Goede snelle service!

Goed verpakt, snel geleveed. Toppie!

Voortreffelijk

De bestelde artikelen compleet en op tijd gekregen. Zo als je verwacht :-) Kunnen lang niet alle webshops zeggen!!

Goede website, snelle levering, goed verpakt.

geweldig

vlugge bezorging en goed verpakt. Geweldig heb al meerde jaren er besteld

Snelle levering, een hele actieve klanten service. Bij problemen binnen een paar uur antwoord en voortreffelijk opgelost.

Elk jaar opnieuw kijken wij uit naar de nieuwigheden. Vorig jaar heb ik via mijn vriend een huisje gekocht van spooky town. Dit jaar heb ik wat uitgebreid. Ik hoop dat deze reeks ook nog uitbreid bij jullie. Ben nog niet van zin om te stoppen hahaha. Vind het wel jammer dat er snel zaken verdwijnen. Zo wilde ik de abounted fountain aankopen. Die stond er al niet meer tussen .

Koop hier al jaren mijn kersthuisjes, super service en groot assortiment!

Een hele fijne site om kersthuisjes te kopen. Groot en mooi assortiment en snelle levering. Echt een aanrader!

Ottimo

Ho acquistato dall'Italia ed è stato un piacere conoscere questo bellissimo sito per gli oggetti per la puntualità e per la convenienza . Cordiali Saluti!

• Ci consiglieresti? Si

Steeds compleet verzorgd en correct

Mooie aanbiedingen en altijd fijn om het tuincentrum Osdorp te bezoeken

Uitstekende levering.

Mijn bestelling keurig netjes en op tijd ontvangen. Ik raad Kersthuisje zeker aan!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Binnen enkele dagen in huis en op voorraad

trés bon site lemax avec beaucoup de choix

je commande depuis plusieurs années sur ce site lemax et je suis toujours content car on arrive a trouver chaque année d'anciennes références lemax et si il y a un soucis une solution est toujours trouvée

Mijn bestelling plaatsen ging makkelijk. Betalen ging soepel. Bestelling was er binnen w werkdagen. Kortom prima service.

Prima webshop, goede service!

Duidelijke en fijne website. Mijn bestelling was goed verpakt, helaas was er toch iets stuk. Dit werd door de klantenservice vlot en netjes opgelost.

goede levering en prima prijs

zeer aan te bevelen!

Fantastische service, mooie website

2 keer besteld en snel geleverd, alles goed verpakt en goede communicatie over levering etc.. toppers!!!

Super service.

Na een fout op de site alsnog de korting gekregen.

Snelle levering, goed verpakt.

Levering zoals beloofd en alles is goed verpakt zodat er geen risico is op beschadiging.

Goede levering en kwaliteit

Laatst kersthuisjes van de efteling besteld en meteen 1,5 dag later binnen gekregen super goed verpakt en fijne prijzen

Netjes en snel geleverd

Mijn bestelling werd op tijd en netjes afgeleverd. Ben zeer tevreden ga snel weer wat bestellen. Prima ga zo door dan blijf ik zeker klant.

correcte prijs met top service

Voordeligste prijs en een correcte levering, Top ervaring

Snelle correcte service

Snelle levering in België. Goede prijs en correcte levering. Al tweede keer op rij heel tevreden van.

Ik kocht meestal mijn Lemax huisjes in de winkel zelf omdat ik weinig op internet koop. Toch maar een keer geprobeerd en ik kan niets anders zeggen dan : Wat een uitstekende service, alles heel goed verpakt en terugstorting van het geld van een niet te leveren product staat gelijk weer op je rekening. Oor herhaling vatbaar.

Geweldige service

De volgende bestelling volgt snel!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam

Over Kersthuisje

Kersthuisje.nu is dé Lemax website van tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Tuincentrum Osdorp is een officiële Lemax dealer en bouwt gedurende de kerstperiode (oktober tot december geopend) het grootste kerstdorp van Nederland. Kortom, voor al je Lemax kerstdorp artikelen zit je goed op Kersthuisje.nu of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam!