Top.winkel

Prijs en leversnelheid zijn perfect.

Snel en goed geleverd

Al meerdere malen tot volle tevredenheid bij Kersthuisje.nu besteld.

Prima, voor het eerst sinds jaren was er wat stuk, maar snel kunnen ruilen in de winkel. Geen probleem

Super service

Ik ben heel erg blij met de service en snelle verzending. Ga zeker weer wat bestellen. Was oprecht een kadootje

goede prijzen, snelle levering

Ruime keuze, goede prijzen, snelle levering.

Groot assortiment

Groot assortiment en goede sales. Snelle levering en altijd netjes verpakt. Erg tevreden!

vlotte afhandeling van mijn bestelling.

Mooie website, groot aanbod lemax artikelen. Snelle levering ondanks drukke eindejaarsperiode

Mooie webshop

Steeds correct met bestellen en leveren .

Goed verpakt en snel geleverd ondanks de drukte

Goed en snel zelfs als het goedkoopste dingetje niet geleverd kan worden staat het zo weer op je bank.

Makkelijk te bestellen en snel binnen

Al meerdere keren heb ik iets besteld via deze website. De website is overzichtelijk en het bestellen gaat makkelijk. Binnen 2 dagen is het bestelde binnen. Heel snel dus! Ik ben zeer tevreden.

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden alles goed verpakt en snelle verzending.ik kom snel nog eens een bestelling doen.

Ruim aanbod, snelle levering

Een ruim aanbod lemax kersthuisjes met een flinke korting! De huisjes zijn goed ingepakt en snel geleverd.

Mooie huisjes met grote korting!!

2 kersthuisjes in de uitverkoop gekocht. Snel geleverd en heel erg goed verpakt. De hoogste korting die ik op internet kon vinden. Wil het liefste alles kopen hier. Hahaha Ik kom hier volgend haar zeker weer terug om mijn collectie uit te breiden. Nu alweer 2 huisjes gezien die ik misschien nog ga halen dit jaar Een blije en tevreden klant hier!

Correcte levering, degelijke website met perfecte voorstelling materialen

Snel en goed ontvangen

Snel en netjes ontvangen

ik ben zeer tevreden met de levering in een korte periode ondanks de logistieke problemen die er momenteel in Nederland zijn.

Uitgebreid aanbod tegen voordelige prijzen en interessante acties.

Het is een erg overzichtelijke site met een uitgebreid aanbod. Er zijn regelmatig interessante acties. De service is altijd uitstekend; vlotte verwerking en levering van de bestellingen.

Klant is koning bij Kersthuisje

Goede prijs kwaliteit en snel geleverd

Betrouwbaar, snelle levering en goede service

Betrouwbare site, snelle levering en goede service.

Kersthuisje.nu een topsite

Bestellen gaat makkelijk, veel keus en een vlotte levering en dat alles voor een scherpe prijs.

Er werd snel geleverd

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering en goede prijs

!!!

Snel en goed

Mijn bestelling was snel binnen en goed verpakt. Ben er blij mee, huis en boompjes staan te pronken in het dorp.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam

Over Kersthuisje

Kersthuisje.nu is dé Lemax website van tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Tuincentrum Osdorp is een officiële Lemax dealer en bouwt gedurende de kerstperiode (oktober tot december geopend) het grootste kerstdorp van Nederland. Kortom, voor al je Lemax kerstdorp artikelen zit je goed op Kersthuisje.nu of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam!