Snelle levering top

Ik had meerdere bestellingen gedaan en toch nog een snelle levering in drukste maand van het jaar Klasse.

Word altijd netjes verpakt en op gestuurd

Er gebeuren veel fouten met het bezorgen soms is het 5x leveren voordat alles compleet is met grotere bestellingen . Bereikbaar Heid telefoon waardeloos

Ruim assortiment, scherpe prijzen en een supergoede bestel- keverperformance!

Als zeer positief.

Ruime keus in kersthuisjes en redelijke prijs

Goed.

Snelle levering. Top!

Prima levering, snel en goed verpakt

Prima levering, snel en goed verpakt

Fijne service.

Na diverse mails bleek ikzelf de veroorzaker te zijn van het niet ontvangen van antwoord. Een pluim voor tuincentrum Osdorp ! Hierdoor gebruik kunnen maken van hun service, zowel korting als ruilen.

Snelle levering, goed verpakt, mooi huisje.

Wij zijn heel tevreden en gaan er zeker meer bestellen.

Ondanks de late bestelling was mijn huisje heel snel binnen.

Netjes en snel geleverd

Goede korting in de uitverkoop en alsnog snel geleverd ondanks de drukte. Prima webshop!

Geweldige service

Snelle levering, goede klantenservice

Huisje besteld, waarvan 1 met een breuk. Er is heel snel en netjes een oplossing voor gekomen

Perfekt

Ich hab jetzt schon das zweite mal bestellt . Alles ist wunderbar verpackt worden und es kam alles sicher an. Ich würde wieder bestellen .

Super en super snel

Mooie overzichtelijke site, eenvoudig te bestellen. Snelle levering. Top!

Alles snel en netjes bezorgd

Zoals altijd prima website en snelle bezorging!

Bon site

Reçu rapidement manque une pièce dans le carton en revanche

Niks op aan te merken.

Keurig verpakt ontvangen!

Onze huisjes in de sale gekocht, maar zo blij mee!, en netjes verpakt, en snel geleverd en dat in de lockdown!

wat ik bestelde , is zoals ik hoopte

wat ik bestelde, is zoals ik hoopte. correcte levering

Goed verpakt en snel mijn pakket gekregen mooi product zeer tevreden met alles

Goede service en snelle levering

Al diverse keren wat besteld en altijd een snelle levering. Nooit langer dan 2 werkdagen hoeven wachten, ook niet in de drukke december periode. Één keer een huisje ontvangen met breuk, maar dit werd na 1 telefoontje direct gecompenseerd. Top service !

Alles is goed ingepakt, en werd erg snel verstuurd. Super blij met mijn prachtige lemax huisjes

Snel levering goed verpakt

Goede service bij vragen

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam

Over Kersthuisje

Kersthuisje.nu is dé Lemax website van tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Tuincentrum Osdorp is een officiële Lemax dealer en bouwt gedurende de kerstperiode (oktober tot december geopend) het grootste kerstdorp van Nederland. Kortom, voor al je Lemax kerstdorp artikelen zit je goed op Kersthuisje.nu of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam!