niet alles wat ik wou

ben op andere plaatsen moeten gaan zoeken....

Super tevreden

Super tevreden. Vriendelijk en steeds bereid te helpen en vlugge reactie. Top

Een feestje om naar te kijken

We hebben een molen gekocht, die met 3 werkdagen al in ons bezit was. Goed verpakt! Hij is netjes afgewerkt en vol met schattige kleine details. Het was even spannend want als we naar het filmpje keken op de website zagen we ineens een andere molen. Maar we kregen de juiste. Het is een echte aanrader was het maar vast weer oktober!

Uitstekend.

Goede ervaring. Wegens kerstdrukte kreeg ik het huisje nog snel in huis.

Goede service en snelle bezorging

Producten zijn mooi en snel geleverd. 1 verbeterpunt: de website kan misschien wat eenvoudiger gemaakt worden en makkelijker gemaakt worden om te zoeken met bijvoorbeeld meer zoek criteria

Lemax bestelling

elk jaar ga ik naar uw etablissement om uw kerstversiering en uw grote kerstdorp te bekijken. Ik bestel ook op uw website in hoeveelheden zeer tevreden met uw snelle en zeer goed beschermde zendingen die ik aan mijn vrienden aanbeveel

Goeie kwaliteit

2 huisjes besteld. Goeie kwaliteit en bezorg service.

Snelle verzending en goed verpakt.

Huisjes gekocht en deze kwamen snel binnen. Er zat wel een hele grote doos om 5 huisjes heen. Deze had wel kleiner gekund. Verder alles volgens verwachting.

Perfect en supersnelle verzending

Goedkoop en zeer snel ontvangen.

Goed verpakt en snel bezorgd

Voor de eerste keer besteld Dik tevreden

zeer tevreden

snelle levering super mooie huisjes zeer tevreden

Mooie korting

Nog kersthuisjes besteld met hoge korting die zelfs nog voor de kerst afgeleverd werden. Ook netjes verpakt. Dus tevreden over Kersthuisje.nu.

Super nette service en levering

ruime keuze in lemax op de website. Super goede levering, netjes verpakt.

gut

gut

weer een succes

zoals altijd, werd de bestelling netjes afgehandeld en geregeld, zelfs met deze drukte had ik de volgende werkdag binnen. netjes verpakt.

Top dank je wel

Het pakje was goed aan gekomen dank je wel tot de volgende keer weer

Snel ontvangen ondanks drukte en zeer scherpe prijs

Duidelijke site met ruime keuze. Ook leuk dat je unten kunt sparen. Site gebruikt omdat we helaas niet naar tuincentrum Osdorp konden maar dit wordt zeker ons vaste “lemax-adres”!

Prima en snel werk.

Bestelling was er vlot en goed ingepakt. Bovendien, artikel dat niet op voorraad was snel gecrediteerd.

Altijd blij met bestellingen!

Snel geleverd, zorgvuldig ingepakt. Mooie artikelen.

Gemakkelijk bestelproces. Aantrekkelijke aanbiedingen. Vlotte levering Betaalmogelijkheden.

Wederom helemaal goed

Zoals altijd snel en keurig verpakt aangekomen.

Gewoon supermooi en snelle bezorging

Snelle. Bezorging. Keigoed verpakt

Magasin au top

magasin au top, beaucoup de choix, rapidité de livraison, emballages soignés. SAV à l'écoute des clients et rapidité de réponse.

prima geregeld allemaal

Prima webshop veel keus en netjes gesorteerd op thema en lekker snel geregeld allemaal

Dat het heel goed verzorgt er uit ziet

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam

Over Kersthuisje

Kersthuisje.nu is dé Lemax website van tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Tuincentrum Osdorp is een officiële Lemax dealer en bouwt gedurende de kerstperiode (oktober tot december geopend) het grootste kerstdorp van Nederland. Kortom, voor al je Lemax kerstdorp artikelen zit je goed op Kersthuisje.nu of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam!