Eerste bestelling zeer snel ontvangen. Tweede bestelling stond genoteerd om gisteren te leveren. Maar tot nu toe niets ontvangen. Was wel feestdag gisteren, dus nog eventjes geduld oefenen. Heb ook nog een retourzending tegoed, maar ook hier correct geïnformeerd en wacht nu geduldig af.

Goede en snelle service.

Goed en snelle service. Snel ontvangen via post.nl in België Super tevreden

Ik krijg mijn bestelling op tijd. Alles compleet.

Vlotte levering voor een eerlijke prijs

Goede snelle levering

Bestellen was simpel en levering snel en keurig verpakt

Snel en goede levering.

Uitstekend!

Zeer goede afhandeling van gedane bestelling.

Besteld product precies wat ik zocht, voor een goede prijs, de verdere uitvoering van de bestelling en aflevering helemaal top.

geweldig goede afhandeling

Snelle levering, niets aan op te merken.

Duidelijke terugkoppeling na mijn bestelling. Geleverd op de afgesproken tijd Prima ingepakt en compleet geleverd.

Snelle levering, scherpe prijzen

Het loont de moeite om de prijzen van merkartikelen te vergelijken.

Super service.

Super leuke webshop en winkel. Mocht de afstand niet zo groot zijn, meer dan 200 km, dan shopten we liefst in de winkel zelf. Altijd goed om leuke ideeën op te do. en doch slecht voor onze portemonnee. Doch, de webshop is een leuk alternatief om aan het benodigde materiaal te geraken. supersnelle levering en altijd correct. Een aanrader.

Perfecte levering

Geen enkel probleem om te bestellen. Uitgebreide keuze met nieuwigheden. Vlotte en snelle levering.

top

ik had een led lampje kapot van mijn nieuwe kersthuis is zonder probleem opgelost

Super goede snelle service!

Service snel Site super duidelijk En leuke kortingen op de huisjes en accessoires

TOP!

Supersnelle levering en alles perfect verpakt! Volgende keer graag weer!

Snel geleverd en heel

2e x besteld, snel geleverd en helemaal in tact

100 % super

I am satisfied, speed, packing, could still be delivery to Slovakia

Alles prima

Geen klachten, alles was inorde. Ga er in de toekomst zeker nog bestellen!

Het kan gewoon niet beter.

Super snelle levering en service. Proffesioneel verstuurd. Correct . Gewoonweg topservice

Doen gewoon waar je voor betaald.

In principe is het heel simpel. Klant besteld iets. Winkel stuurt gekochte op en verpakt het goed. Dit gaat allemaal zoals verwacht.

Pakket is snel verstuurd en heel goed verpakt. Geen enkele problemen mee ervaren.

Snelle levering en goed verpakt in een woord top!

Goeie prijs / kwaliteit

Snelle levering. Mooie kersthuisjes.

Snelle service , goed product.

Na het bestellen kreeg ik een mail met de bevestiging. Daarna razendsnel geleverd.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam

Over Kersthuisje

Kersthuisje.nu is dé Lemax website van tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Tuincentrum Osdorp is een officiële Lemax dealer en bouwt gedurende de kerstperiode (oktober tot december geopend) het grootste kerstdorp van Nederland. Kortom, voor al je Lemax kerstdorp artikelen zit je goed op Kersthuisje.nu of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam!