Keurige levering en op tijd weer opgehaald!

Vriendelijke mensen aan de telefoon, overzichtelijke website, kortom, goed bedrijf!

Niets op aan te merken

Alles volgens afspraak keurig afgehandeld

Prima geregeld!

Container netjes neergezet! Klant was ook dik tevreden

Goed en volgens afspraak

Op de dag van levering kon ik niet ter plaatse zijn. De chauffeur belde mij om te overleggen waar we de container precies wilde hebben. Hij stuurde ook een foto na het plaatsen. Erg fijn! En het ophalen was na de bevestiging al binnen 1 dag dus lekker snel!

Mijn ervaring in één zin, prima

Mijn ervaring omschrijving als volgt, prima

Top geregeld alles volgens afspraak

Keurig op tijd. Vriendelijke chauffeurs EN telefoonbeantwoording

Perfect!

Alles prima. Online bestelling makkelijk te doen en levering kan meteen de volgende dag. Leuk/aardig contact met kantoor en de chauffeurs.

Prefect en snel!

Zeer goed en snelle behandeling

Perfecte snelle service

Snelle perfecte service en flexibel

Werd top geholpen door zeer vriendelijke medewerkers

Ik Dank Corwin en Paul voor hun super medewerking en goede hulp bij een probleem zal dit bedrijf bij iedereen aanbevelen Mvg Gerrie Rühl…

Helemaal tevreden, super snelle service!

Goed geregeld

Handig gewoon online container te huren. Komen afspraken na. En prijstechnisch ook goed. Dus tevreden.

Top geregeld.

Ook heel fijn : telefonisch goed bereikbaar.

Prima geleverd en opgehaald. Blijft wel duur zo'n container!

Kwam op de juiste datum en was ook op de juiste datum weg

Alles naar wens en makkelijk gegaan

Besteld om 7.00u. stond het eral. Kom rustig mijn gang gaan zonder problemen. En daarna opgehaald door Paridon. Ze doen we ze beloven

Goeie vriendelijke chauffeurs en chauffeuses

Heldere afspraak en goede service

Zie hierboven

In 1 top geweldig

Was echt goed geregeld Alleen was er storing bij het ophalen maar is daarna goed geregeld

Snel online geregeld, snelle levering, stipt in afspraken

Snel online geregeld, snelle levering, stipt in afspraken

Top Geregeld

Op de website gereserveerd. Keurig binnen een werkdag geleverd.

Prima. Alleen online ophaalopdracht werkt niet goed.

......

Stammerkamp 1

1112VE Diemen

Over Paridon Containers bv

Paridon Containers is een middelgroot familiebedrijf dat o.a. gespecialiseerd is in inzameling en verwerking van diverse afvalstoffen. Door onze jarenlange ervaring, deskundigheid en het directe contact met de werkvloer is het voor ons mogelijk snel en flexibel te reageren op de behoeften van de klant. Wij kunnen diverse rolcontainers, perscontainers en open/gesloten containers in verschillende maten beschikbaar stellen. Door middel van deze containers kunnen wij zorg dragen voor het afvoeren van diverse afvalstromen als bouw- en sloopafval, dakafval, puin, hout en groenafval.