Broke a tile and not empty

Not happy this time, it cost a lot to rent a container and there is not even a discount for returning clients. The container was dirty, not empty and they broke a tile in the street while installing it :(

Zeer snelle en klant gerichte service

Snelle en prettige klantgerichte service.

Opgeruimd staat netjes! Bel Van Paridon en je bent snel klaar.

top

geweldig bedrijf, service top

Fijne, professionele club!

Snel en goed geregeld ook als je even iets wilt wijzigen!

Topservice!

Prima, diensten Snel geleverd en omgeruild. Dank Rob

Op tijd geleverd en op tijd weer opgehaald

Snelle en goede service

De medewerker aan de telefoon dacht mee aan een oplossing en de bak kon snel geleverd worden. Voor ophalen alleen formulier in hoeven vullen en bak is snel weer opgehaald.

Handige website en handige communicatie over ophalen via button in de email

Top Service

Netjes uitleg ontvangen over welke container het beste geschikt is voor onze verbouwing. Netjes op de aangegeven datum afgeleverd. Voor de deur. Het is mogelijk om de container te wisselen en deze 8 weken te kunnen gebruiken.

Op zondag besteld en maandag geleverd Goede cominucatie over afgesproken tijd stip en levering

op van Paridon kun je rekenen

Dit bedrijf is punctueel en komt de afspraken keurig na. Alle 11 containers zijn op afgesproken tijdstip neergezet en weer afgehaald. De ophaaltoets werkt niet helemaal lekker, maar dat is met 1 telefoontje opgelost.

Simpel en doeltreffend

Handig, bestellen via de website, afrekenen via iDeal en qua transport alles volgens schema. Ook handig: de retourknop in de mail. Ik ben fan. Jan

Resultaat was perfect, aanloop kon beter

Tweemaal een container besteld binnen korte tijd. Prima service, maar bij tweede bestelling heb ik geen bevestiging ontvangen. Bij bellen werd je goed te woord gestaan en konden ze mijn vragen beantwoorden.

Top !!!

Top gebracht netjes neer gezet op de plek super!!

super geregeld

Mijn ervaring met Paridon Containers is heel positief. Alle contacten waren super. De reden waarom ik geen 10 heb gegeven is omdat ik € 250,= wel duur vindt.

Er werd netjes gebeld waar de container moest staan. Alles was zo gepiept!

Snel een eenvoudig geregeld en uitstekende service.

Eenvoudig online een container besteld. Afspraken worden keurig nagekomen en beleefde medewerkers. Aanrader dus.

Snel en goed geregeld. Weer snel opgehaald.

Snel en goed geregeld. Na 1 telefoontje volgende dag weer opgehaald. Zou het zo weer bij jullie bestellen. En het leuke vond ik dat ik zelf ook een van Paridon ben en mijn naam op de container stond.

Altijd weer vlot, plezierig en goed geregeld!

Flexibel, vriendelijk en vlot!

Op tijd en op tijd weg

Snel geregeld en makkelijk te bestellen

Via de site was het makkelijk en snel geregeld om een bak te bestellen. Betalen met I deal en je hebt er geen omkijken meer na. En de chauffeurs zijn uiterst vriendelijk.

Alles snel geregeld

Snelle levering, goed contact

Container werd snel geleverd op de juiste plaats. Goede prijs!

Stammerkamp 1

1112VE Diemen

Over Paridon Containers bv

Paridon Containers is een middelgroot familiebedrijf dat o.a. gespecialiseerd is in inzameling en verwerking van diverse afvalstoffen. Door onze jarenlange ervaring, deskundigheid en het directe contact met de werkvloer is het voor ons mogelijk snel en flexibel te reageren op de behoeften van de klant. Wij kunnen diverse rolcontainers, perscontainers en open/gesloten containers in verschillende maten beschikbaar stellen. Door middel van deze containers kunnen wij zorg dragen voor het afvoeren van diverse afvalstromen als bouw- en sloopafval, dakafval, puin, hout en groenafval.