Goede wijnen, redelijke prijzen!

Prettig contact. Goede wijn voor een redelijke prijs. Snelle levering in goede verpakking. Kortom top winkel!

heel vlot

na 3 dagen bestelling gelverd... communicatie heel vlot en duidelijk...

Snelle levering. Goede communicatie.

Snelle levering. Goede communicatie. Snel de wijn gevonden die we wilden hebben. Gekocht en snel gekregen. Top!

Zeer aanbevelenswaardig!! Mooie wijnen, goede prijzen en vriendelijke service gerichte mensen, echt Top!! Jef Reintjens

Duidelijke site en omschrijving.

Ik vind het heerlijke wijnen, wele goed omschreven worden op de site. Heb daarom al meerdere keren een aanbeveling gedaan.

maandag besteld, dinsdag geleverd.

Goede wijnwinkel behoeft vier sterren

Ik geef nooit meer dan vier sterren of het moet buitensporig goed zijn. Prima wijn voor redelijke prijs en snel bezorgd!

Prima wijnen en prima service

Voor de eerste keer een aantal (verschillende) wijnen, allen onder de €10-, besteld bij Casa del Vino. Zeer positief verrast, ga zeker vaker bestellen. Erg vriendelijk bedrijf.

Bijzonder fijne wijnwinkel

Ik ervaar Casa del Vino als een bijzonder fijne winkel met een interessant assortiment Italiaanse wijnen en prijzen! Snelle en duidelijke service!

perfecte wijnen, perfecte dienstverlening

De geleverde wijnen zijn van super kwaliteit ! Bovendien is de thuislevering vlekkeloos. Marcel

Verkeerd informatie op website

Bestelling voor 2017 en een 2019 gekregen

Overzichtelijke website, mooie omschrijving van de wijnen.

Goede wijnen voor goede prijs! Pakket goed te volgen. Volgens afspraak direct bestelling afgeleverd bij bezorgdiensten. Helaas duurde het daadwerkelijk afleveren een paar dagen langer, maar dit lag niet aan Casa del Vino

100% tevreden

Overzichtelijke site met een grote variatie aan prijzen. Vlugge behandeling van levering met duidelijke info Voor herhaling vatbaar

Top site

Mooie site met prachtige wijnen die erg goed zijn omschreven

Goede wijn en snelle levering

Prima prijs/kwaliteit van de wijn en levering was snel en precies volgens planning.

Breed assortiment, fijne wijnen voor fijne prijs besteld. Supersnelle levering.

Bijzondere wijn, voor een prettige prijs

Bestelen en leveren gaat erg vlot. Assortiment is verrassend, en deprijzen aangenaam.

Snelle levering, makkelijk te bestellen!

Makkelijke site, snelle levering.

Besteld. Betaald. Op tijd geleverd. Niets meer aan toe te voegen. Zo zo weer bestellen.

Makkelijk, goed verzorgd, voor herhaling varbaar

Zie hoervoor

Persoonlijk en snelle service

Producten snel bezorgd ondanks kleine miscommunicatie over de bezorging

snel en correct

Correcte en supersnelle verzending van de bestelling. Goedkoopste voor dezelfde bestelling na screening van verschillende handelaren.

Snelle en correcte levering

Snelle levering, nog een vraag gesteld voor een extra levering wat gelijk opgepakt en geregeld werd. Top!

Top service!

Vriendelijke en snelle service. Mooie wijnen in het assortiment.

Correcte en snelle levering

Ik heb reeds 2 keer besteld en telkens is het vlot verlopen. Toen er niet voldoende voorraad was van bestelde aantal, werd de aanwezige voorraad geleverd en het geld van de niet geleverde terug gestort.

Lauriergracht 54

1016 RL Amsterdam

Over Casa del Vino Amsterdam

Casa del Vino Amsterdam is een gespecialiseerde webwinkel in Italiaanse wijnen vanuit hartje Amsterdam. We hebben meer dan 200 verschillende wijnen op voorraad. Van eenvoudige tafelwijnen van € 5,50 tot topwijnen van € 190. Voor elke gelegenheid en elk budget hebben we iets lekkers te bieden. Ons motto is: Van de wijn die je drinkt moet je blij worden! We bieden goede service en persoonlijk advies (telefonisch en per e-mail). Onze ambitie is om wijnliefhebbers mooie en betaalbare wijnen te laten ontdekken. We willen met onze online wijnwinkel een betrouwbaar adres zijn voor de Italiaanse wijnliefhebbers. Ons aanbod bestaat uit kwaliteitswijnen voor scherpe internetprijzen.