Svar fra virksomhedsejeren
Beste Sanne Hagenaars,
Wij begrijpen uw teleurstelling, echter hebben wij wel met u gecommuniceerd en u op de hoogte gebracht van de vertraging ( zie onderstaande tekst).
Beste Sanne,
Helaas is er iets mis gegaan met de verzendingen, er is explosief veel vraag naar dit artikel en door overmacht is er een en ander fout gegaan.
Maandag verzenden wij nogmaals uw bestelling weg en hopen dat u dit dan dinsdag bezorgd krijgt.
Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd, excuses voor het ongemak en dank voor het begrip.
U heeft maat 176 besteld en deze hebben wij ook geleverd, dat deze groter uitgevallen is dan u verwacht daar kunnen wij echter niets aan doen, maar vinden dit voor u wel vervelend. Overalls zitten altijd ruimer omdat het werkkleding is en deze vaak gedragen worden met kleren er onder. Jammer genoeg hebben wij geen grip op hoe PostNL zijn verzendingen aflevert en welke buren deze treft bij eventueel geen gehoor bij de deur. Neemt niet weg dat wij verantwoordelijk zijn voor de verzending en kaarten dit ook aan bij PostNL. Nogmaals onze excuses voor de vertraging.
Met vriendelijke groet,
Bakker's Quality Products