Goede service én producten

Prima webwinkel, goeie service, snelle levering.

Snelle en persoonlijke communicatie, en blij met de levering.

Zeer tevreden met Promothing! Bij vragen goed bereikbaar en geven advies. Bestellingen worden snel afgehandeld. De persoonlijke benadering is heel prettig.

Duidelijke communicatie en snelle levering

contact was prettig, levering snel.

A Great Purchase

I recently ordered reusable coffee cups from Promothing and I am very happy with my purchase. The cups arrived quickly and were exactly as described. I would definitely recommend Promothing to anyone looking for reusable coffee cups.

Goed geholpen, mooie prijs en snelle levering

Mooi product, goede kwaliteit en snelle levering!

Mooi product, goede kwaliteit en snelle levering!

Uitstekende service!

We hadden iets besteld wat niet op voorraad was maar Promothing heeft een hoop moeite gedaan om het toch op tijd te kunnen leveren. Uiteindelijk hebben ze een beter product geleverd dan wij hebben besteld maar voor de normale prijs en netjes op tijd geleverd! Superblij mee :)

Netjes!

Snel, behulpzaam en goede kwaliteit.

goed geregeld, ontvangen wat ik had gevraagd

o ja, waarom

Uitstekende service

De tassen zijn van fantastische kwaliteit en zeer snel geleverd

Snel, netjes geholpen, producten als verwacht

Snel, netjes geholpen, producten als verwacht. Iets niet op voorraad kreeg meteen alternatief aangeboden, werd goed op de hoogte gehouden hoe het ervoor stond met mijn bestelling.

Geweldig!

Ze hebben leuk meegedacht in het bedrukken van de rugtassen. Goede kwaliteit!

Zeer positief!

Goed product! Snel geleverd geen woekerprijzen en netjes verpakt, ik kom als klant zeker terug!

Super snel binnen en allemaal netjes

De schortjes waren super snel binnen. Zelfs eerder dan verwacht. Zo had ik nog mooi tijd om de stempel van mijn bedrijf erop te zetten. Het is ook een mooie stevige kwaliteit schort.

Prima en snelle levering

Op tijd en correct geleverd.

De levering was zeer vlot. De kwaliteit van de schorten zijn prima. Ze zijn ook goed in te stellen voor grote en kleine kin deren

Snelle service en meedenkend

Ze zijn meedenkend en hebben een goede snelle service. Echt een aanrader!

Snelle verzending

Snel ontvangen en mooie producten.

Afspraken worden nagekomen!

Fijn no-nonsense bedrijf met korte lijnen en vriendelijke mensen. Bestellingen worden snel verwerkt en bezorgd, terzake deskundig team en mooi assortiment.

Gewoon geweldig!

Wat een snelle en vooral goede service biedt Promothing, echt maatwerk op en top. Zeer aan te bevelen, in alle opzichten. Klantvriendelijk, benaderbaar en vertrouwde levering van maatwerk.

Snelle service en goed product

Voor een event waren wij lastminute op zoek naar een product waarop ons logo geprint moest worden. Er werd meegedacht door Promothing, meteen gereageerd en snel geschakeld. Bedankt voor de goede service!

TOP Service!

Ik had met spoed 150 tassen nodig. Het uitgezochte product was niet op voorraad voor snelle levering, maar heel goede meegedacht voor een alternatief. Tassen waren de volgende ochtend al in huis & helemaal naar wens. TOP!

Erg tevreden over leuke lippenbalsemsticks met logo

Fijne en snelle samenwerking met Promothing. De digitale drukproef was duidelijk en precies zoals de lippenbalsemsticks er 'in het echt' uit bleken te zien. Logo zit goed op de sticks en is mooi geworden. Levering was ook snel.

Uitstekende service en snelle levering

Helemaal top geregeld, was iets vergeten. Er werd na-gebeld en we hebben het samen snel kunnen herstellen.

Klantgerichte service

Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en heel snel en goed geleverd!

Postbus 30040 --

8003 CA zwolle