Filtre

Snel en goed

Je besteld en binnen twee dagen had ik mijn spullen al in huis goed verpakt en precies zoals opmerking site goeie kwaliteit

• Mist u iets in ons assortiment? Laat het ons weten, en vul dit in N.v.t.

Goede service en kennis van zaken.

Ik wordt hier altijd correct geholpen, zelfs buiten de normale openingstijden. Niets is teveel en als er iets niet op voorraad is dan wordt dit zo snel mogelijk besteld. Voor mij een fijn en hartelijk adres.

• Mist u iets in ons assortiment? Laat het ons weten, en vul dit in N.v.t.

Top service! Top snelheid! Top advies!

Er kan maar een de beste zijn! Dat is hier het geval. Advies vragen en eerlijke antwoorden krijgen. Super qualiteit/ prijsverhouding. Ik zou nooit meer ergens anders bestellen.

• Mist u iets in ons assortiment? Laat het ons weten, en vul dit in Tot nu Toe nog niet gebeurd. Alles is mogelijk.

(nog)niet goed

Bestelling nog niet ontvangen, ook geen bevestiging per mail. Wel betaald

Niet naar verwachting

Ik had mijn overall maat 176 op 2 februari besteld. Het zou uiterlijk 9 februari bezorgd zijn. Dit is niet gebeurd. Na veel contact hebben ze uiteindelijk op 13 februari een nieuwe opgestuurd. Deze kwam 14 februari binnen maar hebben ze 10 (!) huizen verder op bezorgd omdat wij zogenaamd niet thuis waren. Nu had ik eindelijk mijn pakket , is hij totaal niet de juiste maat. Hij is veelste groot terwijl mijn dochter 1.65 is

Goede producten, fijne service

Han denk altijd mee en heeft veel verstand van zaken. Goede producten en fijne service. Zeker een aanrader!

Juiste spullen op tijd geleverd.

• Mist u iets in ons assortiment? Laat het ons weten, en vul dit in N.v.t.

Juiste materialen lekker snel in huis

Onderdelen nodig voor een vee-scheerapparaat, op voorraad en binnen enkele dagen in huis

• Mist u iets in ons assortiment? Laat het ons weten, en vul dit in N.v.t.

Goede materialen voor betaalbare prijs en snel geleverd.

Op zoek naar een 3 m lange stok voor een hark, was dit de enige geschikte. Niet duur, wel snel en voor zo'n lange stok goedkoop bezorgd.

• Mist u iets in ons assortiment? Laat het ons weten, en vul dit in N.v.t.

Snelle service en levering, duidelijke webshop

Overzichtelijke webshop en snelle levering

Alles top geregeld.

In eerste instantie kon een deel van mijn bestelling niet geleverd worden. Hiervan werd ik vrij snel op de hoogte gebracht. Korte tijd later bleek het toch mogelijk om het ontbrekende deel van mijn bestelling te leveren. Heel netjes en correct afgehandeld.

Precies wat ik zocht

Ik zocht iets om de kraaien te verjagen.

• Mist u iets in ons assortiment? Laat het ons weten, en vul dit in Helaas niet goed werkzaam op de smartphone.

Artikel was wat moeilijk te vinden

Prima materiaal.

• Mist u iets in ons assortiment? Laat het ons weten, en vul dit in N.v.t.

Het cijfer geeft aan hoe de beoordeling moet worden gelezen

Ik heb een hekel aan VERPLICHT

Mijn bestelling wwrd zeer snel geleverd

Prima.

zeer goed

Maar vond de vzerzendingskosten naar de hoge kant !

Snelle en correcte levering.

Na bestelling snelle levering binnen de 3 werkdagen.

Perfecte afhandeling

Prima locatie en vriendelijk service

• Mist u iets in ons assortiment? Laat het ons weten, en vul dit in N.v.t.

Snel besteld en geleverd.

Goede omschrijving en de juiste maat ontvangen voor een product wat niet dagelijks verkocht wordt. Een hardleer voor een gietijzeren pomp.

• Mist u iets in ons assortiment? Laat het ons weten, en vul dit in gereedschap om het leer van de zuiger te openen.

Het was al moeilijk om een vervangstuk te vinden tot ik bij Bakkersqualityproducts.nl terecht kwam. Op een paar klikken direct wat we nodig hadden. Snelle en vlotte verzending. Aanrader zeker en vast!

Goed is goed

Levering was niet supersnel maar wel ok

• Mist u iets in ons assortiment? Laat het ons weten, en vul dit in N.v.t.

Alles opgelost na verkeerde levering

Alles prima opgelost na verkeerde levering

• Mist u iets in ons assortiment? Laat het ons weten, en vul dit in N.v.t.

optimaal en correkte service, bedankt

een aanrader ,

• Mist u iets in ons assortiment? Laat het ons weten, en vul dit in N.v.t.

Goede service en verzending. Top!

Artikel was niet binnen, lange levertijd. Maar Bakkersqualityproducts geeft meerdere oplossingen, dit werd telefonisch gedaan, wat ook vertrouwen geeft. Bedankt nogmaals!!

66 Schakel

Loosdrecht 1231SZ