Ruim assortiment , faire prijzen

Ik vond precies wat ik nodig had . Eerste indruk zou ik niet willen zeggen ' O wat voordelig ! ' . . zo'n stukje gaas kost ook nog wat . . maar het kapje en gaas zijn netjes gemaakt van goed materiaal en het ziet er zodoende prachtig uit . Verzending ( naar F ) ging gesmeerd .

onjuiste levering

ik kreeg een onjuiste levering kan gebeuren maar terugsturen is lastig. Adres staat niet vermeld. En hoe zit het met de kosten ....? Wel vriendelijk aan de telefoon

Duidelijk werkt naar behoren

Duidelijke site Werkt erg goed Blij mee

Kan niet beter

De veegset die ik had aan geschaft. Liet de borstel kop los. Klein productie foutje. Kan gebeuren. Airxlshop. Heeft dit echt keurig opgelost. Kan helaas niet hoger dan een 10 geven, Maar een hoger cijfer is het zeker waard. Bedrijf is een aanrader. Bedankt Vriendelijke mensen Snelle reactie Goede service Klant vriendlijkheid Is vandaag nog ver te zoeken. Gelukkig hier niet Mvg Esj de kroon

Netjes geleverd

Nette ondersteuning en terugkoppeling daar er iets ontbrak bij de bestelling

Een naar het laat aanzien goed produkt

Korte levertijd , de verpakking mag wat beter zat in de doos zonder beschermmateriaal. Er zou een waarschuwing bij moeten zitten dat de randen vlijmscherp zijn, ik had een flinke snee in mijn vingers

Niet mee gedacht

Heb een 80 mm borstel gekocht voor de pelletkachel pijp. Keurig gelevert alleen de kogel die er bij gelevert werd was een kaliber groter zo dat die niet door de pijp paste. Jammer maar een hoop werk gehad om de kogel passend te maken.

het produkt was na 1 keer gebruiken stuk, en is vervangen onder garantie

levering was voldoende, produkt niet

Prijs kwaliteit is prima.

Prijs kwaliteit is prima.

Snelle levering van juiste artikel

In webwinkel gemakkelijk het juiste artikel gevonden aan een goede prijs

goed product

is een goede site. we hebben ook gebeld en werden zeer goed geholpen. ben zeer tevreden

goede artikel en snel geleverd

goede prijs en zeer snel afgeleverd.de volgende dag

Snel geregeld

Gewoon goed

Alles snel en goed geregeld

Precies volgens afspraak

Ik heb vonkenvangergaas besteld en ddat is een prima keus geweest. Goed product en snel volgens afspraak geleverd. Top!

Zeker aan te bevelen!

Gemakkelijke website om te bestellen en snelle verzending. Top! Wel jammer dat mijn pakje 4 dagen op het depot van DPD is blijven liggen, maar daar kan Airxlshop niets aan doen.

goed geregeld

Prima voor elkaar

Duidelijk gecommuniceerd en alles is goed verlopen.

graag zouden wij nog een factuur ontvangen van onze bestelling voor onze bedrijfsadministratie

Goed product en snelle levering.

Uitstekende sevice

Snelle, correcte levering

Product is nog niet gebruikt. kan wel aanbevolen worden.

snelle levering en goed verpakt

Een goed bedrijf

snel geleverd