Xxxx

Xxxxx

was prima

prima ervaring

Snelle levering,Producten als omschrijving

Zondags besteld, dinsdag in huis.

Bestelling ging super duidelijke site, en snelle levering.

Teleurgesteld

Ontvangen producten anders dan op foto’s. Naar mijn inziens van zichtbaar inferieure kwaliteit dan wat er in de webshop wordt aangeboden. Via de mail gevraagd om uitleg, maar geen gericht antwoord gekregen. Ik kon het retourneren als ik het te duur vond. Helaas ging het mij daar niet alleen om. Ik wilde vooral weten waarom er een ander product geleverd wordt en of we samen tot een oplossing konden komen. Hier nogmaals naar gevraagd maar nu bijna week geleden nog geen reactie. Niet zo netjes. Was eenmalig voor mij bij airxl.

prima en snel

snel geleverd product werkt goed.

Was 100%.

Alles was prima, bestelling en aflevering.

Professionele service, ben zeer goed bediend

Snelle levering en goed materiaal. Besteld om 20.00u en die avond zelfs nog per mail persoonlijk antwoord met toelichting ontvangen m.b.t. een specifieke vraag die ik had gesteld. Top ! Stipte levering dag erna.

Handige site , kon snel vinden wat ik zocht

Fijn met achteraf betalen geen ptoblemen en spullen waren gied verpakt snel in huis

Mooi en goed materiaal gunstig geprijsd

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb een aantal veegstokken en een kunstof veegbol besteld. Je draait de stokken snel in elkaar en het vegen gaat super makkelijk. Volgens mij is de schoorsteen nu beter geveegd dan door de (dure) 'professionele' vegers!

Snelle en vlotte leveringen

Prima en snel afgehandelf

Snel geleverd en product naar verwachting

Snel en accuraat.

Bestelling werd keurig en snel geleverd.

Redelijk goed

Het bedrijf is top Reageren snel op mail zelfs op zondag!!!! Alleen mijn product veegset 150mm paste niet was duidelijk te groot gewicht was 2kilo die moest ik nogmaals met 2 kilo verzwaren anders gleed hij niet door de rechte buis

Bestelling zonder problemen op tijd gekregen.

Duidelijke uitleg en compleet klaar geleverd.

Snelle levering en prima prijs voor schoorsteenveegset

Snel en goed

Zie titel

Goed geregeld, snelle levering

Goed en duidelijk advies.

gewoon goed

Kleine bestelling gedaan, alles goed verlopen.

Snelle service, Top!

Informatie over bezorging was een chaos

Kreeg een mail dat pakket was afgeleverd. Hetzelfde zei Track&trace. Maar het was helemaal niet bezorgd. Bellen met DPD verergerde het probleem: ik kreeg het advies SendCloud te bellen. Uiteindelijk kreeg ik het pakket, zij het een dag te laat.

Zeker Goed!

Het product was als beschreven op de site en de levering was snel.

Kauwenhoven 70

6741 PW Lunteren