Pluspunten

Uitstekende service! 2

Keep the good work

Pluspunten

- Persoonlijke benadering. - Goede uitleg en nazorg. - Perfecte service vanaf aankomst tot vertrek, ophaalservice hotel en locaties. - Goed bereikbaar en snel antwoord. - Kliniek is kleinschalig en persoonlijk. - Kliniek heeft qua uitstraling en benadering een andere standaard dan gewend in Europa, maar de uitvoering en het resultaat is super en dat is het belangrijkst.

- Uitleg van behandeling en specifieke termen kan beter. - Nazorg procedure per dag opschrijven/ filmen. Deze op de website plaatsen en uitprinten zodat deze kan worden meegegeven na de behandeling. Van slapen, wassen tot medicijn gebruik tips etc. dit scheel een hoop werk voor jouw en stress voor de klant. - Website is erg beperkt (let op taal en stijlfouten) - Keuzemogelijkheid qua luxe overnachting/hotel. (tegen bijbetaling ?) - Ik zou het als klant prettiger vinden dat alle medewerkers dezelfde (kleur) kleding dragen. oogt professioneler en rustiger. - misschien vooraf vragen wat men wel of niet wil eten?

Pluspunten

Lange tijd gepiekerd of ik en haartransplantatie wilde ondergaan. Uiteindelijk toch besloten om het te doen. Via bekenden terecht gekomen bij global hair. En meteen voor enkele weken later en afspraak gemaakt voor de behandeling. Je zult meteen merken dat ze erg proffesioneel te werk gaan. Global hair bied je en uitstekende voorzorg, behandeling en vooral en goede nazorg. Voor de eindresultaat is het nog te vroeg om mijn oordeel te geven. inmiddels heb ik wel door grote nieuwsgierigheid contact via Facebook gezocht naar eerdere cliënten. En ze waren erg blij met het eindresultaat. Dus kan niet wachten !

Heb ik niet.

Pluspunten

Na veel twijfelen over welke kliniek voor mij het beste was kwam ik opeens in contact met Berkant van Globalhair. Het voelde direct vertrouwd. Operatie zou plaatsvinden in Istanbul. Daar liggen de prijzen namelijk velen malen goedkoper dan in Nederland. Berkant heeft alles netjes in het Nederlands uitgelegd en me begeleid van a tot z. Het was een all in prijs waaronder ook het maximale behaalbare aantal crafts. Bij mij waren dat er 4950!! Was ook behoorlijk kaal! Denk dat ik het nergens goedkoper had kunnen krijgen met deze aantal crafts en deze topkwaliteit. Ik kon gelijk merken dat de chirurg ervaring had en het vak verstaat. Heb geen pijn gevoeld tijdens de operatie. De spuitjes voor te verdoven die doen wel eventjes pijn maar dat vergeet je gauw weer. Berkant bleef de hele operatie bij me en heeft voor me getolkt. Ik kan iedereen hem aanraden. Je bent toch in een vreemd land maar met hem erbij voelt het vertrouwd. Je bent geen nummertje en wat het leukste aan hun is is dat ze je blij willen zien met het resultaat in plaats van dat het alleen maar om het geld gaat. Je wordt er als een VIP behandeld. Dit is een top kliniek! Voor de twijfelaars, gewoon contact opnemen en volg je gevoel. Dat heb ik ook gedaan. Ik ben er trots op! Nu nog een paar maanden wachten voor het echte resultaat.

Pluspunten

Klantgericht, behulpzaam en effectief. goede nazorg

Pluspunten

- Alle informatie wat je gegeven wordt klopt. - Je kan altijd terecht voor vragen. - Je hebt bewijs van goed resultaat. - Zowel voor als na de behandeling word er vaak contact opgenomen, om te vragen hoe alles gaat. En worden er fotos gevraagd om te kijken of alles er goed uitziet.

Geen, tot nu toe ben ik tevreden. En nu hopen op een top resultaat.

Pluspunten

Alles geregeld van a tot z. Kwalitatief top!

Pluspunten

Het is me supergoed bevallen. Voor het eindresultaat moet ik nog even wachten, maar het ziet er NU AL! goed uit. Heel lang dacht ik al na over een haartransplantatie, maar nu ik het achter de rug heb heb spijt dat ik het niet eerder heb laten doen. Van hotel tot chauffeur naar kliniek en terug, de kliniek zelf en het medisch personeel een dikke 10, kan er niks anders van maken. Op veel plekken is het onnodig duur. Prijs/kwaliteit is voor mij erg belangrijk, dus heb ik mijn keuze laten vallen op Global Hair.

Ik had jullie eerder moeten vinden. dan was ik eerder behandeld ;)

Pluspunten

Goed ontvangst en services. Ook goede duidelijke voorwaarden. Heel vriendelijke artsen, en steriele omstandigheden in het kliniek in Istanbul. Al met al heb ik het als zeer prettig ervaren. Ik kijk nu al uit naar het resultaat. Wat ik ook kwijt moet is de zeer gunstige prijs voor dit alles!

Intake Belgie alleen in Antwerpen mogelijk wat wel 45 minuten rijden was. Gelieve intake ook in het centraler gelegen Brussel plaats te vinden..

Pluspunten

Alles is netjes uitgelegd en de nazorg is prima. Prijs & kwaliteit is goed. Eind resultaat uitstekend. Ik ben zeer tevreden en heb ik jullie bij meerdere mensen aanbevolen.

Pluspunten

Al jaren overwoog ik om een haartransplantatie te ondergaan. Zo'n 6 maanden geleden heb ik de stap genomen en heb ik op aanraden van een vriend gekozen voor Global Hair. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. De kwaliteit van de behandeling is erg goed. Ik heb 'n veel vollere bos haar en geen pijn of littekens aan over gehouden. Istanbul was een onbekende stad voor mij, gelukkig werd mijn hotel, vlucht en vervoer naar het ziekenhuis geregeld. Berkant van Global Hair heeft me goed geholpen. Dit had ik veel eerder moeten doen! Ik raad het ook iedereen aan die het overweegt te doen. Ik ben blij dat ik voor Global Hair gekozen heb. Topservice!

Pluspunten

Ik ben door het advies van een vriend bij globalhair terecht gekomen. telefonisch afspraak gemaakt, alles werd netjes uitgelegd. ik had 3700 grafts nodig voor mijn kale plekken. Met de vliegtuig naar Istanbul gevlogen, daar werd ik zoals beloofd netjes opgehaald. De operatie was pijnloos, Dr Cinik heeft me uitstekend behandeld. Alle beloftes zijn nagekomen. Nu ik terug ben, heb ik regelmatig contact met global hair voor mijn nazorg. En dat allemaal voor 1990 euro.

Fruitweg 22

2321 GK Leiden