Goede communicatie na klacht

Na een vraag kreeg ik door computerproblemen, blijkt achteraf, geen antwoord. MB Styling heeft telefonisch met mij contact gezocht en we hebben een heel plezierig gesprek gehad. Ze was dus wel degelijk op mijn vraag ingegaan. De vraag is beantwoord en ik bestel graag bij MB Styling. Groet van Carina.

Voor veel geld besteld. Leuk dat er een korting werd toegezegd bij ontvangst, deze was helaas maar 2 weken geldig.......

Snelle levering. Duidelijk communicatie.

Fijne site om slippely shirts te bestellen.

Klantvriendelijk en persoonlijk aandacht

Positief, klantvriendelijk, laag drempelig bereikbaar

Mooie producten, snelle en attente levering.

De shirts van slippely zijn goed vannpasvorm en blijven prachtig, ook na vele wasbeurten. Heel tevreden.

Een prima webshop.

Een prima shop met goede artikelen en een goede verkoop. Mooie artikelen. Aardige sympathieke verkoopster.

Mooie kwaliteit T-shirts en sjaal!

T-shirts van viscose zitten heel fijn en mooie kleuren. Lange mouwen zijn voor mij te lang dat is jammer (ik ben 1.67m) 3/4 mouwen prima. Heerlijk zachte warme sjaal, prachtige kleur, wel dikker dan verwacht dus minder geschikt voor binnen. Ik houd alles omdat de kwaliteit zo goed is!

Zoals altijd... TOP!

De prachtige sjaals waren dankbare kerstcadeaus. Vanwege de vertragingen bij de post, bracht Marieta ze zelfs persoonlijk bij mij thuis, geweldig! Voor mij staat MB styling garant voor kwaliteit en duurzaamheid en dit alles voor een betaalbare prijs. Mijn eerste sjaal kocht ik 10 jaar geleden... ik draag hem nog altijd met plezier.

super verzorgd pakket met geweldige shawl ontvangen

Heerlijke shawl met handgeschreven briefje en verrassing ontvangen. Met liefde ingepakt en verstuurd volgens mij :-).

Zeer correcte afhandeling

Je kunt op je gemak de artikelen op de website bekijken. Goede informatie en levering na bestelling snel en fijn dat het vaak door de brievenbus kan. Ook leuk de persoonlijke touch, het ziet er altijd gezellig uit.

Goede service mooi assortiment

Mooie website voor mij als fan van Slippely; heerlijke shirtjes die altijd van pas komen. Na jaren gebruik wilde ik een aanvulling van kopen. Bij de eerste bestelling was er voor mij wat onduidelijkheid over de maat waarvoor ik goed geholpen ben door Marieta. Recent ook 2 sjaals besteld welke er online prachtig uitzien, ik kijk ernaar uit deze te ontvangen.

prima en leuk verzorgd. Altijd persoonlijk en blij berichtje.

Ontving snel en correct de Egypt Sun compactpoeder. Mooi product, alleen kwam de kleur wat donker over op mijn tamelijk blanke huid. Eerst een beetje dagcreme en mogelijk daarna de poeder met een kwast wat te dik opgebracht ? Met lieve groet.

Mooie kwaliteit en leuke persoonlijke verzending .

Ondanks dat ik het product ( hemdje) heb geretourneerd ivm verkeerde kleur, was ik aangenaam verrast door de kwaliteit en de leuke attentie bij het pakket.

Wanneer ontvang je nog een handgeschreven groet?

Prachtige shirts! Grappig dat chocolaatje...

snel en goed, leuk dat chocolaatje

prima service

Mooie shirtjes en snelle levering. En lekker chocolaatje.

bijzonder slecht

Op 3 juni bestelde ik een t-shirt. Mijn bestelling is nog steeds niet binnen; de communicatie met de firma is slecht!

de indruk die je op de website krijgt, klopt met wat je ontvangt

als je op de website kijkt, heb je al de indruk dat het om mooi gemaakte producten gaat van goede kwaliteit. Het ontvangen van de doos met de stranddoeken is als een feestje. Mooi verpakt met een persoonlijk handgeschreven kaartje en een 'merci' chocolaatje. MB Styling weet dat ik een kano heb gekocht en maakt het op die manier ook feestelijk.

Mooie producten en snelle levering

Koop hier al jaren. Goede kwaliteit!

Hele snelle service

Super goede klant tevredenheid i.v.m zeer duidelijke uitleg op de site en super snelle bezorging dus top !!

Mooie artikelen en als er iets mis is wordt het probleem snel opgelost. Pakketje ziet er verzorgd en gezellig uit en er zit altijd een verrassing in in de vorm van een leuk verpakt chocolaatje. De eigenaresse is heel attent en kundig en doet veel moeite om dingen uit te zoeken en het juiste advies te geven. Kortom ; ik ben heel tevreden... en ga hier zeker nog eens wat bestellen. Klein minpuntje; je kunt niet NA ontvangst betalen en je moet als je iets terug stuurt retourkosten betalen.

correct snel en goede bereikbaarheid

zelfs bij een foutje van mij was het geen probleem dit te corrigeren. ik ben heel tevreden

Leuk contact nav retour zending

Mw van MB styling reageerde heel zorgvuldig over mijn vraag tav de juiste kleur om te ruilen. Wacht nu op het geruilde shirt.

Heel tevreden

Alle stappen zijn uitstekend gegaan.

Professioneel en snel

De bestelling snel en proffesioneel gleverd. Zeer tevreden.

Mevr Brantlaan 7

5583 EA Waalre

040-2219324

Over MB styling

Webshop met ruim assortiment Slippely shirts, Slippely hemdjes, Pure Kenya strandlakens, Shawls en Kleur en Kledingadvies.