Goed product, uitstekend verpakt en snel geleverd

Product voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Duidelijke instructie was bijgesloten. Uitstekend verpakt en snel geleverd voor een goede prijs.

Jammer

Bestelde produkt is niet van goede kwaliteit, geen zorg aan besteed.

Uitstekend functionerend en snel geleverd!

De SchoorsteenVeegset werkt uitstekend! Wij hebben een plat dak, dus prima te doen!

Prima product, snelle klantenservice

Een rotor voor op de schoorsteen besteld, met een adapter.

Mooi product, goed verpakt en snel geleverd.

Jammer was dat de meegeleverde bout veel te kort was om de rvs schoorsteen kap op de schoorsteenpijp goed te monteren. Voor diameter 120mm. moest deze zeker 2x zo lang zijn en bovendien ook in rvs geleverd worden om corrosie te voorkomen.

Hetgeen ik besteld heb werd ook volgens afspraak bezorgd. Tevens werd ik goed op de hoogte gehouden waar de zending zich bevond. Product voldoet aan de verwachtingen.

Geweldige service

Perfect geregeld volgens afspraak en goede kwaliteit

Snele levering toppie

Super snel en netjes afgeleverd!!!

Gewoon prima bedrijf!!

prima kwaliteit, snelle levering.

As ever.

Snel en goed

Zeer goede ervaring

Snelle verwerkingstijd, snel en vriendelijk advies op vraag in email.

Prima keuze en goede prijs

Ruime keuze en goede prijs kwaliteit verhouding.

Precies zoals afgesproken

Eerst nog even gebeld over de actuele voorraad en levertijd. Was in orde. Besteld en op tijd geleverd. Product precies als omschreven.

Geen communicatie na bestelling

Product besteld, zou de volgende werkdag binnenkomen. Uiteraard snap ik ook wel dat het dan soms een dag later wordt dat is geen probleem. Na bijna 2 weken maar een mail gestuurd dat er niks ontvangen is. Daar werd wel zeer snel op geantwoord met de belofte we hebben niet zelf het product maar wordt door derden geleverd. En het is daar niet op voorraad. 1 dat stond al nergens aangegeven bij product. 2 Communiceer dat het vertraagd geleverd wordt. Belofte volgende week wordt het uitgeleverd. Ruim 3 weken later gezien op de site en dus geen mail of wat dan ook ontvangen dat het weer een week later geleverd zou kunnen worden. Dat is ook gebeurd uiteindelijk. Product prima! Levering drama. Als iets vertraagd is, niet op voorraad is, dan communiceer, waarom moet ik als klant alles zelf gaan uitzoeken, communiceren om mijn product te krijgen wat de "volgende werkdag" geleverd gaat worden. Het was tenslotte op voorraad. Niet tevreden en in het vervolg bij een alternatieve leverancier gaan kijken.

waardeloos

Zit een bocht van 90 graden in de schoorsteen en de veegste pelletkachel kan de bocht niet maken.

Prima product en snelle levering

Prima product en snelle levering

Tevreden.

Goede kwaliteit en vlug geleverd.

snel en goed

snel en goed

Snelle levering!

Snelle levering van een prima product.

Prima.

Bestelling gedaan, en binnen de aangegeven tijd bezorgd.

Mooie degelijke schoorsteen trekkap

Degelijke trekkap. Goede prijs, snelle levering, makkelijk te monteren.

Min ervaring is goed.

Alleen betalen was zonder hulp van mijn dochter onmogelijk

Goed materiaal, en goede prijzen.

Prima snel een correct

Prima bedrijf, makkelijk bestellen, snel geleverd, goede prijzen.

Kauwenhoven 70

6741 PW Lunteren