Website goed,bezorging prima

veel te late levering, nit bekend ook wanneer bezorging plaats zou vinden

volgens de site vindmijnwijn, zou ik de bestelling binnen 1-2 dagen moeten hebben en dus ruim op tijd voor 'weekend weg', toen ik zondag bestelling deed. Werd pas vrijdagochtend bezorgd, na telefoontje van mijn kant op donderdag. tijdstip niet bekend, en niet thuis op moment dat Post NL kwam. heb die donderdag nog gevraagd naar mogelijkheid bezorgen op andere locatie: dat was niet meer mogelijk. Wijn zaterdag bezorgd, wederom niet thuis, en dus 3 doen op moeten halen bij afhaalpunt. Heb geen auto, vandaar ook bezorgwens! Niet fijn. Weliswaar extra wijn ivm vertraging ontvangen, maar ik heb andere wijn moeten kopen ivm weekend weg, en heb nu 3 dozen wijn die ik eigenlijk niet wil, want is niet mijn persoonlijke voorkeur. Andere bezorgdienst (die tevoren laat weten wanneer ze komen!) zou al gescheeld hebben...

Prima wijn voor een schappelijke prijs

Duidelijke website en zeer snelle levering

Heerlijke wijn voor een goede prijs.

Snelle en correcte levering!

Dit is een bedrijf die doen wat zij zeggen,TOP

Prima ervaring , de bestelde wijn was er binnen 2 dagen super😜

Prima ervaring

Prijs kwaliteit en een vlugge bediening .

Goede, snelle en vriendelijke service

Snelle service. Naar de winkel gebeld en gelijk assistentie ontvangen. Wijn werd uit de opslag gehaald nog voordat ik deze online besteld had. Zeer vriendelijk personeel.

Zeer goede klandizie. Wijn was niet voorradig. ik kreeg meteen van de eigenaar een persoonlijk mailtje dat de wijn 3 dagen later weer voorradig was. De dag erna had ik hem thuis. Top, tevens de wijnen.

geweldige service, snel, korrekt en prijzig

Een wijnhuis dat ten dienste van haar klienten, gedegen advies omtrent de kwaliteit van de wijn

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede en snelle service Precies zoals afgesproken

Heerlijke wijnen, snelle levering voor een fijn prijsje

Bij Casa del Vino al meerdere bijzondere wijnen mogen ontdekken. Favoriet op het moment: de Balsamino. En ook helemaal geweldig dat ze een aantal wijnen van Luretta hebben!

Er werd een verkeerd jaar geleverd van een wijn

Één telefoontje en het werd netjes opgelost, chapeau!👍

Geweldige wijnen en super snelle bezorging.

Wat een mooi assortiment hebben jullie. De volgende dag hadden we de wijn al in huis. Tot de volgende keer!

Mooie selectie wijnen!

Een aanrader!

Snel en betrouwbaar

Vond het heel fijn dat ik mijn bestelling zelf kon ophalen.

Prijs 👍

Prijs 👍 snel en GRATIS levering naar België.

Snel, betaalbaar en van uitstekende kwaliteit.

Mijn ervaring met Casa del Vino Amsterdam is bijzonder positief. De wijnen zijn uitstekend en betaalbaar, en de levering is supersnel. Echt een aanrader.

prima service.

Bij een vraag of opmerking wordt per omgaande gereageerd en een eventueel probleem opgelost

PRIMA met hoofdletters

Denkt mee, gaat op zoek naar de wijn die ik graag wilde hebben, en samen komen wij tot een mooie prijs voor deze heerlijke wijn. Kortom Een adres om te onthouden.

Excellent service mais pas toujours le moins cher ... ;-))

J'ai trouvé de bons vins chez "Casa" moins cher qu'en Belgique mais aussi des vins italiens en Allemagne moins cher que chez "Casa" ... Le prix allié à la qualité devraient devenir l'OBJECTIF principal ...

Fantastische service

Prettig en snel contact en zeer klantgericht. Mooie wijnen ook

Lekkere wijn en een snelle afhandeling

De wijn is prima, grote keuze, en snelle bezorging. Helemaal top!

Flexibel en snel

Zeer snelle levering en fijn dat je niet perse een hele doos hoeft te bestellen met 1 soort wijn.

goede&snelle service

veel keuze in wit, rood, rosé en proseccos. bijgaande uitleg is klaar en duidelijk. zullen zeker nog bestellingen plaatsen.

Lauriergracht 54

1016 RL Amsterdam

Over Casa del Vino Amsterdam

Casa del Vino Amsterdam is een gespecialiseerde webwinkel in Italiaanse wijnen vanuit hartje Amsterdam. We hebben meer dan 200 verschillende wijnen op voorraad. Van eenvoudige tafelwijnen van € 5,50 tot topwijnen van € 190. Voor elke gelegenheid en elk budget hebben we iets lekkers te bieden. Ons motto is: Van de wijn die je drinkt moet je blij worden! We bieden goede service en persoonlijk advies (telefonisch en per e-mail). Onze ambitie is om wijnliefhebbers mooie en betaalbare wijnen te laten ontdekken. We willen met onze online wijnwinkel een betrouwbaar adres zijn voor de Italiaanse wijnliefhebbers. Ons aanbod bestaat uit kwaliteitswijnen voor scherpe internetprijzen.