Snelle en goede levering

Snel bezorgd en zorgvuldig verpakt

Snel verzonden, goed verplakt, goede en snelle service over de mail. Ga hier zeker vaker kopen

Heel tevreden en vlotte service

Heel tevreden van mijn nieuwe aanwinst voor mijn Lemax verzameling. Goede service tot in België!

Super schnelle Lieferung

Sehr freundlich und sehr kulant

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mijn eerste bestelling heb ik gedaan en ben er zeer tevreden over

Prima en snel in huis

Altijd correcte en vlotte bestellingen en leveringen .

Ik kan alleen maar zeggen dat alles altijd correct, netjes en stevig verpakt en verzonden wordt , mooie winkel met vriendelijk personeel , echt een aanrader !

Altijd topservice

Steeds interessante aanbiedingen en een supersnelle levering. Zeker aan te raden!

Snel en zeer goed verpakt

Kersthuisjes besteld op de website. Goedkoop, snel geleverd en goed beschermd verpakt. Heel tevreden!

Goede snelle levering

Mooie producten en een fijne service, snelle levering.

Makkelijk bestellen voor een scherpe prijs

Snelle verzenden en scherpe prijzen

Zeer vlotte service

Zeer vlotte afhandeling van onze bestelling. Zonder verzendkosten, terwijl we voor dezelfde bestelling in andere winkels wel verzendkosten werden aangerekend. Zo is snel beslist waar je de bestelling plaatst.

Ik ben 100% tevreden over tuincentrum Osdorp en hun kerstartikelen!!!

Geweldig snelle levering en alles optimaal veilig verpakt. Niets geschonden. Super tevreden!

Sensacion agridulce

No es la primera que compro allí y siempre había ido genial, sin embargo esta vez, uno de los objetos, la fábrica de elfos, no funciona correctamente. Tendré que devolverlo

• ¿Nos recomendarías?

Zeer netjes verpakt

Vlotte services en netjes verpakt

Super tevreden

Super tevreden met mijn aankoop. Vlotte afhandeling en levering in België was zelfs na één werkdag. Betaling met bankkaart was echter niet mogelijk. Ik werd niet doorgestuurd naar mijn Belgische ING pagina en de QR code werkte ook niet

Op een paar dagen tijd geleverd.

Zeer tevreden zoals gewoonlijk

Aankoop voldoent aan de verwachtingen, verzorgde en snelle verzending. Graag tot een volgende aankoop. Een tevreden klant.

Vlugge service. Alles goed verpakt.

zeer snelle levering

prima verpakt, zeer snelle levering

Mooie selectie, kwetsbaar bij verzending.

Dit jaar weer een aantal bestellingen via Kersthuisje.nu gedaan. Men heeft een mooie grote selectie, waarvan ook veel exemplaren uit voorgaande jaren. Persoonlijk vindt ik de oude collectie net wat meer sfeer hebben. Helaas gaat de verzending niet altijd vlekkeloos. Ik kan niet specifiek een percentage toewijzen aan de manier van inpakken en controle. Maar ik ontvang wel eens producten die beschadigd ingepakt hadden moeten zijn. Gelukkig is omruilen zo gebeurd, maar helaas toch weer iets waar je achteraan moet. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met de service en geniet ook buiten de feestdagen om van diverse leuke huisjes.

Levering snel en perfect ter plaatse

prima service

Bestelde artikelen worden snel geleverd. Ook met retour wordt niet moeilijk gedaan.

kwalitatief materiaal ,snelle bezorging prima service

goede service , mooie webpagina

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam

Over Kersthuisje

Kersthuisje.nu is dé Lemax website van tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Tuincentrum Osdorp is een officiële Lemax dealer en bouwt gedurende de kerstperiode (oktober tot december geopend) het grootste kerstdorp van Nederland. Kortom, voor al je Lemax kerstdorp artikelen zit je goed op Kersthuisje.nu of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam!