Pluspunten

Berkant en ze team! Bedankt!! Wij vonden het allemaal waanzinnig goed geregeld en erg fijn dat er iemand bij was om alles uit te leggen wat er allemaal ging gebeuren!

Pluspunten

De positieve punten . Goede services in een woord top Geen klachten begeleiding is prima

Pluspunten

Alles is goed geregeld, van verblijf tot aan behandeling en weer terug. Vriendelijke, zorgzame en bekwame medewerkers.

Pluspunten

Allemaal top geregeld!! De privechauffeur was elke keer mooi optijd om me naar het hotel/kliniek/vliegveld te brengen. Even bijten bij de verdovingen, maar daarna een pijnloze behandeling gehad!!

Pluspunten

Super blij dat ik het gedaan heb. Is me echt super mee gevallen . Op de verdoving na,is alles pijnloos! Echt alles is TOP geregeld. Berkant met ze team in een woord Geweldig!

Zou het op dit moment niet weten?

Pluspunten

super serivce en heel goeden ziekenhuis heel goeden behandelingen en nazorg echt en aanrader

geen verbeterpunten voor deze bedrijf

Pluspunten

Grootste pluspunt van Global Hair is toch wel Berkant. Alles wordt voor je geregeld, op de dag zelf is hij continu aanwezig. Niet alleen voor de nodige uitleg en vertaling, maar ook voor een grapje en de kleinere dingentjes kan je goed bij hem terecht. Na afloop controleert Berkant ook nog eens elke 2 dagen je genezing en kan je nog meer vragen stellen. De prijs is competatief en het team dat aan je hoofd aan het sleutelen is, is groot en, naar mijn beoordeling, sterk. Dit grote team vind ik fijn omdat ze daardoor niet vermoeid raken van de lange behandeling. Ik werd vriendelijk geholpen en ondanks de taalbarriere voelde ik me goed op mijn gemak. Bij mij zijn 4800 graphs getransplanteerd, wat geen pretje was, maar deze zijn zeer goed genezen en ik en andere vinden dat het er heel goed uitziet. kwaliteit dus.

Je wordt op de dagen dat je naar het ziekenhuis gaat opgehaald, maar ik moest zelf informeren wanneer de chauffeur voor de deur zou staan. Als ik dit niet had gedaan had ik me de eerste dag misschien verslapen. Ook zou het fijn zijn geweest om de uitleg van de medicijnen op papier te hebben gekregen. Zijn kleine puntjes omdat je natuurlijk ook uit eigen beweging hiernaar kan vragen, maar iets voor de toekomst.

Pluspunten

Ik ben op 25.02.18 naar Istanbul vertrokken om op 26.02.18 een haartransplantatie te krijgen geregeld door Berkant. Aangekomen op de luchthaven stond er al chauffeur klaar om ons naar het hotel te brengen wat al geregeld was. Berkant heeft mij laten weten dat hij zelf later nog even zou langskomen om alles uit te leggen over wat mij de volgende dag te wachten stond. Zo gezegd zo gedaan. De dag van de behandeling opgehaald door een chauffeur die mij naar de kliniek bracht waar Berkant ook zelf aanwezig was om indien nodig te vertalen en om mijn wensen ook door te geven. Na de behandeling een goede uitleg gekregen over het gebruik van de medicijnen en middelen voor een voorspoedig herstel. Waarna ik daarna terug naar het hotel gebracht werd. Berkant heeft zelf later nog contact opgenomen om te vragen hoe het ging en of er nog vragen waren over het slapen etc. Volgende dag zijn we samen naar de kliniek teruggegaan voor na controle. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik alles goed geregeld vind. Ik kan met al mijn vragen terecht bij Berkant en krijg hierop duidelijke antwoorden. Ik zou global Hair zeker aanbevelen bij andere.

Nee, ik ben erg tevreden over de gang van zaken.

