Geweldig personeel en ruime cadeaukeus.

Voor een leuk cadeauidee ga ik naar primera... Slaag daar altijd en..het wordt super leuk ingepakt !

Heel persoonlijke aandacht en altijd positief

Alles waar wij voorkomen op voorraad en een ook hoop nieuwe dingen. Voor een cadeau slaag je altijd!

heel vriendelijk en goed assortiment

Altijd vriendelijk en zeer behulpzaam.

Klantvriendelijk met goede sfeer

In de winkel is ondanks drukte blijft altijd de kalmte bij de medewerkers. Presentatie vd winkel ziet er goed uit.

Goede service, vriendelijk personeel en uitgebreid assortiment!

Zeer goed!

Leuke winkel, altijd leuk geholpen!

De gezelligheid en leuk personeel😊

Goede service vriendelijk personeel

Kan er altijd de goede kaart vinden of puzzelboek. Ben zeer tevreden over de winkel.

goede naamsbekendheid

Goed assortiment

Goede service en heel lieve personeel

Heel vriendelijk personeel en mag niet klagen over de service.

Het zijn fijn mensen met heel veel ervaring

Wij hebben een hele fijne primera ,met heel fijn personeel, en behulpzaam

Vriendelijk maar vooral altijd sociaal

Altijd een leuk praatje

Vriendelijke en behulpzaam personeel, goede service, ruim assortiment!

Het personeel is altijd vriendelijk, hoe druk het ook is. Bij vragen word je uitstekend geholpen. Primera heeft ruim assortiment en goede service!

Een kleine maar fijne winkel. Helaas vaak erg druk met pakjes waardoor er lange rijen staan bij de kassa

Ruim assortiment, goede service en klantgericht!

Zeer tevreden!

Vriendelijk en deskundig personeel

Heel vriendelijk en een goede service. Heel blij dat deze mensen naar Primera zijn gegaan. Een aanwinst voor het winkelcentrum het Hoekstuk en Heiloo.

Je voelt je welkom.

Fijne winkel, goede gezellige sfeer.

Goede service en vriendelijk personeel

Fijn winkelen goed assortiment

Vriendelijk en behulpzaam

Als je iets niet weet dan zoeken ze het op of uit tot het antwoord er is.

Super behulpzaam personeel!

Altijd vriendelijk personeel, gezellig om te komen winkelen.

gedienstig

zijn altijd bereidwillig om je te helpen, het is ze nooit te veel.

Fijne winkel en aardige professionele medewerkers

Wordt altijd netjes en vriendelijk geholpen. Altijd bereid om te helpen indien nodig.

Veelzijdige winkel met vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel mooie keus voor cadeautjes mooi asortiment tijdschriften en puzzelboekjes Handig dat ik mn internetbestellingen daar kan ophalen en mijn chipkaart controleren en of bijvullen

super vriendelijk en service is heel goed

leuk winkeltje zijn heel vriendelijk als je iets zoekt dan kijken ze mee als je het zelf niet gevonden kunt krijgen echt super

Altijd goede service

Tot op heden altijd prima geholpen. Er is volop keus in allerlei artikelen.

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Het personeel kent en herkent de klanten, zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Weten vaak waarvoor de klant komt

Koeweistraat 14

4181 CD Waardenburg

Over Primera

Primera is een bekende Nederlandse winkelketen gespecialiseerd in dagelijkse gemaksartikelen en diensten. Het assortiment omvat tijdschriften, boeken, cadeaukaarten, rookwaren, loterijen, kantoorbenodigdheden en wenskaarten. Daarnaast biedt Primera diverse diensten zoals postverzending, pakkettenservice en geldopnames. Met honderden vestigingen door heel Nederland combineert Primera gemak, toegankelijkheid en persoonlijke service.