Pluspunten
perfect over heel de lijn
Pluspunten
Snel en Accuraat.
Pluspunten
Snelle levering, geen gezeur gehad fijn dat ze ook onderdelen leveren
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Eenvoudig en correct
Pluspunten
Tijdens de bezorging was een artikel beschadigd geraakt. Dit is snel en goed opgelost. Zeer tevreden over de nazorg.
Pluspunten
Goede en snelle reactie op mijn mail
Beste Ton Reijnen, kan het zijn dat ik u niet begrijp? Jammer dat u geen contact met ons heeft opgenomen het is ons namelijk niet duidelijk wat u bedoeld met het prijsverschil. Het kan niet zo zijn dat u bij ons meer betaald dan bij beslist.nl, de prijzen zouden gelijk moeten zijn, dan zouden wij een fout moeten hebben gemaakt. Graag ontvang ik van u meer duidelijkheid zodat wij u tevreden kunnen stellen. Met vriendelijke groeten Jan Bakker
Op de foto staat een ander product dan wat we gekregen hebben
Pluspunten
Zeer snelle levering.
VerbeterpuntenVerzendkosten aan de hoge kant.
Pluspunten
zending was veeeel sneller in huis dat bij de bestelling aangegeven werd.
Verbeterpuntenvond de zwengel voor de handpomp vrij duur, maar als dat ding gebroken is kun je niets meer met de pomp, dus toch maar besteld
Pluspunten
Prima levering. Goed ingepakt. Voldeed aan onze verwachtingen.
VerbeterpuntenJammer dat TNT het pakketje weer meeneemt bij afwezigheid. Andere leveranciers zetten het in de garage of brengen het bij de buren. Zo moesten we langer wachten. Maar dat kan u niets aan doen natuurlijk.
Pluspunten
betrouwbaar - duidelijk - stipt
VerbeterpuntenOp de website staat een foto'tje van een signaal rood exemplaar. het geleverde was bruinrood. geen punt hoor, maar toch... een tekstvermelding op de website dat de tint van de kleur afwijkend kan zijn van het foto'tje misstaat niet. Geen punt hoor..
Pluspunten
Mooi stukje vakwerk.
Een iets snellere levertijd. Tegenwoordig wordt het "normaal" gevonden dat "vandaag besteld, morgen in huis". Nu hebben wij een aantal dagen moeten wachten op de bestelling.
aangeven wanneer de bestelde goederen geleverd gaan worden
Schakel 66
1231SZ Loosdrecht
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Bakker's Quality Products v.o.f. levert hoogwaardige producten aan de Agrarische dierhouderij en paardenhouderij, denk daarbij aan: werkkleding, diverse soorten (veiligheids)schoeisel, gereedschappen, dwang- en drijfmiddelen, veeherkenning en afrastering. Wij zorgen voor duurzame artikelen van zeer goede kwaliteit tegen een gunstige prijs. Ook staan wij garant voor een constante kwaliteitscontrole op onze producten. Doordat wij ons blijven oriënteren treft u regelmatig nieuwe producten aan in ons assortiment.