Pluspunten

Na lang twijfelen toch voor een haartransplantatie gegaan. Berkant is heel goed benaderbaar en legt alles rustig uit. ik kon vragen blijven stellen voordat ik uberhaupt een keuze had gemaakt om het wel of niet te gaan doen. Door de persoonlijke aanpak en het vertrouwen dat Berkant mij heeft gegeven voor Global Hair gekozen. De transfer, uitleg, dokter en assistentes waren goed, kundig en professioneel. De dokter verteld eerlijk wat mogelijk is. Goede samenwerking onderling tijdens de transplantatie. Berkant was er de hele tijd bij aanwezig waardoor hij kon vertalen en alle vragen die ik nog had meteen kon beantwoorden. Na de operatie duidelijke uitleg hoe je thuis de nazorg moet doen. Al met al echt een aanrader!

De website. er zijn mensen die "vallen" voor een "fancy" website en op basis daarvan hun keuze doen. Hoe mooier de site, hoe beter het bedrijf is vaak de denkwijze. Als je iets meer foto's en tekst over het hoe en wat plaatst krijg je ook de mensen die voor marketing vallen als klant.

Pluspunten

Tot nu toe alleen positieve reactie gehoord over Global Hair via mond tot mond reclame ik kom zelf uit Leiderdorp en veel personen uit leiden waren mij al voor gegaan naar istanboel geregeld door Berkant op 26:02:2018 zelf de trip gemaakt de positieve punten zijn naar mijn mening begeleiding tijdens de trip het aanwezig zijn op diverse momenten zoals bij mij en andere tijdens de operatie indien gewenst ik vind vrij prettig om tijdens de op. toch te communiceren en dan nazorg is toch een dingetje als het gebeurt is wil je zoveel info hebben om je stekken te kunnen verzorgen Veel succes met zoeken naar de beste haartransplant ! Ik had het geluk om domweg bij global hair binnen te stappen.

Verbeter punten zijn er altijd ! Er is geen dag hetzelfde waar gewerkt word worden fouten gemaakt

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk van Global Hair! Vooral de begeleiding van Berkant! Professioneel en klantvriendelijk! Berkant top gozer!! Het was allemaal super geregeld. transfer van het vliegtuig naar hotel en naar de kliniek was allemaal op tijd en prima, Na aankomst in hotel heeft Berkant nog eens het programma doorgenomen met ons en zijn we de dag erop richting de kliniek gereden door chauffeur. goede uitleg en zeer vakkundig team wat de tijd voor je neemt,. De behandeling zelf is geheel pijnloos en is soepel verlopen een aanrader voor iedereen

Pluspunten

Top behandeld Goede uitleg Hij was altijd aanwezig bij de behandeling wat een goed gevoel gaf

Pluspunten

Ik ben ongeveer 5jaar geleden al een keer geweest voor haarstransplantatie in Nederland. Toendertijd hebben ze 1400 crafts bij mij geplaatst alleen aan de voorkant voor onwijs veel geld. Ik heb er eerlijk gezegd 2jaar echt plezier van gehad want ik werdt daaromheen al weer vrij snel dun. Ongeveer een half jaar geleden gingen 2 vrienden van mij naar Turkije voor een haartransplantie en dat werdt allemaal geregeld door ene Berkant. De prijs bij Berkant is onwijs interessant en wachtte geduldig af hoe het bij de jongens ging uitpakken na een paar maanden.. nou dat was echt verbluffend mooi gelukt! Toen gelijk contact met Berkant opgenomen en een week later zaten we om de tafel en stond er al een datum vast. Met nog 2 vrienden begin januari geweest en het was top geregeld! Vliegreis, transfer, hotel echt super geregeld en tijdens de operatie goed begeleid door Berkant die er gewoon rondliep om vragen te beantwoorden. De verdovingen zijn even gevoelig maar dat is binnen 2min weg daarna pijnloos! Ook de nazorg is goed geregeld. En herstel gaat megasnel. Je krijgt van alles mee en Berkant stuurd je een lijst met wat je allemaal moet doen! Voor mensen die nog twijfelen.. doen!

