Altijd goed!

Altijd netjes verpakt en snel geleverd!

Gewoon hele goede service

Snelle, vlotte levering

Alles was netjes verpakt. Het werd snel en vlot geleverd, met een prima korting. Goedkoopste prijs via Kersthuisje.

Veel keus en scherpe prijzen, verzending goed verzorgd en snel geleverd.

Mijn #1 winkel voor mijn kerstdorp

Sinds 3 jaar bestel ik nu uitbreidingen voor mijn kerstdorp, van accessoires tot gebouwen, tafel elementen of figurines. Osdorp/Kersthuisje heeft werkelijk alles en de levering is snel en word duidelijk gecommuniceerd. Zoals ik al zeg, mijn #1 winkel!

Kersthuisjes worden altijd netjes op tijd afgeleverd.

Heb al meerdere huisjes mogen ontvangen en ben er erg blij mee.

Zeer goede en snelle levering en service

Wij bestellen vaker omdat alles wat wij willen altijd voorradig is en voor een leuke prijs

Goede service en snelle verzending.

Goede ervaringen gehad met kersthuisje.nl de afgelopen haren. Mijn kerstdorp groeit steeds verder.

Goed geregeld

Het was goed verpakt en snel geleverd

Snel netjes en verzorgd verzonden.

Prijs en kwaliteit uitstekend. Zeer goed verpakt en verzonden. Uitstekende service.

Goede service en prijs kwaliteits verhouding. Uitgebreide keuzen

alles is er te bestellen, veel keuzen op Lemax, wat ik zie hebben jullie het grootste assortiment van Lemax op jullie website.

Goede service.

Mooie artikelen en goede service.

Ik heb al een paar keer bij jullie besteld en het was altijd prima

all right

I'm happy with the communication and delivery-one item damaged

Pedro Lopez

Llevo varios años haciendo pedidos con ellos y nunca he tenido ningún problema, son formales y tienen artículos realmente fantásticos, los recomiendo.

Snelle levering en netjes bezorgd!

Alles prima in orde

Goed geholpen toen ik dacht dat ik een lampje miste

geweldig

de adapter is op tijd geleverd, geen problemen

Prima site en snel en goed geleverd

Viavia ben ik bij kersthuisje terechtgekomen. Ze hebben een goede site en leveren snel

top en snel geleverd

Site zit goed in mekaar, er is veel te koop en snel leverbaar

Met één woord prima

Makkelijke website. Goede terugkoppeling van de bestelde artikelenper mail. Keurig aangegeven wanneer ik de artikelen kon verwachten. En werkelijk ook keurig verpakt de artikelen op de afgesproken tijd ontvangen.

Goede prijs, goede klantenservice

Eén van mijn bestelde producten was stuk. Deze werd snel kosteloos vervangen. Een klein verbeterpunt zou wellicht zijn om nog sneller te leveren.

Snelle levering en goed verpakt .

Ik vind het een fijne site met veel voorbeelden . Je krijgt door der site echt zin om te gaan beginnen met bouwen. Vaak liggen de prijzen lage dan bij andere.

Prijs is goed

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam

Over Kersthuisje

Kersthuisje.nu is dé Lemax website van tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Tuincentrum Osdorp is een officiële Lemax dealer en bouwt gedurende de kerstperiode (oktober tot december geopend) het grootste kerstdorp van Nederland. Kortom, voor al je Lemax kerstdorp artikelen zit je goed op Kersthuisje.nu of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam!