Goed geregeld

Super service!!

Goede communicatie qua levering en ophalen, fijne medewerkers

Super stoer leuk meisje “knalde” de container in 1 klap op de oprit, ondanks laaghangende takken! Werd ook weer super efficiënt opgehaald! Zeer tevreden!

Prompt plaatsen en ophalen

Goede ervaring, container geplaatst in gevraagd tijdslot en correct opgehaald.

Goed te bereiken en de containers kwamen zeer snel

Ik heb gauw iemand aan de lijn gekregen de keren dat ik belde en toen er een klein probleem was werd het heel snel opgelost. Super snelle levering en goede service.

Nu al een tijd klant bij Paridon en niet van plan ooit nog elders te gaan.

Altijd bereikbaar, flexibel en punctueel. Nooit gedoe en goede prijzen

Goed!!!

Plaatsing en verwijderen container geheel volgens afspraak. Fijne chauffeur!!

It a metal box you can fill

Works like a charm! Nice size

Uitstekende

In de avond besteld en de volgende ochtend afgeleverd, zoals beschreven!

Snelle service , top dus !

Na mijn online aanmelding had ik de volgende dag de container Ook het ophalen ervan was meteen geregeld! Top service dus

Topservice, denken met de cliënt mee!

Voldoen volledig aan mijn wensen!

Top, mooi op tijd

Zeggen wat zij doen, doen wat zijn zeggen. Wat moet ik nog meer zeggen. Gewoon top

Op tijd geleverd en opgehaald allemaal voor een aanvaardbare prijs

Ze verstaan hun vak voor de juiste bak!

Met een paar klikken op hun site een bak besteld. Voor aanvullende info even gebeld en een goed advies over het plaatsen van de bak op de oprit. Zoals bereikbaarheid en eventueel verzakkingen. Daar denk je zelf niet aan, prima advies.

Ze verstaan hun vak voor de juiste bak!

Snel gemakkelijk en eenvoudig

Eenvoudig te reserveren, snel geleverd en opgehaald en al met al een gemakkelijk proces. Het enige leerpuntje voor ons was om de juiste inschatting te maken van de grootte container. Wij adviseren anderen om altijd een maatje groter te nemen en te voorkomen dat je twee keer een container moet bestellen (zoals bij ons het geval was).

Online gemak en snel geregeld

Makkelijk kunnen bestellen via het internet. Vroeg In de ochtend geleverd. De bak was niet helemaal schoon, maar aangezien er puin in moest was dat niet relevant. In de namiddag aangegeven dat de bak weer kon worden opgehaald. Toen ik de dag erna weer thuiskwam was de bak weer opgehaald.

Stammerkamp 1

1112VE Diemen

Over Paridon Containers bv

Paridon Containers is een middelgroot familiebedrijf dat o.a. gespecialiseerd is in inzameling en verwerking van diverse afvalstoffen. Door onze jarenlange ervaring, deskundigheid en het directe contact met de werkvloer is het voor ons mogelijk snel en flexibel te reageren op de behoeften van de klant. Wij kunnen diverse rolcontainers, perscontainers en open/gesloten containers in verschillende maten beschikbaar stellen. Door middel van deze containers kunnen wij zorg dragen voor het afvoeren van diverse afvalstromen als bouw- en sloopafval, dakafval, puin, hout en groenafval.