Pluspunten

Op 3 jan. jl mij laten behandelen in Turkije door Globalhair. Ik heb lang getwijfeld om de behandeling te laten uitvoeren en uiteindelijk is Berkant doorslaggevend geweest. Berkant staat altijd klaar om vragen te beantwoorden. Behandeling is pijnloos en nazorg was super. Eerste wasdag is op de kliniek uitgevoerd. Nu afwachten wat er over 3 maanden gaat gebeuren maar tot op dit moment is het zeer geslaagd!

Pluspunten

Lang getwijfeld om aan een haartransplantie te beginnen i.v.m verschillende verhalen en ontevredenheid van verschillende mensen en toen in contact gekomen met Berkan van Global Hair via vrienden. Veel rond gevraagd over de ervaringen die de mensen hadden bij deze kliniek en uit al hun reacties en uiteraard door daadwerkelijk te zien dat ze echt goed geholpen zijn heb ik contact opgenomen met Berkan waar ik een zeer informatief gesprek had en heel duidelijk recht toe recht aan waar het op neer komt. Heel simpel geboekt en gevlogen met 2 vrienden en met ze drieën de operatie ondergaan en alledrie zeer tevreden over de gang van zaken. Hele aardige artsen die ook goed weten hoe ze je kunnen laten relaxen en ontspannen. Tijdens de operatie is Berkan er constant bij geweest om mij in het Nederlands te informeren over wat de status is en wat er gebeurd. Zeker een aanrader en die denkbeeldige drempel moet je gewoon loslaten want het is het zeer zeker waard! Dikke 10 voor de service, hotel, behandeling en de na behandeling waar ik momenteel nu nog in zit

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de geleverde werk van Global Hair! Vooral de begeleiding van Berkant! Zeer Professioneel en klantvriendelijk! Vanaf dag 1 was allemaal super geregeld.. ben op tijd opgehaald, top hotel, goede uitleg en zeer vriendelijke staff. De behandeling zelf is geheel pijnloos op de kleine prikjes na die de verdoving verzorgen. Ben blij dat ik gegaan ben. Kortom aanrader voor iedereen! Ben nu zeer benieuwd naar de eindresultaat!

Pluspunten

I am very happy with Global Hair they explain and accompany each phase of your process..100%trust!!

Pluspunten

Serieus geïnteresseerd in de klant. Goede hulp op locatie. Weet waar ze over praten en duidelijk advies.

Pluspunten

Flink aantal positieve zaken: - persoonlijke aanpak door Berkant, maatwerk - veel deskundigheid aanwezig, ook in Istanbul - tweedaagse trip ipv standaard (bij anderen) driedaags, terwijl de medische afhandeling gewoon uitstekend is - 24 uur per dag, vrijwel onmiddellijk antwoord. Dus continu bereikbaar voor adviezen en consulten. - financieel aantrekkelijk en bijzonder concurrerend, zonder aan kwaliteit in te boeten. - betrokken arts en verpleegsters, komen zeer terzakekundig over.

Ik verwacht een sterke groei vanwege de prima aanpak en uitstekende resultaten. Valkuil is dan, dat de persoonlijke behandeling en aandacht van Berkant (of iemand anders die dezelfde kwalificatie en deskundigheid heeft) wel moet worden gehandhaafd. Dit is een heel sterk punt.

Pluspunten

Ik ben tevreden met het werk van Global Hair. We kregen alle info op voorhand. Bij vragen konden we heel gemakkelijk contact Opnemen met Berkant. Hij is een vriendelijke, correcte man. In Turkijke werden we goed opgevangen en naar de juist plaats vervoerd. De dokter zelf is een heel sympatieke dame die enorm haar best doet. De operatie is nu achter de rug en we wachten af op het resultaat.

Tijdens de operatie zelf mag er meer aandacht gestoken worden dat de rust bewaard wordt (verpleegsters) Het is proffesioneler als alle medewerkers dezelfde kleren(kleuren) dragen.

