Filtre

Snel en uitstekend geholpen

3de keer aankoop voor mijn nas harde schijven. Was het goedkoopste op internet na het zoeken van 8GB schijven.

Goede bereikbaar en goede levering

Hebben mij snel geholpen met vervanging van een product, dat door een andere bekende webshop gewoon zeer slecht werd afgehandeld.

Goede prijzen met een top klantenservice.

Goede prijzen met een top klantenservice.

Zeer snelle levering. Daarna ook nog goede support.

Prima, eigenlijk zo als verwacht.....

Prima ondersteuning bij de selectie van de NAS met duidelijke antwoorden op configuratie en netwerk vlak. Gewoon zoals je van een leverancier zou mogen en moeten verwachten.

Super klantvriendelijk en Professioneel!

Zeer klantvriendelijke en oplossingsgericht en snelle reactie van de Klantenservice. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.

Impeccable comme chaque fois

Impeccable comme chaque fois et quand il y a un problème, super contact et résolution rapide.

Zeer goed, snelle levering!

Werd zelfs ná de aankoop eerst nog gemaild of ik het product wel wilde kopen, omdat het op een paar vlakken niet volledig 'futureproof' zou kunnen zijn. Dit was op mij echter n.v.t. Desalniettemin meer dan keurige navolging!

Goede prijs, snel geleverd. Zonder meerkosten bij bestelde SSD ingebouwd op mijn verzoek.

goede prijs, goede service

Heb 4 HD's besteld voor een goede prijs. De volgende dag kwam het pakket - zeer goed ingepakt- met PostNL binnen.

Zeer correcte afhandeling

Nog steeds goed,… is mijn tweede synology via Mobile-Harddisk. De eerste was na 8 jaar aan vervanging toe en ook nu weer top.

Snelle en betrouwbare leverancier, met échte voorraad

Ik woon in de buurt en haal bestellingen (na order en betaling via de website) altijd even op. Wat in voorraad is (en dat is behoorlijk veel) is binnen een uurtje al klaar om op te halen. Vriendelijke medewerkers aan de afhaalbalie en ook via chat. Heb een of twee keer iets laten bezorgen en dat ging ook heel vlot. Nette prijzen ook;-)

Juiste levering en apparatuur werkt

Snel en goed advies

Ik ervaarde een crash van een van mijn Synology stationnen en Mobile-harddisk heeft me zeer goed geholpen met het oplossen van het probleem. Niets van mijn data is verloren gegaan.

Achat disques durs pour Nas en urgence

Commandés la veille avant 6 h et livrés le lendemain avant 12h. merci pour la réactivité

Top zaak, keurige informatie, snelle levering!

Producten waren binnen 2-3 werkdagen binnen, netjes verpakt en inmiddels in gebruik. Top zaak!

Snel contact, goed advies, snelle levering.

Mijn vragen en advies voor het vervangen van mijn HDD’s zijn erg en duidelijk beantwoord, waarna de volgende dag de bestelling keurig is bezorgd. Doe al jaren tevreden zaken met deze club.

Ze doen wat ze beloven

Een voeding voor NAS besteld en volgende dag direct geleverd.

Snel en goed

Goed produkt en snelle levering

Terecht dat mobile-harddisk goede recensies krijgt: men is snel, betrouwbaar, geeft via mail uitvoerig bericht en ze hebben nette prijzen!

Snelle en perfecte service al een paar jaar

Snelle en perfecte service. Al een paar jaar eer goede support.

Snelle levering, uitstekend verpakt

2 harde schijven voor de NAS besteld. Volgende dag al geleverd en keurig verpakt zodat de kans op beschadigingen minimaal was.

Keurige levering

Altijd goed

Leveringen en producten altijd goed!

75 A Hofmanweg

Haarlem 2031BH