Online gemak en snel geregeld

Makkelijk kunnen bestellen via het internet. Vroeg In de ochtend geleverd. De bak was niet helemaal schoon, maar aangezien er puin in moest was dat niet relevant. In de namiddag aangegeven dat de bak weer kon worden opgehaald. Toen ik de dag erna weer thuiskwam was de bak weer opgehaald.

Klasse!

Geregeld via de website in het weekend en maandag geleverd! Ook het ophalen was mooi op tijd! Ik ben zeer tevreden!

Zeer goed geregeld prima firma

Zeer goed geregeld prima firma

Klasse

In het weekend container via de website besteld en maandag zonder problemen geleverd. Ook het ophalen ging volgens afspraak. Goed geregeld!

Klasse

Gaat soepel.. vriendelijke mensen die de telefoon opnemen als nodig. enige puntje is dat de container, wegens drukte blijkbaar, wat laat wordt opgehaald. Vervelend omdat je dan een boete kunt krijgen van de gemeente. Oplossing is om de container een dag eerder op te laten halen.

Op tijd gebracht en gehaald. Faire prijs.

Mijn go-to adres als ik een container nodig heb.

Super goede service

Container perfect op afgesproken tijd en plaats geleverd en ook weer opgehaald zodra hij vol was. Alles super goed.

Prima service, wel een onduidelijke website ivm contact en vragen. Het menu zit verborgen achter de chat

Tijdig, flexibel en betrouwbaar.

Onlangs een container van Paridon nodig gehad voor het uitruimen van een woning. De container werd perfect op tijd geleverd met nog een tip hoe deze nog net iets meer gevuld kan worden. Ook het ophalen was , na een telefoontje de dag erna geregeld. Ook werd er gedacht aan voorkomen van krassen op tegels. Aanbevolen !

uitstekend!

uitstekend!

Prima service,alles op tijd!!!

Prima service,alles keurig op tijd

Goed georganiseerd

Duidelijk, goede website, komt afspraken na, eerlijke prijs, makkelijk

snel en goed

container perfect geplaatst

Keurig op website container gereserveerd, geplaatst op afgesproken dag en weer gehaald na bevestiging op mail. Helemaal prima!

Komen afspraken prima na.

Zie boven

Gewoon weer perfect in orde

Gewoon weer perfect in orde. Bij het melden dat de container opgehaald kon worden ging er iets mis met de mobiele app (kan aan mij gelegen hebben) maar de gene in de chat heeft keurig geholpen en de container werd netjes weer opgehaald. Je kunt wel merken dat het heel druk is bij Paridon. Maar dat komt waarschijnlijk door het groot aantal tevreden klanten ;)

Optijd en meer!

Een dag van te voren geboekt en de chauffeur heeft ons fantastisch geholpen.

Op tijd, goede informatie en van te voren tijdstip aangegeven.

Eerst informatie gekregen over grootte van bak die nodig was voor de klus. Daarna makkelijk geboekt en op tijd bezorgd.

topservice

prettige service en conform afspraak

Prima geregeld allemaal!

Hoe we alles hebben aangegeven, is ook op deze manier uitgevoerd. We zijn heel tevreden hoe alles is verlopen

Top service!

Niets op aan te merken

Stammerkamp 1

1112VE Diemen

Over Paridon Containers bv

Paridon Containers is een middelgroot familiebedrijf dat o.a. gespecialiseerd is in inzameling en verwerking van diverse afvalstoffen. Door onze jarenlange ervaring, deskundigheid en het directe contact met de werkvloer is het voor ons mogelijk snel en flexibel te reageren op de behoeften van de klant. Wij kunnen diverse rolcontainers, perscontainers en open/gesloten containers in verschillende maten beschikbaar stellen. Door middel van deze containers kunnen wij zorg dragen voor het afvoeren van diverse afvalstromen als bouw- en sloopafval, dakafval, puin, hout en groenafval.