Mooi product, bezorging was matig.

Het kersthuisje is een mooi product van Lemax. Het was echter bezorgd bij “buren van buren”, voor de deur neergezet, zonder enig etiket of geadresseerde op de doos. Ook niet dat de inhoud breekbaar is. De doos is via allerlei omzwervingen alsnog toevallig bij ons terecht gekomen.

Ze er goed.

Snelle levering. Keurig verpakt.

Ik bestel al een aantal jaren bij kersthuisje.nu. Altijd vlotte levering en spullen goed verpakt. En de prijs is meestal ook erg goed. Tot nu toe nooit klachten/problemen. Top!!

In orde op alle gebied, bestelling,betaling, verzending en ontvangst

Geen enkele opmerking .

eenvoudig overzichtelijk en eerlijke prijs

handige website, totaal overzicht en eerlijke prijs.

mooie snelle levering

Goede en snelle levering, kom hier zeker nog eens terug.

Één zeer snelle levering zeker in corona tijd

Mijn bestelling heb ik zeer snel ontvangen in België. Alles was netjes verpakt

Heel mooie service, zeer aan te bevelen

Mijn levering werd snel bezorgd, heel goed verpakt en heel mooi en degelijk materiaal, ben zeer blij met m'n nieuwe facade van Parijs, zou zeker hier opnieuw bestellen, zeer aan te raden!

Scherpe prijzen, groot assortiment, snelle levering

Blij met m'n lemaxhuisjes van kersthuisje.nu. Ze werden supersnel geleverd en waren heel goed verpakt. Hier ga ik vaker bestellen!

Sehr gutes Unternehmen mit Freundlichen Mitarbeitern

Da ich ein Lemax Haus gekauft habe und bei diesem alle Figuren abgebrochen waren, hatte ich reklamiert. Meine Reklamation wurde sofort bearbeitet. Am nächsten Tag bekam ich schon den Umtausch. Das defekte Haus soll abgeholt werden. Dazu nur ein Tip. Wenn der Kunde anbietet selbst zu reparieren, gegen Preisnachlass, dann gestehen sie ihm das doch zu. Es ist für sie billiger wie 2x DPD hin zu schicken und der Kunde bekommt nicht zum Montag die Info dass im Laufe der Woche das Paket abgeholt wird. Es kann niemand von einem erwarten, dass man eine ganze Woche nicht mehr aus dem Haus geht.

Goede service en snel

Ik ben blij met mijn aankopen. Alles is netjes verpakt en het wordt snel geleverd.

Perfect geregeld en snel in huis.

Snelle en goede service en goed ingepakt verstuurd. Eén min puntje is de prijs ,mag wel iets goedkoper .

Tevreden

Ik ben altijd super te vrede. Als ik iets bestel heb ik het altijd een dag later het kan niet beter

Impeccable

Livraison très rapide, tout est très bien emballé et les prix sont intéressants.

Snel geleverd. Alleen waarom in zo’n grote doos.

Goed kwaliteit, goede prijs

Goede kwaliteit, goede prijs. Vlotte levering. Heel goed ingepakt. Leuk om op de website te kijken.,veelkeuze

Top bedrijf

Goed en snel geleverd

Snelle levering in België

Alles zag er exact uit zoals op de foto. Goedkoper dan de meeste andere websites voor lemax.

Kwaliteit

Torentjes afgebroken van besteld huisje

Amables

Todo muy bien,

• ¿Nos recomendarías?

Snelle levering en stevig verpakt.

Snelle levering en stevig verpakt.

Snel geleverd, prima verpakt en alles volgens afspraak,

Ruime keuze - snelle service

Snelle goede service

Zeer tevreden.

afwachten

Het is om cadeau te doen met de kerst, dus hoe het ontvangen wordt weet ik niet!!!!!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam

Over Kersthuisje

Kersthuisje.nu is dé Lemax website van tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Tuincentrum Osdorp is een officiële Lemax dealer en bouwt gedurende de kerstperiode (oktober tot december geopend) het grootste kerstdorp van Nederland. Kortom, voor al je Lemax kerstdorp artikelen zit je goed op Kersthuisje.nu of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam!