Snelle levering, netjes verpakt, huisje ziet eruit als op de foto, leuke prijs

Niets op aan te merken.

Goede service. Uitstekend verpakt.

Meerdere bestellingen gedaan. Altijd netjes verpakt en zonder schade geleverd.

Snelle goede service

Snelle levering!

Precies zoals verwacht

Het uitgekozen huisje was precies zoals ik verwacht had. Prima verpakt zodat het zonder beschadigingen aan kwam. Mooie prijs, nu in de aanbieding.

Snelle en goed ingepakte levering

Duidelijke website nette prijzen

Uitermate goede ervaring.

De website is duidelijk en men kan snel vinden wat men zoekt. De bestelprocedure is eenvoudig en goed. Daarnaast wordt alles snel afgeleverd en houdt men zich aan de afspraken. Ik heb nu al 2 jaar iets besteld en tot mijn uitermate tevredenheid. Ik shop graag bij jullie.

Goed, snelle levering en goede service bij het vervangen van het kappote Lemax huisje.

Prima in orde!

Snel geleverd, top!

Snel geleverd, top!

Lemax Winterhouse Resourt

Had deze online besteld, en het pakket werd keurig op tijd en uitstekend verpakt in een grote stevige verzenddoos geleverd. Voor herhaling vatbaar!

vrij snelle levering voor een leuke prijs

We hebben de dozen nog niet uitgepakt, want 5 december krijgen we die pas, maar ben nu al blij!

Goede kwaliteit, snelle en correcte service. Gewoon prima.

Super fijne zaak

Heb vorig jaar al meerdere malen wat besteld bij kersthuisje en nu dus ook weer. Zeer snelle levering en goed verpakt. Zeker niet de laatste keer dat ik iets bestel voor mijn kerstdorp. Deze keer was het de draaimolen en die is echt heel mooi

Mooi spul, solide verpakt en prima afgeleverd.

Ik ken kersthuisje al aardig lang inmiddels en dat is niet voor niets. Men is niet altijd de goedkoopste (soms wel, soms niet), maar de afhandeling is altijd correct en bij problemen zoekt men de goede oplossing.

La mejor tienda!!

He comprado casi todo mi poblado Navideño lemax en kersthuisje.nu y estoy súper contenta, todo muy bien de precio y llega todo perfecto, seguiré comprando

Perfect!

Heel veel figuren bestelt en alles was aanwezig. Goed verpakt en snel bezorgd.

Leuk shoppen

Heb hier onlangs het eea besteld en had de bestelling binnen twee dagen in huis. Netjes en correct verpakt dus niks mis mee. Gewoon leuk shoppen dus

Duidelijke site. Goede prijs. Bestel hier al jaren.

Eenvoudig bestelling plaatsen en een snelle levering van een prima product.

Op eenvoudige wijze een Lemax trein en verlichting kunnen bestellen. De site is overzichtelijk en de prijzen zijn (sterk) concurrerend. De levering is zoals beloofd snel.

Snelle en nette afhandeling

Snel besteld,snel verzonden!

Top producten en snelle verzending

Ik koop hier altijd mijn Lemax kerstproducten. De kwaliteit is top en de producten worden snel en met zorg verstuurd. Ook is er elk jaar weer genoeg keuze om mijn kerstdorp verder uit te breiden.

Snelle en goede levering!

Altijd zeer te vrede. Dit jaar is de levering nog sneller, meestal 1 dag, dan andere jaren (2 à 3 dg). De producten worden goed verpakt, zodat zij veilig aankomen.ondanks hun kwetsbaarheid. Hele fijne webwinkel en ook tuincentrum!

Alles klopte

Prijs was goed. Verpakking was goed. Snelheid van versturen was goed. Communicatie was goed. Graag weer een volgende keer.

Prima. Snelle levering.

Prima. Snelle levering.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam

Over Kersthuisje

Kersthuisje.nu is dé Lemax website van tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Tuincentrum Osdorp is een officiële Lemax dealer en bouwt gedurende de kerstperiode (oktober tot december geopend) het grootste kerstdorp van Nederland. Kortom, voor al je Lemax kerstdorp artikelen zit je goed op Kersthuisje.nu of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam!