Goede service en vriendelijk personeel

Ik kom graag bij de Primera, ik word altijd goed en vriendelijk geholpen.

Vriendelijk

Altijd goed geholpen

Fijne winkel leuk personeel.

Fijne winkel leuk personeel.

Fijne winkel, met een goede medewerker

Ik kwam net nieuw aan in Den Bosch en moest de spullen van mijn oude Telfort-abonnement terugsturen. Dat deed ik bij de Primera in de Visstraat en ik werd heel fijn en goed geholpen door de medewerkster die daar op dat moment aan het werk was.

aardig personeel ze doen hun best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn

het winkel personeel is aardig en het is een fijne winkel.

Leuke zaak

Bij Primera wordt ik altijd heel vriendelijk geholpen door zeer ervaren personeel

Goed service en deskundig personeel

Primera ulft is altijd goed om te bezoeken. Naast de open uitstraling kun je er terecht bij vriendelijke mensen die naar je luisteren en weten wat er in huis is. Een aanrader!

Leuke winkel, behulpzaam personeel en een uitgebreid assortiment!

Gezellige zaak om te zien

Ik word vriendelijk behandeld en ze zijn zeer behulpzaam. Fijne zaak

Gezellige winkel met groot assortiment en vriendelijke medewerkers.

Ook leuk om cadeautjes te kopen.

Veel keuze

Voldoende keus in boeken, kranten, tijdschriften, kaarten, loterijen en andere dingen.

Ik kom er graag terug!

In welke Primera winkel ik ook kom, ik word er altijd goed en vriendelijk geholpen en het personeel weet waar ze het over hebben.

veelzijdige gezellige winkel

Soms moet je wat lang wachten, maar over het algemeen positief. Vriendelijk, behulpzaam personeel.

Ik wordt er altijd heel vriendelijk geholpen

heel lief personeel

goede service en vriendelijk personeel!

Goede service, vriendelijk personeel, heb je iets nodig wat niet op voorraad of in het assortiment zit wordt het opgezocht en voor je besteld.

zie hier onder.

wat al geschreven staat,vriendelijk personeel,winkel goede uitstraling,goede service,een zaak waar je terugkomt

Leuke winkel met goede service

Altijd behulpzaam winkelpersoneel die je goed kunnen helpen.

Service is goed

Werden goed en vlot geholpen geattendeerd op spaarpas ook gelijk in orde gemaakte vriendelijk was redelijk druk maar nam de tijd

Heel vriendelijke medewerkers

Je wordt er altijd op een correcte manier geholpen, en er wordt goed advies gegeven.👍

Uitgebreid assortiment, vriendelijk personeel en goede service

Ik browse graag tussen uw boeken en vind altijd wel wat, met kaarten uitzoeken is uw personeel altijd bereid te helpen. Daarom kom ik graag bij u in de winkel.

Super goede service toppers primera mosveld

Alleen maar goede,echt top team

altijd vriendelijk gezellig mooie zaak

wij komen hier al jaren ook toen het nog geen primera was de zaak is nu leuker aangekleed groter assortiment

Super vriendelijke personeel

Kom er altijd met plezier!

Mooi

Goed winkel en vriendelijk personeel en schoon winkel altijd

Zie hier onder!!!

Zelf ben ik een stadsmens en woon al een poosje in het dorp Huissen! Zo gemoedelijk en vriendelijke mensen......en dat ervaar ik ook bij Primera. Verstandig is om altijd het personeel uit die stad of uit dat dorp als medewerker/ster te hebben.........Het personeel en de klanten kennen elkaar en de vriendelijkheid straalt er vanaf......Dus ik ga graag naar Primera (Huissen!).

Koeweistraat 14

4181 CD Waardenburg

Over Primera

Primera is een bekende Nederlandse winkelketen gespecialiseerd in dagelijkse gemaksartikelen en diensten. Het assortiment omvat tijdschriften, boeken, cadeaukaarten, rookwaren, loterijen, kantoorbenodigdheden en wenskaarten. Daarnaast biedt Primera diverse diensten zoals postverzending, pakkettenservice en geldopnames. Met honderden vestigingen door heel Nederland combineert Primera gemak, toegankelijkheid en persoonlijke service.