Geweldig goed

Geweldig goed

Goede sfeer, fijne medewerksters

Ik kan natuurlijk me abonneren op de krant en tijdschriften. Maar het is te leuk om even langs Primera te gaan waar je altijd vriendelijk wordt begroet wanneer je de krant en tijdschriften koopt, die ze alvast voor je ‘achter’ hebben gelegd en voor je bewaren mocht je onverhoopt een keer niet in staat zijn om ze op te halen. Altijd fijn om naar Primera waar ze oprecht zijn begaan met de klant en zorgen voor een goede sfeer!

Vriendelijk personeel die alles uit de kast haalt om devragen van de klanten antwoordt te geven

Ik moest iets hebben bij de DA maar helaas was de DA gesloten toen zij de mevrouw van de Primera oh mijn man werkt in de buurt van een DA stuur maar een app met de foto van het product. U komt altijd bij mij dus doe ik nu u iets voor u terug zij de lieve mevrouw van de Primera. dit verdiend een 10 met ee n Griffel

Heel prettig

Klantvriendelijk, groot assortiment

vriendelijk personeel

Goede service,ruim en leuk assortiment oa.in kaarten

Vriendelijk personeel die je graag helpen

Vaak wel leuke acties

Altijd de producten waarvoor je komt aanwezig.

Behulpzaam en vriendelijk personeel.

Vriendelijke medewerkers

Vriendelijke medewerkers fijne service, ruim assortiment

Mooie winkel, met fantastisch personeel

Primera De Driehoek in Den Haag is een mooie nette winkel, met super vriendelijk personeel. Je kunt er altijd wel iets vinden qua cadeaus. En verder is het gewoon een fijne winkel!

Prima geholpen altijd en vriendelijk en redelijk snel

Zie boven; goede sortering kaarten en daarbij losse aankoop van 1 postzegel mogelijk

Het personeel is klantvriendelijk, geeft het gevoel van een "buurtwinkel"

Het personeel is heel klantvriendelijk, geeft het gevoel van een "buurtwinkel".

goede service en heel klantvriendelijk

ik vind ze winkel overzichtilijk . je wordt goed geholpen . een goede service en zeer vriendelik peroneel

Prima winkel met groot assortiment.

Ik kom bijna wekelijks in de winkel. Het assortiment is groot. Maar bovenal vriendelijke medewerkers, die helemaal voor je klaar staan.

Ga na Primera het is fijn om daar te komen fijn personeel en goede service top 👍

Bij Primera is een goede service ze helpen je goed voor het zoeken voor een leuke kadobon er zijn er zo veel van allerlei winkels en bij het zoeken voor speciale kaarten kun je ook goed bij ze terecht bij twijfel welke kaart je best kunt nemen helpen ze je ook er is zo veel meer te zien bij ga eens kijken bij PRIMERA 👈

Kan beter

Ga er geen leugen verhaal van maken, erkan nog veel veranderd worden zoals een uniforme aanbod, wat inhoud dat alle Primera zaken hetzelfde asortiment verkopen.

Fijne winkel

Leuke winkel

zie hieronder

Wij wonen in waddinxveen en gaan wekelijks naar de primera hier het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam een heel fijne winkel !

Overzichtelijke winkels

Nette en overzichtelijke winkels, beperkt boeken assortiment, uitgebreid tijdschriften.

Zeer vriendelijk geholpen

Zeer fijne winkel( in de Weidevenne Purmerend )om heen te gaan, erg klantvriendelijk en aardig personeel

Geweldige service en uitermate vriendelijk personeel

Ik wordt altijd verwelkomt als ik binnenkom en wordt altijd geholpen als ik iets niet kan vinden.

Zeer prettige winkel met een ruim assortiment die afgestemd is op mijn behoeftes.

Zeer prettige winkel met een ruim assortiment die afgestemd is op mijn behoefte, waaronder wenskaarten dagbladen, weekbladen, rookwaren, loten.

Vriendelijk bediening

Ik kom in primera Almere-Buiten en altijd vriendeling en nemen de tijd voor je. Hiervoor kwam ik in Loenen bij de primera maar ook alleen maar positief over.

Goed uitgebreid assortiment

Goed, uitgebreid assortiment

Hele fijne winkel

Heel klantvriendelijk en fijn personeel. In deze winkel kom ik graag.

Goede service & klantvriendelijk personeel

Je word altijd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen daar waar nodig top

Koeweistraat 14

4181 CD Waardenburg

Over Primera

Primera is een bekende Nederlandse winkelketen gespecialiseerd in dagelijkse gemaksartikelen en diensten. Het assortiment omvat tijdschriften, boeken, cadeaukaarten, rookwaren, loterijen, kantoorbenodigdheden en wenskaarten. Daarnaast biedt Primera diverse diensten zoals postverzending, pakkettenservice en geldopnames. Met honderden vestigingen door heel Nederland combineert Primera gemak, toegankelijkheid en persoonlijke service.