Filtre

Prima service...

Goed advies, levering in 1 dag: perfect!

Goed advies, levering in 1 dag: perfect!

Goeie prijs, goeie service

Een USB-c dock gevonden die te koop was bij mobile-harddisk.nl voor een mooie prijs. Na bestelling een mail ontvangen om me op te hoogte te stellen dat het dock niet zou werken met de nieuwe MacBooks, voor mij geen probleem maar dat is goede service. Snelle levering en zeer tevreden

Top website en service.

DS720+ aangekocht met 2x 4tb harddisk, extra geheugen en ssd. Netjes ingebouwd. Dit is de derde nas aangekocht over aantal jaren. Het is fijn een leverancier te hebben die een constante is in ons bedrijf.

Goed product

En snel geleverd

Super betrouwbaar bedrijf!

Fijne, duidelijke site en super snelle levering.

Snel en netjes

Pakket snel en goed ingepakt ontvangen. De geleverde producten geheel volgens verwachting.

goede inhoudelijk service

goede overleg wat te doen bij onderdeel vervangen en wat de andere mogelijkheden zijn als het gewenste resultaat opleved.

Onwaarschijnlijk snel

Net voor 18u besteld en de volgende middag geleverd. Had ik niet verwacht gezien de afstand naar België. Verder ook alles prima in orde wat kwaliteit en communicatie betreft. Graag tot een volgende keer.

Uitstekende service

Nadat de bestelling was geplaatst ontvingen we nog een mailtje met wat vragen om er zeker van te zijn dat we het juiste product hadden gekozen

Geweldig.

Geweldig: snelle reactie, goede service, en een goed product voor een juiste prijs.. Heb al meerdere producten gekocht en garantie word goed opgepakt

Prima webshop

Voor de 2de keer een Synology NAS gekocht bij Mobile-Harddisk.nl, Wederom een perfecte ervaring. Snelle levering en deskundig technisch advies van de helpdesk. En ook nog tegen een goede prijs. Aanrader dus!

Uitstekende klantvriendelijkheid

Ik heb een Synology NAS besteld en geleverd gekregen waarbij het me niet lukte die te configureren. Die heb ik dus teruggestuurd en ondanks dat zij de software niet standaard installeren heeft men dit in dit geval wel gedaan. De NAS werd me opnieuw toegestuurd en ik heb die nu in gebruik. Hij loopt als een trein. De motivatie van de medewerkers om de klanten te bedienen is zeer hoog en Mobile-Harddisk kan ik iedereen aanraden als leverancier.

Altijd goed geïnformeerd, snelle verzending.

Altijd goed bereikbaar, bereid om info te verstrekken .

Correcte leverancier !

Steeds stipte levering.

Top, scherp geprijst, snelle verzending & de schijf werkt perfect

Vlotte levering volgens afspraak

Al regelmatig eerder harddisks gekocht bij deze firma. Altijd probleemloos. Vlotte levering, en geleverd wat besteld. Prijzen zijn concurrerend. Kortom ik kan deze zaak aanbevelen.

Correct geleverd, maar heeft lang op zich laten wachten

De levering heeft lang op zich laten wachten, meer dan 3 weken.

Professional seller, everything perfect !!! *****

Professional seller, everything perfect !!! *****

• Ci consiglieresti? Si

Top service!

Reageren snel bij het stellen van een vraag. Geven deskundig advies bij aankoop van materiaal.

Supersnelle service en goede prijs!

Ik had een vraag over mijn aankoop en kreeg zeer snel een reactie. Dezelfde dag werd het product nog verzonden. Alles was perfect in orde en de prijs was ook nog eens heel scherp!

Zoals het hoort...

Goede ervaring. Men informeerde eerst bij mij of wat ik besteld had ook de bedoeling was namelijk met een bepaald type SSD aangezien deze door de fabrikant van de NAS nog niet officieel was goedgekeurd. Heel tevreden!

Snel geleverd en zoals besteld

Snelle en goede service

na telefonisch overleg kreeg ik direct een offerte. hiermee was ik akkoord en betaalde meteen. de dag erna had ik alle bestelde spullen. heel goed (had al eerder goede ervaringen met Mobile-HD)

Goed assortiment, snelle levering!

Goede website met duidelijke en volledige beschrijvingen samen met marktconforme tarieven maakt Mobile-Harddisk voor mij een zeer goede leverancier!

75 A Hofmanweg

Haarlem 2031BH