mooi, maar kleur was net wat anders

alles prima in orde. Alleen de kleur van het ene hemdje, smaragd groen, was iets meer petrol als groen helaas. Nog steeds prachtig! Maar ik zocht eigenlijk naar een echt mooi groen kleurtje

prachtige shirts, feestje om uit te pakken

Website ziet er overzichtelijk uit, bestellen gaat gemakkelijk, levering is vlot. Je wordt goed op de hoogte gehouden hoever je bestelling is. Alles ziet er betrouwbaar uit. Het pakketje was leuk ingepakt met een lief persoonlijk kaartje en verrassinkje naast de beide prachtige shirts. Ik werd er blij van, dank je wel!

Gewoon goed

Betrouwbaar en deskundig!

Altijd goed advies. Zorgvuldig en met aandacht. Aanrader!

Mooie artikelen, goed advies, netjes verpakt. Als het wat langer duurt krijg je bericht. Altijd een chocolaadje en kaartje bij je bestelling. Een van mijn favoriete sites. Ik zou een tien geven als de retourkosten wat lager zouden zijn.

Keurige bevestiging met tijdslijn na bestellen. Netjes verpakt.

Geweldig!

Ik heb een sjaal besteld. Werd zeer snel bezorgd. Is van zeer goede kwaliteit.

Heerlijke shirts. Erg verzorg afgeleverd met een persoonlijke boodschap.

Super shirtjes!

Wat een geweldige kwaliteit hemdjes kun je hier bestellen. Zowel de kleuren als het materiaal zijn prachtig.

in één woord gewoon prima!

De t-shirts besteld en alles ging prima....totdat Nedereland een laag sneeuw over zich heen kreeg en PostNL vertraging had met het bezorgen. Na een week nog niets te hebben ontvangen heb ik gemaild naar Marieta Boekestein en de volgende dag belde zij mij persoonlijk op. Eindelijk na ruim een week vertraging werden de t-shirts bezorgd en ook diezelfde middag kreeg ik weer een telefoontje van Marieta. Een prima service van haar! En ook t-shirts met een prima kwaliteit!

Het persoonlijke contact over mijn bestelling, het attente briefje bij de shirts, de snelle reactie op mijn mails: allemaal top!

Gemakkelijk bestellen en snelle levering

Goed assortiment en prima kwaliteit. Keuze via website overzichtelijk en presentatie producten duidelijk. Na bestelling wordt het product indien mogelijk via brievenbus bezorgd, geeft veel vrijheid.

Fijne warme shawl in mooie kleur.

Levering was snel en goed verpakt.

Perfect!

Prachtige collectie, fraaie kleuren, goede kwaliteit!! Zeer verzorgde verzending van je bestelling, met een persoonlijke touch.

Correct.. Info over tracering pakketje. Ook kwaliteit producten..

Top kwaliteit.. Ik zou niet zonder mijn slipply shirts kunnen..

Prachtige sjaal

Wat een mooie sjaal. Prachtig om te zien en voelt erg fijn en zacht aan. Precies wat ik graag wilde hebben.

Snelle levering en fantastische kwaliteit

Goede kwaliteit en goede service!

Persoonlijke benadering, goed kleurenadvies en snelle levering !

Fijn assortiment ! Heb al shirts, een sjaal en een strandlaken aangeschaft. Er was onlangs een foutje gemaakt met het doorbereken van korting en dat werd pijlsnel gecorrigeerd. Ik ben een enthousiaste gebruiker van MB Styling .

Snelle levering alles altijd prima geregeld.

Prim levering bij alles wat ik bestel. Top.

Vlot geleverd en leuk kaartje erbij

Mooie shirtjes. Leuk kaartje erbij, met een lekker chocolaatje.

Gehele tevredenheid over producten en levering en afronding.

Zie vorige zin.

Mijn bestelling kwam snel. Site is duidelijk

Persoonlijk

Bij bestelling altijd een snelle, correcte levering. Een klein stukje persoonlijk schrijven ook altijd bijgevoegd.☺️. De kleuren test is al lang geleden, maar daar kijk ik nog steeds met zeer plezier op terug. En... naderhand met shoppen was het geleerde bij Marieta kei handig!

Fijn shirt!

Jammer dat de kleurenanalyse voor mij niet klopt en erg vervelend dat je hiermee via de mail achtervolgd wordt. Ook jammer dat je bij eventuele retouren moet betalen. De verzendkosten zijn al hoog genoeg.

Mevr Brantlaan 7

5583 EA Waalre

040-2219324

Over MB styling

Webshop met ruim assortiment Slippely shirts, Slippely hemdjes, Pure Kenya strandlakens, Shawls en Kleur en Kledingadvies.