Vriendelijk en snel in de communicatie, vlotte levering!

Lekkere wijnen. Prima levering!

Levering is steeds in orde. Vandaag bestellen, morgen in huis. De wijnen zijn uitmuntend, voor mij het beste adres voor italiaanse wijnen.

uitstekend

perfekte service

Goede wijn prima prijs

Heerlijke wijn en levering is prima

super

Aanrader als het gaat de voortreffelijke wijnen en de verzendservice. echter dat je pas bij aankoop van € 60 gratis verzend hebt is een zware tegenvaller. Hiermee zijn ze echt en zeker niet goedkoop. jammer.

De wijnen zijn goed omschreven op de site, de aanschaf en bezorging ging snel en soepel.

Het is ongelofelijk lekker.

Ik kreeg persoonlijk advies over een aantal verschillende wijnen. Stuk voor stuk toppers!

Fantastisch!

omdat wij op "fiets afstand" wonen is het ophalen van de bestelling normaal geen probleem. Maar afgelopen week was het nogal glad door de sneeuw. De eigenaar bood aan de wijn "en route' te brengen voordat hij ging schaatsen. Top!!

Uitstekende wijnen en service!

Prachtige collectie wijnen, scherpe prijzen en snelle bezorging

Goede informatie en snelle levering

Website is duidelijk, levering snel en goed verpakt.

uitstekend wijn en levering

Makkelijk te bestellen wijn van top qualiteit. Levering is snel en altijd heel goed ingepakt.

Snelle levering en heerlijke wijn!

Ze reageren snel op berichten en leveren geweldige wijn. De biologische Zensa nero di Troia uit Puglia is een zijdezachte wijn, is echt een topper!!

Mooie Italiaanse wijnen tegen schappelijke prijs.

Het ophalen van de wijnen aan de fraaie Lauriergracht is een leuk uitstapje in deze Coronatijd.

Goede wijn en snelle levering

Mijn ervaring met Casa del Vino is perfect. Komen na wat ze beloven, snelle levering en goede wijn

vlotte verwerking en levering , wat moeizame betalings procedure voor belgie

sympathiek persoonlijk contact ervaren beschadigde en incomplete zending vlot vervangen achteraf betaling voor vaste klant niet mogelijk bij sommige nl collegae en bolcom standaard achteraf betaling echter wel enkele interessante en redelijk geprijsde bio wijnen in het aanbod van het italiaanse assortiment

Prima plek om je wijn te bestellen

Speciale Italiaanse wijnen, ruime keuze, snelle levering. Website kan beter, maar functioneert wel.

Geweldig! Ik ben groots dan

Ik bestel vaker bij de site. En ik ben groots fan. Goede omschrijvingen bij de wijnen op de website, nette service en zeer goed klanten contact.

kwaliteitsvolle wijnen en goede service

Al meerdere malen wijnen on-line besteld bij Casa del Vino. Steeds hebben wij zeer snel de wijnen (zeer goed verpakt) mogen ontvangen. Prijs/kwaliteit een mooi aanbod

Topservice!

Voor de tweede keer besteld en zeer tevreden. Heerlijke Siciliaanse wijnen werden zeer snel geleverd.

Leuke ontdekking.

Moeilijk om keuzes te maken. Dit komt omdat de wijn zeer gedetailleerd zijn omschreven en ik ze eigenlijk wel bijna allemaal wil proeven.

Goed assortiment en aardige eigenaar die iets weet van wijn. Fijn op afspraak af te halen.

Bellissimo

We genieten al jaren van de verschillende Pecorino's. En de laatste aan te bevelen topper is de Squarciafico! Niet alleen de naam is spectaculair, zeg maar.

Lievelingswijnhandelaar

De selectie wijnen is fantastisch en de service geweldig. Enorm sympathiek bedrijf met kennis van zaken, bestel al mijn wijn hier!

Prima ervaring!

Niets aan toe te voegen - was eerste keer en ik wilde specifiek 1 bepaalde wijn hebben ,die in voorraad was. Kom zeker terug.

De wijnen bieden altijd goede waar voor het geld.

Ze zijn zeer klantvriendelijk en willen je graag van goede raad voorzien. Verder vind ik het aanbod mooi en verdeeld over geheel Italie. Het is mijn favoriete (internet)wijnhuis.

Lauriergracht 54

1016 RL Amsterdam

Over Casa del Vino Amsterdam

Casa del Vino Amsterdam is een gespecialiseerde webwinkel in Italiaanse wijnen vanuit hartje Amsterdam. We hebben meer dan 200 verschillende wijnen op voorraad. Van eenvoudige tafelwijnen van € 5,50 tot topwijnen van € 190. Voor elke gelegenheid en elk budget hebben we iets lekkers te bieden. Ons motto is: Van de wijn die je drinkt moet je blij worden! We bieden goede service en persoonlijk advies (telefonisch en per e-mail). Onze ambitie is om wijnliefhebbers mooie en betaalbare wijnen te laten ontdekken. We willen met onze online wijnwinkel een betrouwbaar adres zijn voor de Italiaanse wijnliefhebbers. Ons aanbod bestaat uit kwaliteitswijnen voor scherpe internetprijzen.