Pluspunten

Na lang zoeken terechtgekomen bij Global Hair. Vanaf dag 1 is alles uitgebreid uitgelegd en super geregeld. Global hair heeft alles tot op heden waar weten te maken.

Meer youtube filmpjes en een fb like pagina

Pluspunten

Ik ben goed voorgelicht en naar tevredenheid behandeld. Het resultaat is nog een paar maanden afwachten maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Bepaalde afspraken mogen wat mij betreft formeler (lees: op papier).

Pluspunten

Goede begeleiding en alles tot in de puntjes goed verzorgd Profesioneel en ben heel blij met het resultaat Kortom denk je aan een haartransplantatie ? Dan is globalhair zeker het adres voor jou !

Pluspunten

Ik kwam in contact met Berkant Dural naar aanleiding van de advertentie op Globalhair.nl. Ik vond deze advertentie tijdens het informeren bij vele andere aanbieders van haarimplanties in zowel Nederland als het buitenland. Ik overwoog voorzichtig mijn keuze af en heb uiteindelijk toch voor Global hair gekozen. Wat de doorslaggevende factor was, is het feit dat Global hair wordt aanbevolen door de Nederlandse haarstichting (haarstichting.nl) Dit is een onafhankelijke stichting en heeft geen winstoogmerk. Daarnaast heeft Global Hair ook het Kiyoh keurmerk. De behandeling zelf is grotendeels pijnloos. De artsen gebruik een locaal verdovingsmiddel zodat alleen het gebied dat wordt behandeld verdoofd is tijdens de operatie. Na de eerste drie of vier verdovingsnaalden neemt de pijn exponentieel af. Na een tijdje is de behandeling compleet pijnloos. De patient blijft ook gedurende de operatie bij bewustzijn en kan zo communiceren met de artsen en Berkant. Al met al is het vrij pijnloze en belonende ervaring. Wat voor meeste mensen een drempel is, is om de stap te wagen naar Turkije. Ik kan u verzekeren dat het kwaliteit even goed is, of misschien beter, dan in Nederland. Als u elke ochtend wakker wordt met een vervelend gevoel bij het zien van de staat van uw haar, is het zeker tijd om de stap te nemen!

Pluspunten

Na veel twijfelen en onderzoek toch besloten om de stap te zetten, en via o.a. deze site bij Global Hair terecht gekomen. Na het eerste gesprek was het gelijk duidelijk en voelde het als de juiste beslissing. Berkant is een super relaxte gast die alles goed en duidelijk uitlegt en je gelijk filmpjes van ervaringen van eerdere clienten (uiteraard vraagt hij hier toestemming voor) laat zien. Het gehele traject van aankomst op Istanboel, vervoer en verblijf, tot aan vertrek terug naar NL is tot in de puntjes door hem geregeld en ook het na-traject met uitleg over verzorging, wasdagen etc, en controle via foto's om de 2 dagen via whatsapp of mail is tevens zeer geruststellend. De behandeling zelf is geheel pijnloos (op de kleine prikjes die de verdoving verzorgen na, maar als je net als ik tattoo's hebt kan ik je verzekeren dat je dat meer voelt) en ook het na-traject valt me tot nu toe alles mee. Het is nu precies een week geleden en ik kan met al mijn vragen direct bij Berkant terecht die dan altijd binnen een paar uur reageert. Als je voor een professioneel team wilt gaan die de tijd voor je neemt, ipv. de verhalen over dat je een nummertje bent en je het verder mag uitzoeken, en dit alles voor een mooie prijs dan moet je bij Global Hair zijn!

Ik heb hem aangeraden om meer film-materiaal en klant-ervaringen op de site te zetten en alles even na te lopen. Aangezien ik zelf website-bouwer ben, heb ik hem hier al een aantal tips over gegeven en hier gaan we samen mee aan de slag binnenkort!

Fruitweg 22

2321 GK Leiden