Duidelijke site. Vele betaalmogelijkheden. Goede communicatie. Scherpe prijs en goed verpakt verstuurd. Kortom Uitstekend dus.

Mooie site, makkelijk proces en snel geleverd. Ben blij met mijn nieuwe Lemax huisje en led lichtjes!

Heel vlugge service

Heel vlugge service

Betrouwbaar

Snel ontvangen. Goede service en snel opgelost

Goed verpakt, snelle levering

Betrouwbaar bedrijf. Zijn er problemen dan wordt het goed opgelost.

nette aflevering kon wel postkostenbesparend al brievenpost

Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze aan een heel goede prijs.

leuke materialen voor mijn kerstdorp

leuke materialen , goed verpakt en snel geleverd.

Gewoon goed

Ondanks leverings probleem netjes op tijd geleverd. ter compensatie nog wat extra dingen gekregen. Gewoon goed

Geweldige collectie

Mooie grote collectie, en ook veel oude huisjes uit voorgaande jaren zijn nog goed leverbaar. Alleen erg jammer dat de voorverkoop altijd pas rond oktober geleverd wordt. Dan wil ik mijn Halloween huisjes natuurlijk al klaar hebben. Elk jaar kom ik terug voor de nieuwe en oude collectie. En vooral nu met Corona, is het on-line bestellen heerlijk.

Slechte service

Ik kocht een lemax mrs. Claus kitchen kerst huisje, deze kwam waardeloos aan. Punt 1: er ontbreekt een figuurtje Punt 2: een figuurtje ligt stuk in het huisje. Punt 3: het huisje was verkeerd gemonteerd. Punt 4: en het koekje op het Dak dat links en rechts zou moeten bewegen. Beweegt niet zoals het hoort. Toen stuurde ik foto's na het service punt. Ik kreeg als oplossing €25,- tegoed bon. En ik mocht het kapotte niet werkende huisje houden.. Ik bedoel hij is stuk wat moet ik er mee. Hij is hartstikke duur een tegoedbon van dat geld maakt niks goed. Ik gaf aan dat dit geen oplossing was ook omdat het een kado voor kerst was. Dit was over 2 dagen. Ik kreeg als oplossing dan een gratis retour lebel en pas het geld terug bij ontvangst. O ja ik kreeg geen nieuwe want ze hadden geen meer op voorraad.. Ik zei dat ik dit wel erg triest vond. Ik heb dus nu geen kado voor een kind.. Ik bedoel hoe ga je dit uitleggen ??? Emotionele schade en niemand van jullie boeit dat.. ga ik op zoek naar een vervangend exemplaar op internet zodat ik toch nog iets kan geven maar met vertraging!!!! Kom ik op jullie site terecht zijn ze toch nog te koop.. Ik bedoel hoe dan.. Dit was toch geen oplossing voor ons jullie hadden toch geen meer??? Ik geloof dat jullie nu wel begrijpen hoe mijn ervaring bij jullie is... O ja bedankt. Mijn kind was gisteren ontroostbaar?

Nog niks ontvangen

Heb helemaal nog niks ontvangen

zeer slecht

Ik heb besteld ik denk leuk voor mijn ernstig zieke vrouw voor de kerst maar nog steeds niets binnen jammer.

Nvt

Heb helaas nog niets mogen ontvangen

perfect geleverd

exact zoals op de video

Hele slechte service en klantvriendelijkheid

Slechte service en klantvriendelijkheid, niet bereidt om extra service te verlenen en de schuld bij een ander leggen.

De levering is heel goed gegaan is goed ingepakt

Mooie producten en snel geleverd

Ik ben erg tevreden

Snel bezorgd en goede service

Geweldig!!!

Alle keren dat ik bestelde; netjes en snel geleverd!! Nooit heb ik hoeven te klagen!! Ben ook al verschillende keren bij jullie in Osdorp geweest en ook altijd netjes geholpen en te woord gestaan!! Ga zo door!!

De bestelling en de opvolging verliep correct.

Mijn ervaring was goed, duidelijke website, makkelijke bestelmethode en een goed duidelijk overzicht bij de bevestigingsmail. Het enigste nadeel is dat de verzending verloopt via PostNL een bedrijf dat in België een niet al te beste reputatie heeft en waarmee het quasi onmogelijk is om te communiceren. De voorziene levering was 2-3 dagen, mits Corona hield ik rekening met 4-6 dagen maar het werden uiteindelijk 11 dagen om mijn pakje te kunnen ontvangen. Jammer dat de goede ervaring met Kersthuisje zelf wat teniet is gedaan door de transporteur waarmee ze werken. Wel kon ik in functie van deze laattijdige bestelling steeds terecht bij Kersthuisje en was er zeker een persoonlijke begeleiding en advies voor dit probleem.

Tevreden

Lemax huisjes besteld en 5 dagen later als gepland toch geleverd,was jammer dat ze er niet zoals beloofd voor de kerst zouden zijn. Verder wel tevreden van de levering en misschien in deze tijd van het jaar ook wel begrijpelijk. Al bij al toch heel tevreden.

Prachtige Lemax huisjes, late bezorging

Ik heb alleen een klacht over de late bezorging. Ik heb op 16 december besteld maar de bestelling is helaas niet voor de kerst aangekomen. Afleverdatum was 29 december.

Gewldig

Teleurstelling

Kreeg mijn bestelling na 12 dagen.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam

Over Kersthuisje

Kersthuisje.nu is dé Lemax website van tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Tuincentrum Osdorp is een officiële Lemax dealer en bouwt gedurende de kerstperiode (oktober tot december geopend) het grootste kerstdorp van Nederland. Kortom, voor al je Lemax kerstdorp artikelen zit je goed op Kersthuisje.nu of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam!