Snelle levering goed verpakt en evt retourzending wordt snel verwerkt

Super snelle verzending

Goede communicatie, snelle verzending

Goede service, mankement werd direct op een keurige manier opgelost

We hadden een kermis attractie besteld. Bij aankomst bleek een karretje afgeknapt te zijn. We hebben contact gehad en zijn samen sneltoetsen een goede afwikkeling gekomen.

Huisjes op tijd geleverd en de laagste prijs.

Snelle levering. Mooie website

Alles in goede staat ontvangen. Goed verpakt.

Sehr gutes Preisleistungsverhältnis

Große Auswahl , preiswerte und superschnelle Lieferung

Parfait !

Commande de produits Lemax a des prix défiants toute concurrence. Un envoi et une livraison rapides (commande un dimanche et réception le jeudi suivant). Très bon emballage protégeant bien ces objets en porcelaine. Je recommanderai assurément pour Noël prochain.

Snelle levering. Goede service

Zoals steeds zeer tevreden

Het is niet de eerste maal dat ik breekbare kerstspullen (huisjes) online aankoop , en dat zegt genoeg ! Een Duidelijke en overzichtelijke gebruiksvriendelijke kersthuisje.nu website . De goederen worden zeer goed verpakt voor het transport , en zeker geen al te lange wachttijden voor je je artikels thuis ontvangt . Doe zo verder , met het volledige team . Top !!!

Snelle levering, scherpe prijzen

Er werd snel geleverd voor scherpe prijzen. Ik had echter problemen met de fontein die ik had gekocht (overstroming) en heb hier over gemaild en nooit reactie gehad. Uiteindelijk zelf op kunnen lossen maar vind dit wel jammer.

uitstekend

goede service, mooie en toegankelijke website

Super netjes

Wij hadden iets besteld je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling. En super goed uitgeleverd

Snel en keurig geleverd

Lemax huisjes besteld via internet. Keurig verpakt en snel geleverd.

Goed en topservice

Top geregeld en snel

Alles bestens

Keine Probleme bei der Lieferung. Das Lemax Ludwig’s Wooden Nutcracker Factory mit 4.5V Adapter wurde gut verpackt geliefert. Würde wieder beim Tuincentrum Osdorp bestellen.

Was erg goed verzorgd

Was toch nog erg gauw binnen en het was goed verzorgd heel erg tevreden er mee

goede kwaliteit en snelle bezorging

na kennismaking met lemax overgegaan op dat merk ivm goede kwaliteit. Eerst alleen in de winkel gekocht maar nu ook via de website.

Een Top winkel met uitstekende service

Ik heb Lemax spookytown huisjes in de drukke decemberweek gekocht. De huisjes waren goed verpakt voor verzending (woon in het hoge noorden). Dankzij de snelle levering van het tuincentrum en de vlotte bezorging door postnl (die het superdruk had), ontving ik de huisjes binnen twee werkdagen! Ik werd via mailtjes goed op de hoogte gehouden, echt topservice!

Ruime keus, goede service

Na een keer bij Tuincentrum Osdorp te zijn geweest kwamen op de site van Kersthuisje.nl terecht. Wegens lockdown konden we niet nogmaals terug naar de winkel om te profiteren van korting, maar online kon dat gelukkig wel. Perfect verpakt en goede verzending. Prachtige huisjes. Tevreden klanten.

Goede en zorgzame service

Snelle levering en netjes verpakt. Ik ga zeker nog een keer bestellen.

Leuke artikelen en goede prijzen, bezorging o.k.

De levering van de door mij bestelde goederen ging heel vlot en alles werd geleverd.

geweldig

Geweldig leuke huisjes e.d. en een zeer snelle levering

Heel tevreden

Een paar keer besteld bij kersthuisje.nu en het was er steeds snel en goed verpakt!

goed geholpen

Ik ben super geholpen door tuincentrum Osdorp, er was een probleem en dat is direct verholpen door een medewerker van het tuincentrum.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam

Over Kersthuisje

Kersthuisje.nu is dé Lemax website van tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Tuincentrum Osdorp is een officiële Lemax dealer en bouwt gedurende de kerstperiode (oktober tot december geopend) het grootste kerstdorp van Nederland. Kortom, voor al je Lemax kerstdorp artikelen zit je goed op Kersthuisje.nu of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam!