Filtre

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, diversen merken en benodigdheden, Ubiquiti zeer ruim op voorraad.

Geen bijzonderheden. Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het is de eerste maal dat ik bij Mobile-Harddisk.nl en bestelling plaats. Vooraf heb ik even telefonisch bij hen gecontroleerd of het product waar ik interesse in had voorradig was en heb direct de bestelling geplaatst. Perfecte afhandeling door hen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele prima service, snel geholpen met een retourzending en nieuwe bestelling. Soepel en behulpzaam.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

2x een bestelling gedaan en 2x prima geleverd. Producten waren goed verpakt. Ik zou hier een volgende keer weer gewoon bestellen

mogelijkheid bieden vooraf de mogelijkheid te bieden een een pakket op te halen bij een ophaalpunt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer service gericht, goede kennis en behulpzaam met het zoeken naar het juiste product. Alles wat ik daar heb aangeschaft werkt perfect en bij problemen kun je altijd terugvallen op de kennis en service van Mobile-Harddisk. Ook met garantiezaken lossen zij het voor je op. Echt een perfecte zaak.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs

Géén

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- package properly wrapped - ultra-fast shipping - fair PayPal payment fee

English translations e.g. for mails need a bit more love

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Verkeerde nas besteld. Dom. Maar snel opgelost, geen gezeur. Fijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Deskundige en snelle hulp bij het samenstellen van mijn pakket. Degelijke materialen en gebruiksvriendelijke software. ondanks dat

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Fijne service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service Snelle levering Heel uitgebreid aanbod Concurrentiële prijzen

Website kan soms wat overzichtelijker UPS houdt zich niet altijd zo nauw aan uren levering die ze zelf doorgeven (late namiddag = 13u!)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Levering per bundel is goed

Voor 23:00 besteld, volgende dag geleverd is aan te bevelen, maar ik vind het nog geen belemmering om het te bestellen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vakbekwaam snel en prijsconcurrerend

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zocht een oplossing om een ingebouwde externe SATA HD te kunnen uitlezen. Snel en keurig verpakt werd de volgende dag het bestelde afgeleverd. Over de kwaliteit van product kan ik (nog) geen oordeel geven.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Redelijk scherp geprijsd, veel voorraad.

Beetje vlotter leveren. Heb nu redelijk lang moeten wachten op mijn bestelling. Dat remt het enthousiasme om vaker te bestellen.

75 A Hofmanweg

Haarlem 2031BH