Top winkel

Altijd vriendelijk en vlotte service. Meedenkend

Goede service nemen de tijd voor je als dat nodig is

GEWELDIG

Altijd vriendelijk , behulpzaam en verstand van zaken !!@!

Hele fijne winkel.

Zeer groot assortiment en fijne winkel in ons winkelcentrum.

Prima, fijne winkel.

Prima winkel met gezellige, vriendelijke bediening. Bijna altijd hebben ze wat je verwacht dat ze hebben. Soms ook verrassingen door het gebruik van de Primerapas, leuk hoor.

Vriendelijk personeel

Mooie winkel en hulpvaardig

Fijne gezellige hulpvaardige mensen Mooie winkel

Alle genot op één plek...

Leuke winkel waar ik mij welkom voel 😀

Primera is té afhankelijk van humeur personeel

Ik kom bij 3 verschillende Primera’s. Er is één Primera die altijd onvriendelijk personeel heeft. Ze snauwen en zijn totaal niet service verlenend. Ik ga het liefst naar de Primera met oudere medewerkers. Die weten hie je klanten aan moet spreken. Sommige jonge meiden (vooral als er alleen jonge dames staan) zijn onvriendelijk en kijken je liever de winkel uit.

altijd het gevoel dat je welkom bent

de broers zijn altijd vriendelijk, belangstellend naar jou als persoon, je voelt je gezien, je bent geen nummer inde lange rij. Kortom top!

Zie beneden

Deskundig, behulpzaam, klantvriendelijk, meedenkende. Althans filiaal Gennep, andere kennen wij niet

Fijne zaak

Fijne zaak met aardige Behulpzame mensen waarbij ik buiten Tabak ik ook terecht kan voor vele andere producten zoals bladen en kantoorartikelen en allerlei snuisterijen. Top !!

Goede service en aardig personeel wel vaak erg druk

Mijn ervaring is goed maar soms lang wachten maar als je dan aan de beurt bent een vriendelijk woord.

Een geweldige veelzijdige winkel

Altijd vriendelijk rustig personeel in Primera Beuningen Tijd maken voor een gesprekje ook al is t druk in de winkel,en mocht je iets willen hebben wat op dat moment niet aanwezig is .. word t dezelfde dag nog voor je besteld

Van alle markten thuis

Altijd vriendelijk. Kritische opmerking: De gewone, alledaagse “boodschappen” zie ik graag gescheiden van de zgn. Post.nl pakjes ophalen etc. Vaak kost dat veel tijd, rommelig en onnodig druk. Voor het eenvoudig afrekenen van bijv. een puzzelboekje sta ik dan lang te wachten. Een andere opmerking: personeel zou eigenlijk moeten vragen heeft u een Primerapasje. Ik wist bijv. niet dat bij het kopen van Staatsloterij ed. ook punten gespaard konden worden.

Zeer vriendelijk

Heel vriendelijk personeel. Zeer goede service bij Primera Nieuweveld. Als er iets niet is, kunnen ze het bestellen.

Zeer vriendelijk en vlotte bediening.ook goede tips.

Zeer vriendelijke behandeling en goede tips

Altijd gpede bediening en service!!

Een fijne winkel en vriendelijk personeel.

Vriendelijk geholpen, veel keuze van kaarten, puzzelboekjes, boeken etc. Ik vind het een fijne winkel.

altijd vriendelijk

je wordt netjes geholpen en ze nemen de tijd voor soomige dingen uit te leggen

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en(indien mogelijk) in voor een praatje

zeer vriendelijk personeel behulpzaam altijd (indien mogelijk) in voor een praatje

Alles is goed

Zeer vriendelijk personeel en met veel ervaring. De winkel heel erg mooi. Goed bereikbaar.

Prima service vriendelijkheid behulpzaam

Zeer behulpzaam vriendelijkheid van de verkoopsters is tegenwoordig een zeldzaamheid in winkels maar niet bij primera. Kunnen een hoop winkels nog zo af en toe een voorbeeld aan nemen

Geweldige service, klantvriendelijk en behulpzaam

Geweldige service, klantvriendelijk en behulpzaam

Prima hulp bij uitzoeken van dingen voor mijn moeder van 92

Behulpzaam

Koeweistraat 14

4181 CD Waardenburg

Over Primera

Primera is een bekende Nederlandse winkelketen gespecialiseerd in dagelijkse gemaksartikelen en diensten. Het assortiment omvat tijdschriften, boeken, cadeaukaarten, rookwaren, loterijen, kantoorbenodigdheden en wenskaarten. Daarnaast biedt Primera diverse diensten zoals postverzending, pakkettenservice en geldopnames. Met honderden vestigingen door heel Nederland combineert Primera gemak, toegankelijkheid en persoonlijke service.