Uitstekende dienstverlening

De container werd snel, binnen 1 dag, voor de deur gezet en ook na afroep weer binnen 1 dag opgehaald. Uitstekend georganiseerd dus.

Erg makkelijk geregeld.

Goeie afspraken te maken en vlot geregeld.

Perfect service,net op tijd.

Als besteld werd de bak geleverd, zit nu lekker vol met tuinafval.

Snelle en uitstekende service

Makkelijk online bestellen, vragen aan de telefoon direct mee geholpen. Kan niet anders zeggen dan super geregeld.

Altijd tevreden

In de paar keer dat ik een container nodig heb is het voor mij de logische keuze om voor een container van Paridon te kiezen. Altijd netjes en voordelig. Ook via de digitale manier gaat het soepel. In de opmerking een aanwijzing voor de chauffeur gezet om de container juist te plaatsen. Ook dit is super opgevolgd.

Goed bedrijf

Wij bestellen al jaren containers bij Paridon. Dit keer was echter de tweede container te vol beladen waardoor deze niet werd meegenomen. We hebben toen een derde container moeten bestellen en het afval over de twee containers verdeeld. Wel jammer dat we een extra rekening ontvingen van maar liefs €130 voor een loze rit.

Top bedrijf , super service

Precies op de afgesproken plek geplaats, en netjes op tijd. Aanrader om je container door Paridon te laten verzorgen.

Zoals het hoort!

Eerlijk is eerlijk, na dat het in juni enkele keren mis ging, hebben jullie je met de laatste containers goed aan de afspraken gehouden en was de communicatie ook heel erg verbeterd. Dus de 5 sterren zeker verdiend.

10/10

10/10

Online makkelijk geregeld!

Online verliep de aanvraag voor een bak en ook het wisselen van een bak heel soepel. Ook de levering was geheel volgens planning. Bij de plaatsing werd de bak exact op de plek geplaatst die ik in de aanvraag aangegeven had.

Snel, klantvriendelijk, duidelijk.

Goede en duidelijke service.

Gewoon goed en volgens afspraak gegaan!

Top, zonder gedoe, makkelijk via de website te regelen. Nieuw container via de omruilknop zo geregeld.

Volgende dag al geplaatst

Snelle levering van de container

Ze doen wat je afspreekt . dus een aanbeveling Top

Ze doen wat je afspreekt . dus een aanbeveling Top

Goede ervaring, de container werd gebracht door een aardige chauffeur.

Wij zijn tevreden over Paridon Containers BV. De belofte worden waargemaakt. Echt aan ye bevelen.

Slechte planning

Slechte planning, een wissel niet goed uitgevoerd, wel de container opgehaald maar geen nieuwe geplaatst, zelfs vooraf gebeld of het wel ging lukken, toch nog fout gegaan. 2 x een tijdvak van plaatsing niet nagekomen, ruim 3 uur te laat. Container niet voor 12.00 opgehaald waardoor andere container niet geplaatst kon worden, waardoor werkzaamheden compleet stil kwamen te liggen. Fouten maken is menselijk maar niet reageren op klachten ingestuurd via hun eigen site.

Aangevraagde en betaalde container iets eerder geleverd dan besteld.

Ook uit verleden goede ervaringen met dit bedrijf.

Aardige chauffeur, keurig geregeld

De container werd binnen de aangegeven tijd gebracht en werd in overleg op de gewenste plek neergezet. Ook het ophalen van de container verliep geheel naar wens.

heel prettig

prima ervaring

Goed bereikbaar en altijd alles goed geregeld!

Perfect waar ik hem nodig voor had

Was er op tijd en werd ook weer netjes opgehaald

Flexibel en punctueel

Ik had een puincontainer besteld om grind in te doen, maar kwam er achter dat ik mij vergist had in de afvalstroom. Paridon deed niet ingewikkeld, samen opgelost en ik ben van mijn troep af. Dank!

Betrouwbaar

Op tijd en juiste plek, voldoende tijd om container te vullen.

snel en goed

het was heel spoel gegaan, zo als afgesproken.

Stammerkamp 1

1112VE Diemen

Over Paridon Containers bv

Paridon Containers is een middelgroot familiebedrijf dat o.a. gespecialiseerd is in inzameling en verwerking van diverse afvalstoffen. Door onze jarenlange ervaring, deskundigheid en het directe contact met de werkvloer is het voor ons mogelijk snel en flexibel te reageren op de behoeften van de klant. Wij kunnen diverse rolcontainers, perscontainers en open/gesloten containers in verschillende maten beschikbaar stellen. Door middel van deze containers kunnen wij zorg dragen voor het afvoeren van diverse afvalstromen als bouw- en sloopafval, dakafval, puin, hout en groenafval.