Ruim aanbod, voordelige prijzen, stipte leveringen

Mooie en snelle opvolging van bestelling

Bij de levering bleek er barst in het kersthuisje. Contact opgenomen met kersthuisje.nu. ik kreeg heel snel en een correct antwoord. Correcte manier van werken en mensen die weten wat klantenservice is. Aan te raden!

Ruime keuze, levering op beloofd moment

Ruime keuze, levering op beloofd moment

Betrouwbaar en snel

Mijn bestelling was correct en snel geleverd. Mijn meest betrouwbare site om kersthuisjes te kopen.

Goede website

Snelle service, goedkoop, verpakking voor verzending is top

Zeer tevreden!!

Prima site, snelle afhandeling, top

Goeie winkel

Ik heb geen klachten alles is perfect aan gekomen wat ik besteld heb en het was goed verpakt ik bedank u daar voor

super, heel tevreden; alles was tip top in orde

Goede levering en snel, scherpe prijzen

Zeer mooie kersthuisjes

Mooie producten en snelle levering! Top

Topkwaliteit voor de laagste prijs

Iedere keer weer de goedkoopste leverancier van Lemax. Stevig verpakt, netjes en vlot verzonden.

Geweldige service

Nooit geen problemen ondervonden Ook niet bij retourneren Netjes te woord gestaan en opgelost En altijd snel in huis

Snelle levering, goed verpakt

In voorverkoop besteld, levering zou begin oktober plaatsvinden. Duidelijke communicatie, goed verpakt!

Snelle levering goed ingepakt

Bestelde huisjes netjes op tijd geleverd een goed verpakt.

Een van de weinige online shops die ook de spooky serie verkoopt. En in de voorverkoop ook nog met een goede korting

Prachtige huisjes

Weer prachtige kersthuisjes uitgezocht bij Kersthuisje.nu en weer snel geleverd door tuincentrum Osdorp. Helemaal blij!

bien arrive contente

Écrire en français svp please

Snelle en correcte bezorging. Tevreden klant, graag tot een volgende aankoop.

correcte afhandeling van mijn bestelling

correcte afhandeling van mijn bestelling

Niks op aan te merken

Aantal kleinere figuurtjes gekocht. Prima prijs, alles goed verpakt en op de afgesproken datum ontvangen.

Mooie items voor mijn kerstdorp, inspirerende website.

Ik koop elk jaar weer nieuwe items voor mijn kerstdorp bij Kersthuisje. Ze worden altijd goed verpakt en op tijd geleverd. De laatste tijd doen ze ook aan inspiratie en hoewel ik dat van mezelf genoeg heb zit er toch altijd wel iets bij waar ik wat mee kan. Het grote kerstdorp in het tuincentrum is ieder jaar weer een genot.

Alles heel goed verpakt en na verzending snel in huis

prima site

Fijne site om alles te bekijken, mooie duidelijke foto's zodat je een goede keuze kan maken. Ik ga zeker hier nog eens terug komen!

netjes en correct

goed geinformeerd, aflevering correct en netjes

Zoals afgesproken en netjes bezorgd

Producten zijn optijd en netjes bezorgd. Prijs/kwaliteit is goed.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam

Over Kersthuisje

Kersthuisje.nu is dé Lemax website van tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Tuincentrum Osdorp is een officiële Lemax dealer en bouwt gedurende de kerstperiode (oktober tot december geopend) het grootste kerstdorp van Nederland. Kortom, voor al je Lemax kerstdorp artikelen zit je goed op Kersthuisje.nu of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam!