpe prijs.

Snel, soepel en vriendelijke geholpen

Goed contact vanaf de eerste keer dat ik contact zocht. Ook prettig dat gelijk wordt meegedacht om de juiste keuze te maken. Ging soepel en de levering was supersnel geregeld.

Persoonlijke en snelle levering!

Door omstandigheden was het een beetje kort dag, maar bestelling werd ruim op tijd in leuke verpakking geleverd!

Goede service en persoonlijke benadering

Door omstandigheden liet de levering van ons product op zich wachten. We werden persoonlijk benaderd om een oplossing te vinden voor het probleem. Met veel aandacht werd gezorgd dat onze levering toch nog op tijd bij ons werd afgeleverd. Heel blij mee….

Zeer tevreden over Promothing

Communicatie met Promothing verliep zeer snel en prettig. Ik ben erg goed geholpen en tevreden met het eindproduct. Snelle levering en voor een goede prijs.

perfecte service

vlotte opvolging, goede service

Meedenkend en snelle levering

Ik heb een bestelling geplaatst in de week van Hemelvaartdag en het was een voor een belangrijke dag. Zij hebben gedaan wat ze konden doen goed advies, gebeld actie ondernomen en mijn producten zijn zoals beloofd op de dag gekomen voor 10 uur in de ochtend. Fantastisch petje af

Super snel en betrouwbaar

Bij het zoeken naar een betrouwbare leverancier kwam ik bij Promothing uit. Dat was de juiste keuze. Omdat ik de bestelling binnen twee dagen in huis wilde hebben dacht Promothing mee en regelde het zo dat ik de bestelling nog dezelfde dag in huis had. Dat was ongekend. Ik beveel deze leverancier dan ook van harte aan.

de persoonlijke aanpak

Promothing denkt steeds persoonlijk met je mee en levert prachtwerk binnen de gestelde levertijd!

Super service

Wordt goed meegedacht. Verschillende opties ook echt in beeld gebracht. Snel reageren, heel fijn!

Postbus 30040 --

8003 CA zwolle