Filtre

Pluspunten

Product was, in tegenstelling tot bij andere sites, perfect en correct beschreven. De levering was ontzettend snel!

Pluspunten

Goede service, goede prijzen. Snelle levering, goede informatie over levering. Van voor tot achter alles goed geregeld!

Pluspunten

Snelle Service. - Duidelijk mail verkeer. Goede producten en zeker niet de duurste Zeer prettig bedrijf. Nu en a; vanaf het begin dat ik zaken met hen doe

Pluspunten

Uitstekende Service! Heb problemen gehad met de aangekochte NAS die door deze firma goed werden opgepakt en uiteindelijk werd de NAS omgeruild voor een nieuw exemplaar. Echter na een aantal maanden ging ook dit nieuwe exemplaar kapot waardoor ik mijn vertrouwen in dit product totaal verloren had. Mobile-Harddisk.nl heeft toen deze NAS omgeruild voor een ander model (met bijbetaling van het verschil) direct na ontvangst van het defecte exemplaar zodat ik niet hoef te wachten tot deze gerepareerd is en ik weer een goed gevoel heb bij de NAS die ik nu heb aangeschaft.

Geen, Ik kan natuurlijk aangeven dat de reparatie in eerste instantie sneller had gekund, maar dit werd door de producent van de NAS zelf uitgevoerd zodat Mobile-Harddisk.nl hier niet echt invloed op had. De support afdeling gaf overigens regelmatig een status update, iets dat ik als zeer prettig ervaren heb.

Pluspunten

Flexibel, snelle levering zelfs bij ophalen nog extra HD ingebouwd.

Pluspunten

Mobile Harddisk ontzorgt haar klanten voor zover dit binnen de mogelijkheden ligt

geen idee

Pluspunten

Product voldoet aan verwachting en werd snel geleverd.

Pluspunten

Snel verzonden. Prima verpakt. Goede prijs

Pluspunten

Snelle en goede terugkoppeling op vragen. Ook 6 jaar na aankoop nog een top after sale niveau.

Pluspunten

Eenvoudig bestellen en afhalen

Pluspunten

Goede service, duidelijke uitleg en betrouwbaar qua afspraken

Pluspunten

duidelijke informatie, scherpe prijs, snelle levering

Pluspunten

Snelle verzending en voor zover ik tot nu toe kan beoordelen zijn het kwaliteitsproducten. De gebruiksaanwijzingen zijn ook duidelijk en uitgebreid. Ook is de berichtgeving via e-mail duidelijk en goed.

Pluspunten

super geholpen en veel extra service om mij op gang te helpen! alles draait nu met perfecte backups.

Pluspunten

Klantgericht; vriendelijk; snelle levering

Pluspunten

Toppers!

Pluspunten

Je krijgt goede begeleiding, zijn nooit te beroerd om je op weg te helpen

Pluspunten

Handige website en goed advies.

Pluspunten

Nette prijzen Chatten met (redelijk) op de hoogte zijnd personeel Op tijd geleverd

Retourneren mag ietsjes handiger/soepeler, nu met het invullen van een "recht op herroeping" verklaring, waar een internet based oplossing wat laagdrempeliger is. Verder prima afgehandeld, wacht nog op terugstorting van geretourneerde NAS maar zal wel goedkomen.

Pluspunten

Snelle levering en goede verpakking

Pluspunten

De medewerkers hebben veel kennis van producten en toepassingen. Snelle en accurate antwoorden op vragen gesteld per e-mail.

Pluspunten

Accuraat en snelle levering, geen gedoe.

Kan ik niet bedenken.

Pluspunten

vlotte en nette afhandeling.

75 A Hofmanweg

Haarlem 2031BH