Filtre

Pluspunten

Pluspunten

Fijn mensen, prachtige producten en goede service!

Pluspunten

Gewoon, levering soepel en op tijd

geen

Pluspunten

* Snelle levering * Goed verpakt * Duidelijke site * Bij NAS hebben ze de schijven alvast geplaatst: topservice

* Geen

Pluspunten

prijs-kwaliteit verhouding heel goed, en aflevering

Pluspunten

Heb eerst gechat over de aan te kopennprodukten om zeker te zijn dat het technisch zou functioneren, prima! Daarna geprobeerd om de zending te splitsen in 1 zending op zaterdag en nazending de week daarop. Tpg heeft niet op zaterdag geleverd terwijl dat wel bij track&trace stond, werd pas maandag. Daar kan de webshop waarschijnlijk niets aan doen tenzij ze dat controleren en daar met tpg afspraken over maken

Toch maar kijken naar de levering op zaterdag

Pluspunten

Kundig, goede merken, goede prijzen, snelle leveringen

Pluspunten

Service is werkelijk TOP! Twee keer problemen gehad met defecte Synology NAS (8 en 12 bay) en beide keren door Mobile-Harddisk.nl opgelost ondanks dat ze officieel uit de garantie waren.

Pluspunten

Very fast delivery, less than 24 hours te get this replacemnet part to Luxembourg.

Pluspunten

Uitstekende communicatie over levertijd. Toen het product niet direct werkte door een hardwarefout in mijn Imac ben ik goed ondersteund.

On-line shat staat te veel onder in het scherm. Je kan niet zien hoe groot de externe voeding is.

Pluspunten

Prima service, niet alledaagse vragen zoals welke firmware er op disk staan werden keurig beantwoord.

Pluspunten

Simple ordering process and quick delivery.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Doet wat het moet doen, gewoon leveren.

Artikel was niet op voorraad en moest van toeleverancier komen, gebeld en er werd beloofd dat ik hem nog vóór het weekend zou krijgen. Tja, als je hem dan pas dinsdag krijgt, dan valt dat tegen.

Pluspunten

1ste bestelling; Besteld, betaald en geleverd zoals afgesproken. Geen onduidelijkheden, zoals het hoort. (wel even navraag i.v.m. 100% beschikbaarheid, ook de tel. bereikbaarheid was helemaal in orde)

Pluspunten

Snelle levering verder geen klachten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

standaard, spullen zijn wel goed verpakt

1)geen email-update over "order" die nog in backorders staan, hoort niets meer, het is dus mar wachten tot je order geleverd wordt , spullen die wel op voorraad zouden zijn worden overigens niet alvast afgestuurd, je moet dus wachten tot alles binnen is. 2)prijzen liggen iets hoger dan elders 3) webchat wordt niet beantwoord, email wel twijfel om vervolgbestelling hier onder te brengen

Pluspunten

Snelle levering!! Goede en duidelijke website! Top!

Pluspunten

Snelle en accurate levering. Goede prijs.

Ik had gekozen voor de optie "gratis installatie van harddisks". Toen ik mijn NAS uit de verpakking haalde, vielen alle harddisks er uit. Ik vermoed dat de klemmetjes tijdens transport losgetrild zijn waardoor ze los kwamen te zitten. Gelukkig kon ik nog net voorkomen dat ze op de tegels vielen. Bij ingebruikname bleken ze gelukkig niet beschadigd. Een stukje schilderstape om het frontje zou wonderen hebben kunnen doen om dit te voorkomen.

Pluspunten

Service is top! Héél behulpzaam team.

Pluspunten

Heldere website, disk inbouw service, snelle levering

Tip: voor veel mensen zal het hun eerste Nas zijn. Het zou, zeker voor mij, heel handig zijn als Mobile-Harddisk tips&tricks zou meeleveren, waarmee je op de snelste manier je data van interne/externe harddiscs etc naar je nieuwe Nas zou kunnen kopieren.

75 A Hofmanweg

Haarlem 2031BH