Filtre

Komen afspraken na en nette levering

Nette en vrij snelle levering

Perfect materiaal, perfecte levering

Geleverde materiaal is zoals het op de site ook omschreven is. Geen fotoshop, noch gemaakt uit enig ander materiaal dan omschreven werd.

Snel en betrouwbaar.

Bestellen en ontvangen, eindelijk een bedrijf op internet die ook onderdelen verkoopt in een webshop.

Prima leveringen

Het ontbrekende product werd heel snel nageleverd. Daar voor mijn dank.

• Mist u iets in ons assortiment? Laat het ons weten, en vul dit in N.v.t.

Zeer snel ontvangen. Product zoals omschreven

Goed en fijn .

Netjes snel en goed verpakt en bezorgd.

Fijn geregeld.

Goed uitgelegd. Alles oké bij de eerste bestelling van het product.

Heeft lang geduurd

Via beslist.nl besteld, heefd daarna lang geduurd voordat ik mijn bestelling had ontvangen. Ben op een gegeven moment wel gebeld door bakkerqualityproducts.nl en daarna ging het zeer snel.

prijs/kwaliteit/duidelijke website/levering zeer goed

xxxxxxxxxxxx

Positief

Positief

Netjes en snel

Besteld en binnen 2 dagen netjes verpakt voor de deur. Heel goed!

Fijne ervaring

Geweldig aardige mensen die denken in oplossingen. Mijn bestelling was niet meer leverbaar. Het voorstel van BQP was een eens gelijk product voor een lagere prijs. het verschil is keurig terug gestort op mijn rekening.

Uitstekende service

Snelle dienstverlening, correcte prijs, kwaliteit.

fantastisch

de artikelen die ik gekocht heb zijn prima in orde en ben er heel tevreden over

Zeer zeer tevreden

Product werd online aangeboden en krijgen het nieuwe product geleverd met prijsverschil. Dit verschil wordt ons vergoed. wauw , wat een klantgerichte winkel en service. Hartelijke dank, Annika

Vlot en correct en de kwaliteit is prima

Ik had mijn bestelling erg snel binnen en goed verpakt ik zal er zeker vaker bestellen in de toekomst .

goede service

zeer goede producten , een fout melden , onmiddellijk rechtzetting en of vergoeding . Geef geen afbouwend mening maar wel wat u wenst en verbetering. Zeker aan te bevelen .

adequate informatie en snelle reactie

Helaas was het product niet geheel overeenkomstig met de afbeelding. doch product was wel netjes en van goede kwaliteit dus wel gehouden. mocht het overigens wel retourneren.

perfecte service

zeer betrokken bij een bestelling voor een verjaardag. Terug gebeld en uitgezocht waar de bestelling was. Fijn gevoel voor een eventuele volgende bestelling.

Helaas was het product niet goed. Mocht het ongeopende product terug zenden met geld retour. Super service.

besteld product is goed

Het bestelde is gewoon goed, alleen de bestelling onder een verkeerde naam en op verkeerd adres afleveren vind ik slordig, ondanks een retour mail waar het aangepast zou worden.

positief

tevreden klant

Bestellen betalen dag later binnen

Simpel bestellen en betalen en vlotte levering. Prima webshop

Zeer snelle levering👍

Prima bedrijf, levert snel en goed

Goede levering, producten zijn zoals omgeschreven.

Ik heb banden besteld bij deze winkel. Deze zijn zoals omschreven. Goede kwaliteit.

66 Schakel

Loosdrecht 1231SZ