Snel

Mijn bestelling was snel geleverd en goed verpakt. Zeer tevreden.

Zal zo weer bij u bestellen

Zeer goed Verstuurd

Snelle service en heel voordelig

In deze tijden mooi snel bezorgd.

Prima prijs en snelle levering

Zeker aan te bevelen

Leuke artikelen voor een leuke prijs.

Snel verzonden en super service!

Snelle verzending, snelle levering. Mooi product

prachtige huisjes voor de kerst

Super mooi

Was goed maar??

Er was 1 onderdeeltje los en dat plak ik maar weer vasr wan retouneren is meer moeite

Op de site staat een zeer uitgebreide lijst met mooie huisjes waaruit je kunt kiezen. Alles werd mooi en stevig verpakt geleverd.

Goede service en snel geleverd

Super service ,danku

goede snelle service, duidelijke communicatie

Veel en vaak vooral Lemax besteld, altijd alles netjes geleverd, op de dag dat ze beloofd hebben en alles goed verpakt. Nooit iets kapot.

Goed en ook mij waarderen goed service

Leuke huisjes

très bon site internet je commande tous les ans dans cette jardinerie

Je commande depuis plusieurs années chez vous et j'aime beaucoup car l'on trouve des pièces que l'on ne trouve pas ailleurs. je fais plusieurs commandes pendant la période de noël tous les ans et j'espère un jour venir voir votre jardinerie au moment de noël

Betrouwbaar

Duidelijke webside en vlotte nette levering

geweldig

goede service snelle levering zeker aan te raden en zeker voor herhaling vatbaar

Snelle levering, goede website

Op de website snel gevonden wat ik wilde hebben, duidelijke omschrijving op de site. Groot assortiment van Lemax!

Snel, goed geprijsd, actueel aanbod. Kortom ik ben hier nog niet uit geshopt.

uitstekend

Vlugge levering, Pakje goed verpakt., Top

zeer goed

Ik heb goede ervaringen. Maar Duits als derde taal zou ook goed zijn!

Mooie kersthuisjes, voor prima prijs en zeer goede klantenservice

Al jaren koop ik Lemax kersthuisjes en accessoires van Lemax bij Kersthuisje.nu (Tuincentrum Osdorp) en onlangs was bij een molen wat kapot (wat kan gebeuren) en dat is prima opgelost. Zeer klantvriendelijke, zowel in contact als in oplossingen. Een aanbeveling voor een ieder die kerstdorpen bouwt.

Volgende keer weer!

Het duurde deze keer/keren ongebruikelijk lang, maar desondanks tevreden.

Service Goed en Snel

De website reageert zeel snel op een melding en gaat direct over tot actie.

Heel tevreden!

De bestelling ging vlot en de levering ook. De producten waren zoals beschreven en kwamen goed verpakt en heel aan. De volgende Lemax kersthuis zal ik hier zeker kopen, mooie prijzen

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam

Over Kersthuisje

Kersthuisje.nu is dé Lemax website van tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Tuincentrum Osdorp is een officiële Lemax dealer en bouwt gedurende de kerstperiode (oktober tot december geopend) het grootste kerstdorp van Nederland. Kortom, voor al je Lemax kerstdorp artikelen zit je goed op Kersthuisje.nu of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam!