Filtre

Prima webshop. Goede dpullen voor een goede prijs en supersnel.

Goede webwinkel, ga ik vaker bestellen.

Snelle verzending en scherpste prijs

Top ervaring, aanbevolen!

Goede snelle service!

Goede snelle service!

Alles duidelijk, correct en snel afgehandeld.

Uitstekend.

Netje geleverd volgens specificatie

Twee harddisks besteld voor mijn nieuwe NAS. Snel geleverd en netjes verpakt.

Uitstekend advies en levering

Goed advies over wat ik nodig heb en daarna snel geleverd.

Prima Communicatie, snelle levering.

Diverse keren contact gehad met de firma. Heel netjes en correcte antwoorden. Besteld en goed op de hoogte gebracht van het feit dat levering, wegens verzending vanuit buitenland naar Mobile-Harddisk, wel twee weken zou kunnen duren. Dit klopte ook met de waarschuwing op de webstek dat het apparaat niet voorradig was. Levering kwam toch nog sneller dan gedacht, dus men houdt rekening met een soort marge in de leveringstijd en men belooft geen overdreven snelle levering. Terzijde: Als er iets is waar ik een hekel aan heb dan is die overdreven nadruk van bedrijven op dat “vanavond besteld en eergisteren ontvangt u het product” Ja, geintje, maar dat soort opgeschroefd en overdreven consumentengemak aanbieden; daar moeten we vanaf, zeker als ik denk aan de werkers in de distributiecentra.

toppertje

alles perfect volgens belofte.

Vlotte levering èn perfecte service

Een door mij gedane bestelling was er na 1 week nog niet; bleek bij PostNL zoekgeraakt te zijn. Heb toen met Mobile-Harddisk.nl contact opgenomen; zonder aarzeling werd de bestelling nogmaals toegezonden en de volgende dag, deze keer lukte het wel, keurig door PostNL afgeleverd. Een werkelijk perfecte service n.a.v. een voorval bij PostNL waar Mobile-Harddisk.nl ook geen invloed op had maar het voor mij wel uitstekend opgelost hebben. Een bedrijf waar ik zeker rekening mee zal houden als ik in de toekomst weer computerspullen nodig ben.

Zeer hulpzaam service. Snelle levering.

Aanbevelen.

Zeer goede service en prima advies

Mails worden direct beantwoord en men verstrekt goede adviezen. Ook komt men met voorstellen wat betreft oplossingen.

top!

Altijd goed! Snelle levering!

Vertrouwen

Ongelooflijk goede service en naservice !!! Top aanbevolen !!!

All good

Bought a HDD for NAS. The price is a bit higher than on internet, but it's a physical company with good reviews, so I paid that extra counting on a working warranty.

Zoals het moet: product zoals omschreven en lekker snel geleverd

Informatie op website was accuraat en het geleverde product geheel zoals beschreven. Levering snel en volgens belofte dezelfde dag verzonden. De harde schijven waren prima verpakt zodat niet tijdens transport beschadiging kan optreden. Aanrader!

beter kan niet!

Goed product (Synology NAS van 11 jaar vervangen door nieuw ex). Daarnaast vriendelijke, meedenkende en adviserende medewerkers.

Super service & enorm behulpzaam!

Topservice , expressverzending & correcte communicatie!! Aanrader om zaken mee te doen!

Snel, goed, aanrader. 10tb purple disk.

Goede website, goed verpakt, snel verzonden.

Goed advies en levering

Meerdere keren al wat besteld en volgens afspraak geleverd. Goede prijs kwaliteit.

Heel behulpzaam , en mooie spullen

Heel behulpzaam , en mooie spullen

zoals altijd goede service

ondanks dat de schijven iets later aankwamen dan ik verwacht had is mijn ervaring dat de service op een hoog vaandel staat.

Quick and accurate

Goods arrived quickly and as expected. Additional information provided about the product before shipping so as to ensure that specifications met.

duideljke website snelle bezorging

Al jaren mijn leverancier van (NAS) HDDs. Op te website is makkelijk te filteren om te vergelijken voor de optimale prijs prestatie. Veilige bezorging. Scherpe prijzen.

Professionaliteit!

Heel vriendelijke en deskundige beantwoording van vragen.

Heel tevreden

Duurde een beetje lang maar daar kan Mobile Harddisk niets aan doen. Wel goede kwaliteit spullen

75 A Hofmanweg

Haarlem 2031BH