Vlot en netjes

Keurig en netjes gedaan

Makkelijk, voordelig en snel

Zoals de titel al zegt, het is zeer gemakklijk om een container te bestellen bij Paridon. Ook is de prijs erg goed voor het formaat, daarnaast is het ook zo gepiept voor zowel bezorgen als het laten ophalen van de container.

Alles zoals afgesproken

Alles zoals afgesproken

Uistekende service

Na gebeld te hebben stond ie volgende dag al voor de deur Effe een belletje en hij word weer snel opgehaald Prijs is ook niet over te klagen Top top top

perfect

prima geregeld allemaal. De container werd netjes op tijd gebracht en weer opgehaald nadat ik Paridon ingelicht had prima service , Aanrader

Opgeruimd staat netjes

Ze doen wat ze zeggen. Je hoeft maar te bellen of mailen en het is weer geregeld!

Aardig personeel. Ze zetten de container op de juiste plek. Bij ophalen werd er niet gezeurd over het iets meer uitsteken van puin dan toegestaan. Erg fijn.

Vriendelijke mevrouw aan de telefoon.

Snel, duidelijk en servicegericht

Duidelijke en directe service. Snel de container beschikbaar en geplaatst. Goed bereikbaar voor overleg over hoogte op container

Container besteld, dag erna al voor de deur. Geldt hetzelfde als de Container later ophalen. Helemaal top!

Onduidelijk hoe laat de container komt. Geen tijdslot.

Link op website om container weer op te halen werkte niet.

Erg tevreden met de service en snelheid van de levering.

afspraak is afspraak en komen die ook na

Heel makkelijk om een container te huren, op afgesproken dag - zelfs morgens vroeg - afgeleverd en weer opgehaald nadat dit via site was aangegeven.

Simpel makkelijk snel

Op donderdag een container besteld op vrijdag gelijk geleverd. En met ophalen ook net zo makkelijk

Uitstekend!

Alles heel eenvoudig online geregeld. Direct de volgende dag netjes geplaatst op de juiste plek. Een paar dagen later weer opgehaald nadat ik hier online om had verzocht. Heel goed.

Prima bak , snel geleverd voor een goede prijs

Professionele afhandeling

Alles op tijd

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel

Handige site

Komen afspraken goed na

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Prima site om te bestellen, ze komen netjes hun afspraken na. In de mail staat een knop: container ophalen en dan komen ze op afgesproken datum en tijdstip!!

Prima service en duidelijke communicatie

Prima service en duidelijke communicatie

Perfect komt 100% de afspraken na.

Perfect komt 100% de afspraken na.

Prima service, aanrader.

prima service. super behulpzaam.

Hartstikke soepel allemaal geregeld.

prima volgens afspraak

Tot nu prima, bak op afgesproken tijd geleverd en geplaatst op de afgesproken plek.

Stammerkamp 1

1112VE Diemen

Over Paridon Containers bv

Paridon Containers is een middelgroot familiebedrijf dat o.a. gespecialiseerd is in inzameling en verwerking van diverse afvalstoffen. Door onze jarenlange ervaring, deskundigheid en het directe contact met de werkvloer is het voor ons mogelijk snel en flexibel te reageren op de behoeften van de klant. Wij kunnen diverse rolcontainers, perscontainers en open/gesloten containers in verschillende maten beschikbaar stellen. Door middel van deze containers kunnen wij zorg dragen voor het afvoeren van diverse afvalstromen als bouw- en sloopafval, dakafval, puin, hout en groenafval.