Goed verpakt en snelle levering

Goed verpakt en snelle levering

Snelle service, producten onbeschadigd geleverd.

Prima.

Grote collectie Lemax Spooky Town.

Snelle verzending, heel goed verpakt. Met zorg verstuurd.

Ik ben tevreden

Ik ben echt tevreden van osdorp echt goed service

Helaas wel wat stukken moeten lijmen die gebroken waren aangekomen. Verder goed ingepakt en vlot.

Vlotte levering

Voor het eerst wat besteld, vlotte levering en heel goed beschermd verpakt.

Bestelling was snel binnen en heel goed verpakt. Ik zal zeker snel nog een bestelling plaatsen.

Gewoon top

Altijd keurig netjes geleverd

Prima in orde

Goede prijs goed verpakt en snelle levering wat wil je nog meer ??

Altijd snel met leveren.

Binnen enkele dagen bestelling binnen. Heel fijn en betrouwbaar bedrijf.

Snelle levering.

Alles was correct verpakt en snel geleverd.

Snelle levering + Veel keuze

Producten snel in huis gekregen! Daarnaast een ruim aanbod in verschillende items. En dan ook nog voor een mooie prijs! Hier ga ik vaker bestellen!!

Een hele goede webshop.

Heb weer een bestelling gedaan en helaas was er 1 huisje stuk. Na een berichtje naar de klantenservice heb ik zonder extra kosten binnen 2 dagen een nieuwe ontvangen. Een hele snelle en goede service.

Goed.

Netjes verpakt en snelle levering.

Kersthuisje.nu heeft goede service en de beste prijzen

Ik vind het leuk om Lemax-artikelen te kopen, zowel tweedehands als nieuw. Mijn ervaring tot nu toe is dat het vaak interessanter is om een ​​nieuw artikel bij Kersthuisje te kopen dan tweedehands omdat je goede service krijgt en de prijzen zo goed zijn dat ze zelfs kunnen concurreren met de tweedehands markt.

Snel geleverd en goed verzorgd

Snel de spullen geleverd en heel netjes verpakt . En de prijs van de producten is ook goed .

SNEL & GOED

Altijd vriendelijk Snel en goed verpakt in huis !

Snel en netjes

Mijn bestelling is snel en netjes geleverd. Levering was in 2 dagen. Zeker een aanrader!

Alles eigenlijk top geregeld

Goede service, vorig jaar iets terug moeten sturen en was ook top geregeld. En goedkoop in vergelijking met enkele concurrenten

Spullen zijn goed verpakt en snel in huis

Vlotte en nette service

Zeer blij met de snelle levering. Alles keurig en veilig verpakt. En dat voor een fijne prijs.

toppie

super snel geleverd tegen een mooie prijs, weer een leuke uitbreiding voor mijn te bouwen kerstdorp.

247 Osdorperweg

Amsterdam 1069LL