Snelle levering en goede service

De bestelde artikelen zijn met zorg ingepakt .

Leuke webshop! Snelle bezorging

Leuk uitgebreid assortiment, scherp geprijst en snel in huis, ik beveel deze winkel zeker aan.

Binnen een paar dagen binnen. Goed verpakt. Zeer tevreden

Prime levering

Fijne website, prima te bestellen, leuke kortingen, prima kwaliteit en super goede en snelle levering. Klasse

Top geregeld

Bestelling netjes binnen paar dagen thuis. Goed ingepakt en Post.nl hield mij netjes op de hoogte over het pakketje.

Zeer snelle levering

snel en netjes

prima afhandeling , alleen wel erg veel verpakking , jammer

Netjes

keurig op tijd geleverd!

Kersthuisje besteld, keurig, snel en degelijk verpakt geleverd.

1 huisje waren een bloempotten en boompje af met de verzending maar die zet ik er gewoon los op.

Super service

Super snel en netjes geleverd

Snel geleverd en goed verpakt

Goede en snelle service.

Ik had een molen besteld wat blijkt wieken zaten er niet bij. Direkt gebeld naar Osdorp en kreeg heel snel iemand aan de telefoon (2 x overgaan) die deelde dat ze dit zouden uitzoeken. Ik moest foto maken van wat ik had ontvangen en dit mailen naar de servicedesk. De volgende dag al antwoord dat de wieken in het piepschuim van de verpakking zat. Wat blijkt klopte helemaal, stom van mij.

Tevreden

Snelle verzending

Snel verzonden en goed verpakt

Perfect!

Goede web-site. Zeer ruim assortiment. Keurige administratieve handeling. Snelle levering. Klein minpuntje, 1 boom zat vrij strak achter, waardoor ietwat ingedrukt. Maar ben dik tevreden!

Correct en snel geleverd

Alles perfect in orde

Très contente

C'est la deuxième année que je commande chez eux et je suis enchantée du choix et des prix. Je retire juste un point car les pré commandes ont un peu tardé.

Snel duidellijk en ruim aanbod

Zeer tevreden. De site is ruim en duidelijk. De bezorging was ook lekker snel.

Snelle levering goede service!!

Bestelling werd snel geleverd en alles was goed verpakt. Ga zeker vaker bestellen.

Top service en levering

Super assortiment en snelle en correcte levering

Snelle levering, producten zeer goed verpakt en zagen er perfect uit

Producten zaten stevig ingepakt, werden geleverd op beloofde datum (snelle levering) en producten zagen er perfect uit.

Snelle en nette levering

Fijne site. Duidelijk en snel en netjes ontvangen.

Super verzorgd.

Snelle levering, goede communicatie Heel erg goed verpakt, erg tevreden.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam

Over Kersthuisje

Kersthuisje.nu is dé Lemax website van tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Tuincentrum Osdorp is een officiële Lemax dealer en bouwt gedurende de kerstperiode (oktober tot december geopend) het grootste kerstdorp van Nederland. Kortom, voor al je Lemax kerstdorp artikelen zit je goed op Kersthuisje.nu of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam!