Tevreden

Op tijd geleverd en op tijd gehaald!!

Had gevraagd om 6m3 container net achter een hele in de tuin te plaatsen. Dit is op de stoep geworden. Had daar graag even overheen / bericht over gehad. Verder prima.

perfect

Een geweldig bedrijf, komt alles na wat ze zeggen

Optijd bij de afspraak en op een plek neer gezet waar wij hem wouden hebben

Correct, Vakkundig & Klantvriendelijk

Mijn korte samenvatting, heb ik hierboven al vermeld. Bij Philips Duphar en respectievelijk Solvay Pharmaceuticals te Weesp, had ik al ervaring met de werkwijze van Paridon.

Prima service zowel online als per telefoon

Goede duidelijke afspraken over bezorgen en ophalen container. Telefonisch goed geinformeerd bij navraag.

Voor al je vuil moet je bij Paridon zijn.

Klantvriendelijk, communicatie , snelle levering en ophalen verloopt snel . Ik bestel al 2 jr bij Paridon Ben uitermate tevreden .

Snel en precies zoals afgesproken.

Op korte termijn kon de container worden geplaatst en ook weer worden opgehaald. Gebruiksvriendelijke site. Ik had nog een vraag voordat ik mijn bestelling plaatste en werd vriendelijk en snel geholpen.

Prima geregeld

Prettige ervaring komen afspraken na,en duidelijk

Tevreden

Container snel geleverd, vriendelijke service

De service was snel en keurig De handigheid van de chauffeur bij ophalen niet eens 5 min en de container was al opgeladen en weer vertrokken.

De bak werd netjes geplaatst op de plek die wij hadden aangegeven. En ook weer snel en vlot opgehaald!

Ik was heel erg trevenden.

Zowel voor het opsturen van de container als voor het ophalen waren ze erg punctueel en behulpzaam.

Goede uitleg bij plaatsing container

Altijd accuraat

Al jaren bestel ik al het nodig is containers bij hun. Prijs kwaliteit in prima verhouding. Goede bakken, op tijd geleverd en op tijd opgehaald.

Goede ervaring

De container is gebracht en opgehaald zoals afgesproken. Alleen de link in de mail om de container weer op te halen werkt niet. Krijg dan de melding dat er geen levering bekend is op het adres.

Heel tevreden

Alles goef en snel geregeld.

Always on time

Always on time

Briljante service

Snel en goede service

Container werd op tijd geleverd door een uiterst prettige medewerker.

Goed uitleg en heel goed service.

prima geregeld

Goed geregeld!

Duidelijke website en alles keurig volgens planning afgehandeld.

De chauffeur was behulpzaam en oplossingsgericht!

Plaatsen top en ophalen slecht

Mijn container wil ik op laten halen maar lukt jiet via de link in de mail dan kan die mijn gegevens niet vinden. Ik heb daarop gebeld met de klantenservice en die zou zorgen dat die opgehaald wordt. Ik wacht al meer als een week nu daarop naar lijkt toch een lastige te zijn. Plaatsten ging wel vlot en goed en makkelijk overigens.

Stammerkamp 1

1112VE Diemen

Over Paridon Containers bv

Paridon Containers is een middelgroot familiebedrijf dat o.a. gespecialiseerd is in inzameling en verwerking van diverse afvalstoffen. Door onze jarenlange ervaring, deskundigheid en het directe contact met de werkvloer is het voor ons mogelijk snel en flexibel te reageren op de behoeften van de klant. Wij kunnen diverse rolcontainers, perscontainers en open/gesloten containers in verschillende maten beschikbaar stellen. Door middel van deze containers kunnen wij zorg dragen voor het afvoeren van diverse afvalstromen als bouw- en sloopafval, dakafval, puin, hout en groenafval.