Filtre

Goede service en snelle levering

Via de chat berichten goede informatie gekregen over levering van producten en welke disken te gebruiken voor het aan te schaffen NAS-systeem. De levering werd die dag verwacht en ik had het de volgende dag al in huis. Top!

Nette communicatie, perfecte snelle levering

Heb er vijf disks van 10 TB besteld tegen een prima prijs. Ze werden keurig de volgende dag geleverd in een officiele harddiskdoos! Duidelijk voorzien van 'breekbaar'-sticker. Mijn NAS kan er weer jaren tegenaan.

Zoals eerdere leveringen alles correct. Goed product voor goede prijs snel op tijd geleverd.

Alles geleverd volgens order

Alles vlot geleverd volgens order. Wel wat vraagtekens bij garantie op WD schijven. Zijn niet bij WD te registeren. Moet gebeuren bij HGST. Niet registreren; alleen controle garantie. Garantie op HGST site blijkt 5 jaar te lopen vanaf PRODUCTIE datum (en niet AANKOOP datum). Dit nog neergelegd bij Mobile-Harddisk. Zij geven aan dat 5 jaar geldt voor AANKOOP datum (gaan we daar dan maar vanuit).

Alles ok

Alles is goed gelopen.

great and fast service - and low prices

ordered a fan for a Synology NAS , which was out of stock everywhere, but Mobile-Harddisk.nl had it and was shipped minutes after I finished the buying - that is simply great. it was securely pakaged amd arrived in Denmark after a few days - great. Thanks Best regards Frank

• Vil du anbefale os? Ja

Snelle, duidelijke service met goed advies

Fijne winkel en nog nooit problemen gehad met de service. Koop er al sinds 2010. Ik geloof dat 1 keer een hardschijf kapot is gegaan binnen de garantie, en alles was goed opgelost

Goed advies en snelle levering

Ik was op zoek naar een goede back-UPS voor mijn Synology. De Synology had ik al een keer bij Mobile Harddisk gekocht, dus weer contact met hen gezocht. Ze geven goed advies en zo ook deze keer. APC 700VA besteld en de volgende dag binnen. Goede prijs/kwaliteit verhouding van dit apparaat. .

Snel, correct en goed geprijsd

Er wordt snel geleverd, goed verpakt en de prijs is goed.

Doen wat ze beloven

Duidelijke site, scherpe prijs en snelle levering. NAS (Synology DS118) en schijf netjes gemonteerd in goede verpakking ontvangen.

Vlot en betrouwbaar

Ik heb vaker bij deze mensen opslag-oplossingen gekocht - ben er zelfs een keertje langs geweest om iets op te halen. Betrouwbaar, kundig en vlot. Wat wil je nog meer?

Perfect gescoord met levering en garantie

Enkele maanden geleden heb ik een Nas gekocht met meerdere schijven. Aangezien één schijf het al had begeven heb ik deze na overleg opgestuurd naar Mobile-Harddisk.nl. Voor alle zekerheid heb ik direct een vervangende schijf besteld welke de volgende dag al in huis was. enkele uren erna werkte de Nas weer naar behoren. Binnen een week heb ik een nieuwe schijf voor garantie ontvangen. deze ligt als back-up te wachten, wanneer er zich weer een storing voordoet. Alles werd perfect geregeld door Mobile-Harddisk.nl. Toppie!!

Tevreden als altijd

Heel belangrijk voor mij is dat deze leverancier het materiaal zorgvuldig verpakt en met een T&T verzend.

Snel, duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk advies, snelle levering!

Snelle levering. Goede prijzen. Vriendelijk support

Snelle levering van disk en prima kwaliteit.

Prima service. Excellent product.

Excellente service en goede communicatie. Levering volgens voorwaarden. De CalDigit TS3 Plus Thunderbolt station is een prima accessoire dat behoorlijk wat extra aansluitingspoorten heeft en bovendien compact en mooie afgewerkt is.

Snel antwoord na vraag defecte NAS, snel nieuw bestelde binnen

Na 11 jaar gaf mijn DS1010+ de geest. Informatie dat het overzetten bijna vanzelf gaat klopt precies. Gelijk een nieuwe DS1621+ besteld, volgende binnen. Met uitpakken erbij na 20 min weer live.

Vakkundig personeel en prima producten

Eens in de zoveel tijd gaat een harddisk gewoon kapot en dan is het fijn om een goed adres lees leverancier te hebben die snel en vakkundig helpt om jou zo snel mogelijk van een nieuwe harddisk te voorzien. Bestel al jaren mijn gadgets en andere hardware bij Mobile-Harddisk tot volle tevredenheid. Zelfs in deze rare tijd is het pakketje binnen een dag ontvangen. Een zeer tevreden klant. Gino,

Levering levering

Duidelijke website en eenvoudig bestelproces. Product was snel geleverd.

Snel en goede prijs

Zeer snel geleverd, scherpe prijs

Perfecto

Dos repuestos de Synology difíciles de conseguir en España, enviados rápidamente y muy bien de precio.

• ¿Nos recomendarías?

Snel

Levering was snel, en zorgvuldig verpakt. De eerste twee drives zijn nu in de nas geplaatst en is nu het wachten op de party chrck. Dat schijnt nog even te duren

Altijd goed

Super verpakt, snel geleverd, goed advies. Vertrouwde kwaliteit voor een scherpe prijs.

Duidelijke website

Bestelling uitstekend behandeld en snel geleverd. Blijf dit zo doen. Keuze voor aanbevelen werkt niet bij mij maar zou ik zeker doen!

75 A Hofmanweg

Haarlem 2031BH