Heerlijk winkelen online

Duidelijke fotos en omschrijvingen, leuke prijzen super snelle levering

Goede en snelle verzending

Goede prijs/kwaliteit en goede snelle verzending.

Fijne webshop

Ik vind dit altijd een fijne webshop met een snelle levering! Een aanrader!

Snelle levering en alles naar wens.

Twee keer besteld. Vraag gesteld en direct antwoord. Alles geleverd en volgende dag al binnen. Voor mij zeer betrouwbaar.

Goede service en betaalbare prijzen veel keus en gelukkig niet zo'n hoog bedrag voor gratis thuis bezorgen ,houden zo

Aangenaam webwinkelen

Duidelijke productbeschrijving, correcte prijzen, stipte levering, aandacht voor veilige vetpakking, uitgebreide keuze

Goede en snelle service

De site was erg compleet en niet te duur.

Snelle levering en alles in perfecte staat.

Het is even puzzelen op de site om alles te bestellen. Maar uiteindelijk alles goed gelukt.

Super qwaliteit, snelle verzending

Fantastische

Snel en netjes geleverd wij zijn superblij met jullie

Excellent

Commande parfaite envoie soigner et rapide très bon rapport qualité prix

Artikelen in orde en netjes verzonden

Snelle levering, top service

Mijn bestelling heel snel geleverd. Een vraag die ik via de mail stelde werd binnen een half uur beantwoord, perfect!

Snelle levering en ZEER GOED verpakt!!

Fijne webwinkel met veel keus.

Goede service en fijne retourregeling.

Bestel hier vaker wat.

Gevonden wat ik zocht, snel en goed verpakt geleverd

kersthuisje.nu maakt waar wat ze beloven en afspreken

ik koop al een aantal jaar via de webshop kersthuisje.nu en alleen maar goede ervaringen mee gehad, alle artikelen zijn scherp geprijsd, de bestelde artikelen worden goed verpakt en op de dag bezorgd die hun aangeven. niet alleen de webshop is fijn om via te kopen ook het tuincentrum Osdorp is altijd fijn om te komen, veel keuze en scherpe prijzen. Als Zeeuw maak ik graag de rit naar tuincentrum Osdorp om daar te komen, en alles te bewonderen

Prima en snel geleverd

Plezierig

Netjes verpakt en snel geleverd

Goede prijs/kwaliteit

Goede prijs voor kwaliteitsproducten, altijd nog extra leuke kortingen! Snelle levering, alles netjes en veilig verpakt! Veel keuze op de website! Een tevreden klant!

Snelle levering en alles is keurig netjes ingepakt

Uitgebreid aanbod.

Uitgebreid aanbod en eenmaal besteld word het snel geleverd.

Geweldig ingepakt om beschadigingen te voorkomen. Top service.

Goede informatie, snelle afhandeling en 2 dagen later mijn bestelling in huis. TOP !!!

snelle correcte levering

snelle correcte levering

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam

Over Kersthuisje

Kersthuisje.nu is dé Lemax website van tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Tuincentrum Osdorp is een officiële Lemax dealer en bouwt gedurende de kerstperiode (oktober tot december geopend) het grootste kerstdorp van Nederland. Kortom, voor al je Lemax kerstdorp artikelen zit je goed op Kersthuisje.nu of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam!